Anunţ

4.5K 131 14
                                    

Nu obisnuiesc sa fac anunturi, dar simt nevoia sa il scriu pe asta.
In primul rand vreau sa imi cer scuze celor care au crezut ca e un nou capitol. Din cate vedeti nu e din pacate. :( Am niste idei frumoase pentru partea a doua a povestii si am nevoie de timp ca sa imi pun ordine in ganduri.
Sunt in perioada tezelor: maine la romana, vineri la fizica, vinerea viitoare la mate (iiiei! :| de ziua mea va trebui sa invat integrale si grupuri de-mi sar capacele :| ) si abia peste doua saptamani scap si cu cea de la chimie si febra majoratului :"> (Sa ma laud si eu putin ca devin majora si pot vota :)) Stiu! E ciudat ca poti face atatea cand ai 18 ani si eu vreau sa pot vota :)) ). Sper sa ma intelegeti si sa fiti in continuare alaturi de mine.
Voi incerca sa scriu ceva in week-end-ul acesta prelungit sa vedem cum stau cu timpul... Nu promit nimic, dar incerc.
Tot ce vreau sa va rog e sa ma intelegeti si sa ramaneti alaturi de mine in perioada asta mai grea. Promit sa imi iau revansa cu niste capitole frumoase de sarbatori.

Va multumesc pentru toata sustinerea voastra. Am ajuns datorita voua la +5k si de fiecare data cand numarul de vizualizari, voturi si comentarii creste imi creste inima direct proportional (daca tot veni vorba de mate:)) ) <3
Sa aveti o seara frumoasa si succes la scoala cei care sunt in acest stadiu. Va pupacesc dulce si va ofer fiecaruia in parte imbratisari de urs!

P. S. Va las la media un nou personaj masculin ;-) sa va clatiti ochii, domnisoarelor si doamnelor, iar domnilor... Ei bine... Ma voi revansa si fata de voi la alt capitol :">

Seduce meWhere stories live. Discover now