Rămas bun...

5.6K 326 12
                                    

   A mai trecut un an. An în care s-au întâmplat atâtea. Anul în care pot spune cu mâna pe inima că mi-a schimbat viața. A început cu griji datorate examenului maturității, dar peste care am trecut cu bine, am părăsit cuibul și mi-am luat zborul spre o nouă șansă, o nouă viață. Odată cu noile experiențe mi-am dat seama că nu totul e atât de roz cum era acasă, în copilărie, ci răutatea e peste tot și nu găsești oriunde persoane de nădejde. M-am îndrăgostit, am început să simt, să tind după o mângâiere din partea persoanei ce mi-a sucit mințile, am pierdut nopți și am suferit. M-am întors în trecut, dar n-am scăpat de prezent. M-a urmărit până aici și mi-a oferit cel mai frumos început de an. Nu credeam că atât de curând voi putea să trăiesc sentimentul de "Cum vor reacționa ai mei când îl vor întâlni?", dar uite-mă aici, urcând scările spre tărâmul viselor și meditând la cât de fericită mă poate un simplu bărbat. Pe cine păcălesc eu?!? Nu e DOAR un SIMPLU bărbat! E bărbatul ce mi-a furat inima și mi-a făcut-o țăndări ca apoi să mi-o lipească la loc cu un sărut. E sănătos să aibă asemenea efecte asupra mea?

   Intru în camera de unde pescuiesc vechile mele pijamale cu Hello Kitty și lenjerie curată. Când pășesc în baie lepăd rochia roșie, martoră la slăbiciunea ce m-a posedat când eram în brațele lui, urmată de lenjeria roșie de dantelă, pe gresia neagră din baie. Pășesc în cabina rece de duș și pornesc apa. Jetul cald îmi mângâie pielea asemeni degetelor lui. Închid ochii și mi-l imaginez pe el, aici, cu mine, mângâindu-mi abdomenul, masându-mi spatele și dezmierdându-mi coapsele, sărutându-mi gura doritoare și trăgând de părul ud. Doamne, Barbara! Cred că țuica te ajunge, dragă...

   Torn gel de duș pe burete și-l primb pe pielea încinsă. Clătesc bine apoi îmi spăl părul. După 20 de minute opresc jetul și mă aplec să iau un prosop de pe suport în care îmi înfășor trupul gol. Îmi șterg repede urmele de apă și îmi prind părul într-un prosop. Îmbrac lenjeria și pijamalele, părăsind în grabă baia rece, refugiindu-mă în patul călduț.

   Mă gândeam că ai mei, mai ales mama, au reacționat chiar foarte bine. Nu credeam că după ce i-am povestit că mi-a făcut – pariul ăla tâmpit – să nu îl linșeze cu prima ocazie. Oare sunt singura oarbă? Oare doar eu nu vreau să recunosc că l-am schimbat? Eu sunt singura ce nu are încredere în el? Sau n-am încredere suficientă în mine?

   Un ciocănit ușor în ușă tulbură liniștea primei dimineți din an scoțându-mă din gânduri. Îndepărtez plapuma ce îmi ferea corpul de frig ridicându-mă în șezut și încălțându-mi papuceii de casă cu pisicuțe. Îmi târâi picioarele leneșe spre ușă deschizând-o încet să nu fac zgomot și mă sprijin de tocul acesteia în timp ce îl privesc pe cel din spatele ușii cu curiozitate.

   –Se pare că am avut noroc. N-am dat de dormitorul alor tăi.

   –De ce bântui la ora asta prin casă? Nu erai obosit de la drum?

   –Nu am putut dormi fără un pupic de noapte bună. O față de cățeluș plouat mi se afișează în fața mea.

   –Ei nu serios... Îmi dau ochii peste cap într-un mod badjocoritor adoptând un zâmbet în colțul gurii.

   –Nu îți da ochii peste cap la mine că te pedepsesc.

   Primesc o privire amenințătoare ce nu mă face decât să repet gestul anterior. Nu am timp să reacționez că pedeapsa vine asupra mea ca un vultur. Mă împinge din ușă prinzându-mi buzele întru sărut plin de dor și patos. Și ce mai pedeapsă! Închide ușa cu piciorul iar mâinile sale îmi colindă corpul în cel mai tadru mod. Mă dau înapoi până spatele meu face contact cu salteaua moale, iar corpul îmi este capturat de un trup mare, acoperit doar de o pereche de pantaloni de pijma negri și un maieu alb. Îi strâng umerii băgându-mi unghiile în carnea tare . Geme scurt și-mi mușcă buza introducându-și limba umedă și dulce în interiorul gurii mele explorând fiecare colțișor și dansând cu a mea pe o melodie veche de când e lumea. Își plimbă palmele calde pe coapsele mele acoperite de pantalonii vechi de pijama trasând linii și cerculețe de-a lungul și de-a latul lor. Înaintează tot mai sus până ajunge în zona abdomenului căruia îi aplică același tratament în tot acest timp neîncetând să îmi dezmierde buzele cu săruturi scurte și dulci.Sunt cu capul în nori, iar corpul meu trădător este traversat de mii de impulsuri electrice.

Seduce meWhere stories live. Discover now