Goooood morning

6.7K 332 12
                                    

Darian


 Îmi pescuiesc hainele de prin casă bombănind. Încă sunt șocat de împrejurări și evenimentele ce mi-au marcat ultimele două zile. După ce că mi-am făcut curaj să o prezint pe femeia ce mi-a furat inima din momentul în care ochii aceea turcoaz s-au fixat pe chipul meu, părinților mei, destinul nu a încetat să mă surprindă. Încă nu realizez că puștoaica ce cântă acum în duș este a mea. Încă nu îmi vine să cred că s-a întâmplat asta.

   În minte îmi revin imagini din dimineața asta și corpul mi se cutremură. Când îmi amintesc cum mâinile ei micuțe îmi mângâiau stângaci pielea, cum se topea sub sărutările mele, cum îmi numele meu ieșea din gura aia mică și dulce ca cel mai frumos tril de privighetoare mă cuprinde un sentiment ce nu poate fi descris în cuvinte care să cunoască și o logică între ele. Dar șocul nu m-a părăsit. Încă nu pot să concep că femeia cu chip de înger și trup de zeiță nu a mai fost atinsă de nimeni până acum. Putem să jur că a mai avut măcar o experiență de genul, dar momentul contopirii noastre trup și suflet m-a lăsat pur și simplu fără cuvinte. Nu știam cum să reacționez, cum să mă comport fără să o rănesc. Dacă aș fi putut să nu mă mai mișc niciodată doar ca să nu îi provoc ei orice fel de durere aș fi făcut-o. Dacă aș fi putut să iau toată durerea ei asupra mea aș fi făcut-o fără să stau pe gânduri, dar tot ce am putut face a fost să îi sărut pielea și buzele-i dulci și să încerc să îi înlocuiesc durerea cu plăcere. Nu am mai simțit asta pentru nicio femeie. De la Raluca nu am mai simțit asta pentru nicio femeie, dar ceea ce simt acum pentru păpușica mea nu se compară nici cu jumătate din ce am simțit -dacă am simțit ceva asemănător măcar- pentru acea... fată.

   Mă bufnește râsul când îmi amintesc cum m-a expediat pitica mea acum 10 minute. Este fata cea mai complexă pe care am întâlnit-o. Cum poate fi așa pasională -pentru că este, deși încă simt că nu mi-a arătat tot ce o poate capul- și totuși atât de timidă și rușinoasă? Cum poate să se împartă în atâtea locuri și pe chipul ei să nu se citească oboseala? Cum poate să iubească atât de intens tot ce o înconjoară? Cum poate să ierte și să nu îți scoată ochii apoi? Cum? Pentru tot ceea ce este o iubesc. O iubesc când e nervoasă și când se ghemuiește la pieptul meu. O iubesc când e somnoroasă sau când mă alungă de lângă ea când gătește. O iubesc când e concentrată și se încruntă, fruntea încrețindu-i-se și între sprâncene i se formează o cută adorabilă sau când se uită pierdută la un film. Iar acum iubesc când se topește în brațele mele.

   O idee trăsnită îmi bântuie prin cap de ceva vreme și am așteptat momentul și vremea potrivită să o pun în practică. Azi se pare că vremea e de partea mea, iar momentul... nici că se putea unul mai bun.

   Îmi trag boxerii pe mine și înșfac telefonul de pe noptieră. Mă retrag în bucătărie să pregătesc primele surprize pe ziua de azi pentru prințesa mea.

***

Barbie


    Ies din duș și-mi șterg corpul de apa ce mi se prelinge de-a lungul corpului. Îmi înfășor un prosop în păr, mă îmbrac și-mi periez dinții. Un ușor miros de cafea îmi invadează nările în timp ce deschid ușa băii, care se intensifică cu cât înaintez spre bucătărie.

   -Ce e mi ...

    Nu reușesc să-mi continui ideea că imaginea ce mi se desfășoară în fața ochilor mă lasă pur și simplu fără cuvinte și cred că voi ajunge să bălesc mai ceva decât un câine dacă nu închid gura- trup atletic: spate lucrat, umeri lați, un fund bombat, totul acoperit de doar o pereche de boxeri negri Calvin Klein. Darian concentrat gătește, aproape gol, în bucătăria mea. Îmi dreg glasul să-mi fac simțită prezența, iar el mă întâmpină cu un zâmbet kilometric pe față. Îmi fac curaj și înaintez cu pași șovăilnici spre el. Mă întind după un sărut și-l primesc fără nicio reținere. Buzele lui se pliază perfect pe ale mele și îmi primesc porția de fericire.

Seduce meDove le storie prendono vita. Scoprilo ora