Descumpănit

6.6K 349 15
                                    

   


  Ies din baie și ceea ce găsesc în sufragerie mă lasă mască. Barbie tremură din toate încheieturile, e palidă și blocată în mijlocul salonului cu privirea în telefonul meu. Nu știu ce a afectat-o așa, dar când încerc să aflu sunt respins și gonit. Încerc să o iau în brațe, să îi vorbesc frumos. Chiar nu știu ce a pățit, ce a făcut-o să reacționeze așa. Ochii ei atât de frumoși, de limpezi, ochii care mi-au rămas întipăriți în minte încă din momentul în care am făcut contact cu ei în acea după amiază în supermarket, acum sunt triști și roșii. Starea fetei care mi-a furat somnul e deplorabilă. Devin disperat în momentul în care obrajii ei fini sunt brăzdați de lacrimi. Încerc să o îmbrățișez, să îi șterg lacrimile, dar ea mă amenință cu poliția. Chiar nu mai înțeleg nimic. Decid că poate ar fi mai bine să plec și să o las să se liniștească. E clar că nu mă vrea în preajmă și oricât mi-aș dori eu să o țin în brațe și să o liniștesc nu pot decât să mă supun voinței ei și să o las singură.

   O privesc cum stă cu spatele la mine privind pierdută pe fereastră și suspină. Mi se rupe sufletul să o văd așa. În acel moment de slăbiciune am realizat ceva ce m-a șocat și pe mine, ceva ce nu credeam că aș putea simți vreodată. Înainte să ies și să o las singură mi-am permis să îi mărturisesc ce simțeam pentru ea, pentru făptura asta minunată ce mi-a marcat viața și care mi-a arătat că nu toate femeile sunt niște profitoare.

   –Te iubesc! I-am spus "te iubesc" și nu a schițat niciun gest, nici măcar nu s-a întors. Sunt dezamăgit de reacția ei, dar nu pot să fac nimic. Doar mă resemnez și îmi iau cheile, telefonul și plec. Izbesc ușa și mă îndrept spre ieșirea din bloc cu gândul să iau mașina.

   Am fost un afemeiat și jumătate, mi-a plăcut viața de noapte și nebuniile. Faptul că părinții mei sunt oameni influenți în oraș mi-a ușurat mereu calea în orice domeniu, mereu am primit ce mi-am dorit, femeile – unele chiar mai mature decât mine – mi-au stat la picioare, de bani nu am dus lipsă, dacă mi se punea pata pe o mașină a doua zi o primeam. Ce pot spune?! Am avut o viața frumoasă, dar știam că îmi lipsește ceva ne aflând ce până în momentul în care am întâlnit-o pe ea. Tocmai am fost ieșit din o ședință la care l-am însoțit pe tata și am intrat într-un supermarket ce îmi era în drum să îmi iau apă și un pachet de țigări unui prieten ce a rămas afară să vorbească la telefon. În drumul meu spre casa de marcat o puștoaică cu o ținută de-a dreptul amuzată se izbește în mine fiind atentă la o hârtie ce o ținea în mână. Arăta al naibi de bine în colații ăia negri ce îi conturau picioarele destul de scurte, dar atât de armonios sculptate. La o scurtă analiză a corpului acela micuț am fost plăcut surprins să văd că mama natură a înzestrat-o cu un piept proeminent ce se vedea și prin hanoracul larg și un fund demențial. Eram plin de nervi cauzați de dragul meu tată, dar asta nu m-a împiedicat să îi analizez și trăsăturile deosebite ale feței. "Bună rău, gagica", mi-am zis atunci. Și-a cerut scuze politicoasă, dar bădăranul din mine a pus stăpânire pe firea mea și nu am i-am răspuns decât cu un "Mda!" sictirit. Următoarea întâlnire am avut-o pe holurile facultății și atunci în aceleași circumstanțe. Am tachinat-o puțin și am lăsat-o să plece. De fapt am plecat eu lăsând-o cu ochii în soare. Următorul nostru contact a avut loc în Spider. Am ieșit la o băută invitat de Tudor, fiul unui asociat al tatei și un prieten ce s-a dovedit a fi foarte loial când am dat de greu.

   M-am îmbrăcat frumos și am ieșit la agățat. M-am dus la separeul nostru special unde mă aștepta Tudor în compania a două tipe destul de dotate. La scurt timp una din ele s-a urcat pe mine și mai că mă devora în adevăratul sens al cuvântului, dar nu pot spune că la acel moment nu îmi displăcea. Mă bucuram de fiecare atingere mai îndrăzneața a pițipoancei și îmi desfătam mâna colindând locurile mai puțin decente. Când pe ușă își face apariția bunăciunea din market mi se întipărește un zâmbet tâmp pe față și mi se confirmă încă o dată cât de norocos sunt. Și-a făcut treaba cu profesionalism și deși puteam paria că avea să o păruiască bine pe roșcata din poala mea, nu mi-a îndeplinit fantezia asta. Când cele două pițipoance au dispărut din peisaj, aburit de alcool și rămas nesatisfăcut de roșcată am luat-o pe nepusă masă pe blondina în poală când s-a aplecat să îmi pună un pahar de băutură, dar nu înainte de a-i adresa niște replici siropoase. Nu am putut să mă abțin din a-i mângâia picioarele și abdomenul ferm. Nu îmi venea să cred cât de ușor m-am aprins doar pentru simplu fapt că s-a frecat de mine încercând să mă elibereze. Fata asta e fenomenală! Nu am vrut să îi dau drumul, dar rugămintea lui Tudor m-a făcut să încetez în a o chinui. Cei drept m-a cam intrigat adresarea familiară dintre cei doi, dar am aflat mai târziu că erau prieteni buni.

Seduce meWhere stories live. Discover now