165.Ce muzica iti place in functie de zodia ta

634 42 3
                                    


Berbec (21.03-20.04)

- Independent Woman – Destiny's Child -


Fiind primul semn din zodiac, simti nevoia intrinseca de a conduce totul, iar ceilalti te apreciaza ca lider. Initiativele, de obicei, iti apartin. Te caracterizeaza forta si promptitudinea.

Persoana responsabila si directa, cei din jurul tau stiu la cine sa apeleze cand dau de greu. Intotdeauna energica si independenta, orice barbat ar fi fericit sa te aiba, dar va trebui si sa iti poata face fata.


Taur (21.04-21.05)

- Together Again - Janet Jackson –

Dedicatia muzicala este atat pentru melodia in sine, cat si pentru interpreta, care este nascuta in zodia Taurului.

Desi poti parea capoasa, rigida si plina de prejudecati, cine reuseste sa se apropie destul va vedea ca esti o persoana minunata, capabila de multa afectiune si cu o toleranta incredibila (asta pana te supara grav – atunci va simti ascutimea coarnelor tale).

Ce trebuie sa inveti de la Janet? Sa zambesti mai des, doar ai un zambet minunat!

Gemeni (22.05-21.06)

- Beautiful Liar – Shakira si Beyonce –

Chiar daca videoclipul atasat poate parea un cliseu, daca te gandesti putin vei vedea ca nu e. Semn de aer, precum esti, apreciezi inteligenta oamenilor si abilitatile lor de comunicare si incerci sa intruchipezi ceea ce valorifici.

Iti place varietatea si oricine nu ti-o poate oferi te plictiseste asa ca renunti la acea persoana, indiferent de consecinte. Poate ar trebui totusi sa acorzi mai multa atentie si sentimentelor (atat ale tale, cat si ale celuilalt).

  

Rac (22.06-22.07)

- Lucky – Colbie Caillat si Jason Mraz –

Oscilezi intre emotivitate si sensibilitate, dar o certitudine exista: cel mai important lucru, pentru tine, este iubirea. Iti place sa iti protejezi sufletul si, desi intuitia nu te-a inselat niciodata, nu prea ai incredere in ea.

Ai nevoie de oricine altcineva care sa iti spuna ce sa faci. De aceea, ideala ar fi o relatie cu cel mai bun prieten.



Leu (24.07-23.08)

- Hollywood Tonight – Michael Jackson –

Melodia surprinde exact spiritul tau de eroina invincibila. Limitele ti le stabilesti tu, iar cine nu poate tine pasul primeste un sut in fund, pentru ca tu trebuie pur si simplu sa iti atingi scopurile.

Stii exact ce vrei, chiar si cand nu stii de ce anume vrei un anumit lucru si nici nu iti vei bate capul cu motivatiile. Scopul este important, nu punctul de plecare. Cand vei ajunge la tinta, vei sti, probabil, si de ce. Daca inca nu afli motivul este pentru ca esti prea ocupata sa stabilesti o noua destinatie.



Fecioara (24.08-23.09)

- Fighter – Christina Aguilera

Idealista, dar prietenoasa si flexibila, incerci sa faci pe toata lumea sa renunte la vicii, chiar daca pe unele le ai si tu.

Locul tau este intr-un anturaj dupa chipul si asemanarea ta, indiferent de secventa pe care o ocupa in viata ta: munca, familie, prieteni. Uneori, cei din jurul tau nu inteleg de ce acorzi atata atentie detaliilor si de ce tii atat de mult la independenta ta.


Balanta (24.09-23.10)

- Dilemma – Kelly Rowland si Nelly -

Cele mai mari dileme le ai pe plan sentimental, desi nici in alte directii nu iti este neaparat mai usor. Problema nu este ca nu stii ce vrei, pentru ca, in adancul tau, stii.

Amanarea deznodamantului, ezitarea, vin din faptul ca vrei sa nu iti scape vreun amanunt: vrei ca toata lumea sa fie fericita cu decizia ta si sa iti creezi cel mai bun viitor, sa asiguri o realitate buna pentru toata lumea, asa incat se intampla, uneori, ca deciziile sa le ia altcineva pentru tine.



Scorpion (24.10-22.11)

- Where the Wild Roses Grow - Nick Cave si Kylie Minogue -

Iti place sa fii carcotasa si sa ai dreptate. Tu stii ca tu ai dreptate (chiar si cand nu ai), stii cat de bine arati (chiar daca nu mereu te comporti ca atare), iti stii punctele slabe (si le ascunzi cu maiestrie) si stii slabiciunile celorlalti (si profiti de asta cu orice ocazie).

Vei incerca de fiecare data sa fii cea mai buna: cea mai eficienta de la munca, cea mai activa in relatii, cea care le stie si le face pe toate.



Sagetator (23.11-21.12)

- I'm Too Sexy - Right Said Fred -

Poate cea mai optimista zodie, dar si cea mai pretentioasa. Ai foarte multa incredere in tine si o energie debordanta. Pe cat de sigura esti pe tine, pe atat de mofturoasa esti in ceea ce-i privesti pe ceilalti si simti mereu nevoia sa le dictezi ce au de facut, pentru ca ei sunt prea idioti ca sa isi dea seama singuri. Ei bine, ei nu sunt.

Capricorn (22.12-20.01)

- The Man Who Can't Be Moved - The Script –

Perfectionista, stabila si incapatanata, dar moale pe dinauntru. Te implici in orice problema a celor dragi si iti place ca ei sa stie ca pot apela la tine pentru orice. Uneori iti reprimi sentimentele doar ca sa fii sigura ca poti fi punctul de reper al celor dragi: tu nu ai voie sa cedezi, nu ai voie sa te intorci, nu ai voie sa nu mai poti, iar toate astea sunt limite autoimpuse.

Varsator (21.01-19.02)

- Loca – Shakira si Dizzee Rascal -

Nebunatica – asa te vad ceilalti. Iti refuzi orice emotie, pana cand, toate sentimentele adunate, te coplesesc. Dar fata de ceilalti vei fi intotdeauna cea pusa pe distractii, cea imprevizibila, cea cu cele mai bune sugestii pentru vineri seara sau cu cele mai originale idei pentru porunci sau petreceri.


Pesti (20.02-20.03)

- Beautiful – Christina Aguilera –

Esti o persoana iubitoare, cu un potential de empatizare peste medie. Oamenii te plac si te vor alaturi de ei, pentru ca, de cele mai multe ori, esti o prietena minunata. In familie, iti place sa fii acolo pentru ai tai, dar si ei, la randul lor, sa te sustina in ceea ce vrei sa faci.


Mai multe despre zodiiWhere stories live. Discover now