An nou, șansă nouă

5.7K 308 11
                                    

   –D-D-Da-Darian, ce faci? Întreb bâlbâit bărbatul ce îmi cuprinde talia protectiv pe la spate.

   Își lipește buzele fierbinți pe pielea rece a gâtului meu plasând un sărut tandru. Își îndepărtează apoi gura păcătoasă de zona sensibilă fără să îmi dea drumul din brațe. Mirosindu-mi părul îmi răspunde pe un ton calm ce nu trăda nicio emoție:

   –Bine. Tu ce faci?

   –Dă-mi drumul! Vreau să par eu dură însă vocea îi sună ca ștrangulată, ordinul sunând mai mult ca o rugăminte fără vlagă. Lasă-mă... Te rog!

   Îmi mai încerc eu norocul în timp ce mă topeam sub atingerea suavă a nasului său rece de ceafa mea dezgolită și fierbinte pe care depundea săruturi calde. Mâna sa dreaptă îmi mângâia coapsa acoperită de rochița mulată, iar stânga îmi susținea corpul în timp ce îmi trasa cerculețe pe abdomenul plat.

   –Ești sigură că asta vrei? Îmi șoptește seducător în ureche, apoi îmi mușcă blând lobul.

   Nu știu dacă sunt aburii alcoolului cei care îmi controlează simțurile. Pur și simplu atingerile lui sunt tot după ceea ce corpul meu tânjește. Aș fi în stare să mă dăruiesc lui acum și aici nepăsându-mi de toți cei care ar putea fi martori, dacă nu încetează să mă mai atingă în felul ăsta.

   –Nu ți-a fost dor de mine, păpușă?

   Îmi adresează întrebarea printre sărutări plasate de-a lungul gâtului meu continuând apoi pe spatele dezgolit de materialul rochiei. Mâna sa dreaptă se mută de pe coapsă pe mandibulă coborând mângâierile cu vârful degetelor pe gât ajungând de-a lungul coloanei vertebrale. Corpul mi se arcuiește automat sub atingerile lui și îmi las capul pe umărul său închizându-mi ochii. În acest moment nu am făcută conexiunea dintre gură și creier astfel ajungând să scap printre buzele între deschise un geamăt trădător de plăcere. Sunt topită mai ceva ca o înghețată ce a stat sub mângâierile razelor soarelui de iulie. Genunghii mi s-au înmuiat, iar miocardul meu se contractă din ce în ce mai repede. Simt că inima îmi va sări din piept în următoarele două minute. Tremur din toate încheieturile sub mâinile lui experimentate și nerușinate ce îmi mângâie cu buricele degetelor sânul drept iar cealaltă mă susține. Stomacul mi se contractă și îl simt invadat de mii de impulsuri electrice care se împânzesc în tot corpul, dar care se lasă mai ales în jos spre centrul feminității mele. Nu mai rezist. Senzații noi, dar atât de intense mă cuprind și acționez instinctiv. Îmi întorc brusc corpul cu fața spre cel ce m-a făcut să simt toate acestea și îmi năpustesc buzele asupra gurii lui umede și dulci.

   Uit tot prin ce am trecut, tot ce mi-a făcut, că am fost un amărât de pariu și mă las condusă de inimă. A venit până aici pentru mine și asta e tot ce contează. Este timp mai târziu pentru alte explicații. Îi astup gura rațiunii ce țipa din toți rărunchii că e greșit ceea ce fac , cu un ciucălău și îi mușc ușor buza inferioară a celui ce acum îmi strânge corpul ca într-o menghină, limba mea punând stăpânire pe gura lui. Am adâncit sărutul din ce în ce mai mult,el preluând conducerea. Nu mă plâng ci mă supun ca o fată cuminte ce sunt. Îi indepărtez paltonul ce încă nu l-a lepădat, pe undeva pe podea și îi prind părul negru și moale în mâinile mele. Își pune mâinile pe fesele mele și mă ridică de la sol îndemnându-mă să-mi încolăcesc picioarele în jurul trunchiului său solid. Mă lipește de peretele din spatele scării, iar contactul pielii fierbinți a spatelui meu cu suprafața rece îmi provoacă o senzație de nedescris ce îmi câștigă un alt geamăt. Nu mai avem nevoie nici măcar de aer continuând asaltul asupra buzelui celuilalt și jucându-ne cu limbile umede și dulci prin gura celuilalt.

Seduce meWhere stories live. Discover now