Letter 30

674 39 16
                                    

Beste Zayn,

Jij bent officieel toegelaten tot de vriendengroep van Mwha (Nee, niet die enge gast bij mij op school die je lunch geld afpakt als je langskomt lopen en daarna nog je rekenmachine, geen idee waarom hij een rekenmachine wil maar goed)

Het leuke is: 

Je bent als een soort vriend van mij die -

Wacht is even.

Ik...wat...jij...hoe...ARE YOU F*CKING KIDDING ME!?

Hoe. Vertel me HOE komt er op twitter een trend met de naam: #ZaynMalikheeftgestoordefan ? En als ik erop klik dat erbij  die foto's MIJN brieven komen?

Heb jij? 

Ik. HEB JIJ MIJN BRIEVEN OP HET INTERNET GEZET?

ZAYN MALIK JE BENT UIT MIJN VRIENDENGROEP GEGOOIT! VERWIJDERD, 

(U bent verwijderd van Zweinsteins hoge school voor hekserij en hocus-pocus)

Nee, we hebben het nou niet over Zweinstein (Die vet cool is)

Maar JIJ EVIL DEVIL!

Jij bent geen unicorn meer. Jij bent uniloos. Jij bent je unicorn kwijt (Niet dat je er een had maar oké) 

HOE DURF JE!? 

Ik vertrouw jou dingen toe en jij denkt: "Kom, laat ik eens die brieven op internet zetten" 

ARE YOU A ELEPHANT? Nee, want jij bent niet grijs maar goed. En als ik eerlijk ben ben je ook niet dik. Dus een olifant is uitgesloten.

Ik haat jou! Ik haat jou! I HATE YOU! 

Nou weet ik weer waarom ik Jullie haten! Omdat jij niet te vertrouwen bent! Puh!

Dit is de laatste brief van mij aan jou. 

En aan de mensen die dit lezen op internet:

STOP MET LEZEN VAN MIJN BRIEF!!! HET IS NIET AAN JULLIE EN IK BEN ZEKER GEEN GESTOORDE FAN! IK. URHG DIT IS PRIVÉ SCHENDING!

Met de vriendelijke/hatelijke groeten van Sam die je de fijne wensen doet: 'Ik hoop dat je de pest krijgt' als we in de middeleeuwen zaten... 

Want nu kun je de pest niet meer krijgen...

Maar daar heb ik het niet over.

WAAROM PRAAT IK UBERHAUPT NOG TEGEN JE!?

Ik weet het al...

Ik verveel me.

Oh ja nog een mededeling aan de mensen:

I AM ALGJAGAL.DAJG;AJG;

Oké, dat was de tekst als je me laat schrikken terwijl ik brieven schrijf...

Oké HOE kun je mij laten schrikken als ik hier zit en jij...waar je ook zit.

Skylar liet mij schrikken ze zat helemaal te tieren over jou en wat je me had aangedaan met die brieven blablabla. 

Het was best grappig omdat ze een Klaag Brief ging schrijven aan jullie:

Een klein stukje:

ZAYN MALIK HOE DURF JE DIT MIJN VRIENDIN AAN TE DOEN JIJ BENT EEN EJRLAGJ; DENK MAAR NIET DAT JIJ AAN MIJN MUUR GAAT HANGEN HOOR! NOOO

DOOR JOU HEB IK MIJN KAARTJE VAN HET CONCERT VERSCHEURD!!! NOO. HMPF.

met de vriendelijke groeten: Mrs. Tomlinson.

Echt. Ze moet een cursus krijgen: Hoe schrijf ik een boze brief. Pff 'de vriendelijke groeten'  Skylar is echt ver heen gegaan in haar Head-heaven. 

De hulp is te laat gekomen. En met de hulp bedoel ik: De cupcakes die nog in mijn oven zitten en -  Nee. Nee neeeeeee zeg me dat ik droom! zeg me dat dit niet waar is!!!! iKA;GJK;LGJA; DE CUPCAKES MOESTEN AL 15 MINUTEN GELEDEN UIT DE OVEN!!!

De cupcakes zijn niet meer te redden. Ik heb de dokter gebeld maar die ging niet over cupcakes. Tss wat is dat voor dokter? Een dokter moet levens redden.

Maar voor deze zijn het echt te laat hoor, je kunt zeggen wat je wil maar die krijg je niet meer terug. 

Maar doei

De niet vriendelijke groeten van Sam.

ps. Weet je wat het ergste is? Ik vond/vind je leuk! NADAT JE ME DIT HEBT AANGEDAAN MET MIJN BRIEVEN OP INTERNET TE ZETTEN VIND IK JE LEUK!? WIE VERZINT HET?

"Nee, nee, nee, nee, nee, nee, nee, nee -" roep ik tot ik onderbroken word door Niall "Zayn wat is er? Vindt ze je niet leuk?" vraagt hij plagend. "DAT IS HET JUIST! ZE VINDT ME LEUK EN IK -" "Wow ho stop. Waarom is het erg dat zij jou leuk vindt als jij haar leuk vindt?" komt Louis het gesprek binnen. "IK HEB HET VERPEST DOOR IETS WAT IK NIET HEB GEDAAN" raar met mijn armen zwaaiend wijs ik naar de brief. "Hoe kun je iets verpesten als je niks hebt gedaan?" vraagt Liam met een rare blik. "Iemand heeft de brieven op internet gezet met de tekst dat ik wordt gestalkt door een gestoorde fan of zo maar ze denkt dat ik het was!?" voor mijn gevoel komt het er nog best rustig uit. Gelukkig. "Dan zeg je het toch?" zegt Harry zonder zijn blik van de televisie af te halen. "Ja wat moet ik doen? Een postduif naar haar sturen?" sarcastisch komt het uit mijn mond. "Hmm.. cupcakes. Die moet je sturen ja" zegt Harry zonder zijn aandacht erbij te houden. "WAT?" roep ik terwijl ik bijna de lamp van het plafond sla. "Hé?" eindelijk scheurt Harry zijn blik los van het scherm van de televisie en kijkt mij aan. Met een blik van 'aan jou heb ik ook niks' kijk ik hem aan. "Wat moet ik doen?" vraag ik hopeloos aan Louis, Liam en Niall. Die halen hun schouders op en kijken met een blik die zegt 'ik weet het ook niet, maar misschien moet je haar los laten' Het idee alleen al om haar los te laten doet mij pijn. Voor het eerst weet ik hoeveel ik om Sam geef. Ik kan zeggen

I love Sam so much. 

Maar helaas kan dat niet. Maar als ik haar zie. Dan ga ik het haar vertellen. Al moet ik haar ontvoeren. (Wat ik niet hoop want ik denk niet dat ze dan zo geduldig en met begrip naar mij gaat kijken)

Hiernaast staat een liedje dat alleen door Harry is gezongen. Don’t Let Me Go. Zo mooi!

Maar terug naar het verhaal:

NEE DIT IS DE LAATSTE BRIEF!? NEE NEIN NO … meer ken ik er eigenlijk niet. Ik weet niet eens of dat ik ‘Nein’ goed heb geschreven! Dus laat ik daar maar over op houden!

Vote/Comment/Fan

Thirty letters to Zayn. {Voltooid} DutchWhere stories live. Discover now