51.Ce zi de saptamana iti corespunde!?

1K 71 9
                                    


Berbec: MARȚI
Berbecul este guvernat de planeta Marte. Zeul Războiului îi aduce noroc marțea, fiind practic ziua în care s-au aliniat toate astrele pentru protecția sa.

TAUR: VINERI
Vinerea este ziua eliberatoare pentru Tauri. Nu doar că începe sfârșitul de săptămână ci faptul că nu se concentrează prea mult asupra muncii lasă norocului portița deschisă. Totul datorită planetei guvernatoare Venus.


GEMENI: MIERCURI
Zilele norocoase pentru Gemeni sunt cele de miercuri. Acest semn zodiacal este guvernat de planeta Mercur, planeta înțelepciunii și a speranței, dar totodată planeta lecțiilor de viață cele mai dure.

RAC: LUNI
Racul este o zodie feminină de apă guvernată de Lună. Începutul de săptămână este mereu plin de speranțe pentru acest nativ, energia lor consumându-se în mod descrescător, până la finalul săptămânii.

LEU: DUMINICĂ
Ziua perfectă pentru un Leu este ziua de duminică. Leului îi place să se odihnească. Să se distreze. Să stea să citească ca un aristrocrat pe șezlong, sub soarele puternic. Duminica, Leii au noroc la dragoste.

FECIOARĂ: MIERCURI ȘI JOI
Zilele cele mai norocoase din punct de vedere profesional și financiar pentru o Fecioară sunt miercurea și joia. Miercuri, din cauza planetei Mercur, iar joia datorită adaptării la intrarea lui Jupiter în harta astrologică, din când în când.

BALANȚĂ: VINERI
Balanțele sunt guvernate de planeta Venus, corpul ceresc care le aduce cel mai mult noroc și cea mai multă voie bună în viață.

SCORPION: MARȚI ȘI JOI
Pentru Scorpioni sunt prevăzute două zile norocoase în timpul săptămânii: Marțea și joia. Marțea sunt prevăzute, de obicei, vești bune pentru carieră, iar joia se îmbunătățesc aspecte ale vieții amoroase.

SĂGETĂTOR: JOI
Săgetătorii abia așteaptă zilele de joi: banii vin ca o avalanșă în această zi, iar tentația de a cumpăra ceva care să le bucure săptămâna apare îndeosebi joia.

CAPRICORN: SÂMBĂTĂ
Un Capricorn veritabil face din fiecare sâmbătă o adevărată sărbătoare. Sâmbăta este ziua în care toate planetele se aliniază pentru acest semn zodiacal, la toate capitolele: bani, sex, dragoste, carieră, sănătate.

VĂRSĂTOR: SÂMBĂTĂ ȘI DUMINICĂ
Vărsătorilor le priește bine de tot weekendul, mai ales privind norocul la bani. Sunt zilele în care le vin cele mai strălucite idei de afaceri, ca norocul!

PESTI: LUNI
Planeta Neptun le aduce multe beneficii în casa banilor și mult succes amoros în nopțile de luni spre marți. Ziua de luni este un freamăt continuu pentru acest semn zodiacal, atrăgând cele mai puternice succese.




Mai multe despre zodiiWo Geschichten leben. Entdecke jetzt