Epilog

6.9K 406 51
                                    

Epilog


Sunt cea mai fericită femeie și toate acestea datorită minunii de bărbat pe care mi l-a dăruit Dumnezeu. Viața ne-a supus la o mulțime de probe pe care le-am trecut cu bine mai mult sau mai puțin.
L-am iertat în cele din urmă. Nu am putut face acest lucru din prima clipă. Orgoliul nu m-a lăsat. De multe ori m-a împins să îmi doresc să îi plătesc cu aceeași monedă. Aș fi vrut să îl rănesc, să îl fac să sufere așa cum am făcut-o și eu, dar dragostea pentru el era, este și va fi mai mare decât orgoliul.
L-am iertat pentru că mi-a demonstrat cu fapte că sunt și voi fi singura femeie din viața lui. Nu a fost nevoie să îi verific telefonul, să pun detectivi particulari le urmele lui sau să stau cu gura pe el toată ziua. Nu i-am scos niciodată ochii în cei trei ani de relație de când ne-am împăcat că atunci, odată, într-un timp îndepărtat, m-a înșela. Acel eveniment a fost lăsat închis în separeul din Spider și noi ne-am continuat viața ca și cum nu ne-am fi certat vreodată.
Nu ne-am căsătorit încă, deși suntem logodiți de atâția ani. Nu considerăm că un act ne-ar lega mai mult decât ne leagă sentimentele noastre. Ne-am mutat împreună în Iași și stăm împreună cât ne permite timpul. M-am mutat de la Iustin și Marius și tatăl lui Darian ne-a ajutat să ne cumpărăm un apartament doar al nostru.
Diminețile sunt un haos când nu auzim alarma și realizăm că e foarte târziu. Serile sunt cu adevărat delicioase când stăm împreună în fața televizorului și ne uităm la știri. Iar nopțile... Ei bine, nopțile sunt cu adevărat fierbinți indiferent de lună. Încă nu am rupt niciun pat, dar nu ar fi exclus să se întâmple în curând. Când pasiunea pune stăpânire pe noi nu ne mai pasă de ceea ce se petrece în jur. Uneori cred că voi ajunge o nimfomană din cauza lui. Pur și simplu atingerile lui, săruturile lui, mângâierile lui, șoaptele lui atât de perverse, dar totuși dulci, că mă fac să îmi pierd capul cu adevărat.
Suntem mai mult decât fericiți. Încă nu ne gândim la un copil. Nu suntem pregătiți pentru un bebe-ștrunf. Suntem mult prea iresponsabili când vine vorba de viața noastră personală.

Pe plan profesional, însă, suntem realizați. Tata ne-a ajutat să ne deschidem o firmă de distribuție de care se ocupă Darian în cel mai mult timp. Eu mă ocup doar de cifre. Ar fi un adevărat haos să mă bag în treburile lui. Sigur ne-am certa mai mult decât dimineața când ne contrazicem care conduce până la firmă.

Agnes și Horațiu ne vor fi nași când va fi să fie. Ei au fost mai harnici ca noi și au făcut un băiețel frumos și sănătos acum un an. Victor e un adevărat îngeraș, iar când nașul lui Ștefan vine în vizită la el cu câte o pungă plină cu jucării, dezastrul este în casa verșoarei mele.

Ștefan s-a logodit și el cu o profesoară de liceu din Iași acum câteva luni și sunt super fericită pentru el. Ea e o femeie de nota o sută, iar frumusețea i se revarsă prin toți porii. Are acel ceva care te face să o îndrăgești din prima clipă.
Tudor se plimbă prin țări străine cu iubita lui. Tare mă tem că vor bate clopote de nuntă când se întorc. Deja ne-a bătut câteva apropouri cum că ne vrea de nași... Mă bucur că în sfârșit și-a găsit și el pe cineva demn de el și care să îi iubească sufletul acela mare al lui și nu portofelul, numele și afacerile.
Iustin s-a căsătorit acum doi ani. Nici nu m-a surprins când mi-a bătut la ușă să mă cheme la nuntă. Era mai mult decât evident că o iubește pe Karla mai mult decât pe el însuși. Modul în care o privește, cum o atinge parcă ar fi de sticlă și cum o protejează mereu de toate ar fi vizibil și pentru el mai mare orb. De când e însărcinată, însă, e mai nebun decât este în general și nu pot spune decât că îmi e milă de biata mea prietenă.
Marius e încă un cuceritor. Se pare că pe el Cupidon încă nu l-a lovit cu săgețica, dar nu e târziu. Abia aștept să îl tachinez și să râd pe seama lui. Deocamdată ne-a prezentat o roșcată frumoasă. E de gașcă și s-a integrat repede printre noi. Tind să cred că e ceva mai mult decât ce a fost cu restul pe care nu ni le-a prezentat. De obicei testul final pe care trebuie să îl treacă vreuna din noile lui cuceriri e o întâlnire cu noi toți Dacă îl trece cu bine rămâne în grup, dar până acum niciuna nu s-a mai întors și a doua oară. Gloria e la a treia seară nebună împreună cu noi și nu arată că ar vrea să ne părăsească prea curând. Cine știe? Poate și cuceritorul meu se va așeza la casa lui.
Suntem un grup de nebuni și seri ca aceasta îmi confirmă că nu am fi noi dacă nu am fi împreună. Sunt norocoasă că sunt înconjurată de oameni atât de buni, frumoși și veseli. Zarva din sufrageria mea se aude de la cel puțin trei străzi și mă mir de cum nu a venit poliția încă. Băieții se uită la un meci, Victor plânge că tatăl lui e prea prins de meci ca să facă avionul cu el, iar fetele răsfoiesc un catalog de la Avon. Îi privesc din ușa bucătăriei și mă întreb cum ar fi viața mea fără ei. Dar atenția îmi este atrasă imediat de părul ca pana corbului și ochii aceia abisali.
Darian mă soarbe din priviri. Nu mai e deloc atras de meci și știu din felul în care își mușcă buza că abia așteaptă să rămânem doar noi doi, singuri. Îi fac cu ochiul și îi zâmbesc cu subînțeles.
Îmi continui drumul spre măsuţă de cafea în mănă cu platoul de prăjituri. Mă aplec lent și anumit în fața lui lăsând prăjiturile pe masă. Primesc o palmă la fund, dar îmi înghit țipătul ce amenința să îmi iasă printre buze și în loc să mă ridic îmi mai plimb fundul prin fața lui. Mârâie și mă trage în poala lui sărutând-mă până m-a lăsat fără aer. Cei din jur nu se arată deranjați poate pentru că e deja o rutină asta la noi.
-Te iubesc! Îmi șoptește pe buze mângâindu-le după ce întrerupem sărutul.

-Te iubesc! Îi răspund și eu mângâindu-i obrazul fin.
Voiajul nostru este mai important decât satisfacerea unei croaziere temporare.

SFÂRȘIT!

Vă mulţumesc tuturor celor care aţi ajung până aici. Vă mulţumesc pentru voturi și susţinere.
De-a lungul timpului am tot schimbat multe idei și sinceră să fiu nu acesta ar fi fost sfârșitul pe care l-am gândit iniţial. Povestea s-a modificat mult faţă de cum am vrut-o eu iniţial și asta a depins foarte mult de starea mea de siprit și nu numai.
Aștept păreri și să auzim numai de bine. Vă pupăcesc și vă iubesc!

P.S. Mă gândesc la un copitol bonul de ziua îndrăgostiţilor.

Seduce meUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum