Letter 28

645 41 6
                                    

Heyho Zayn,

Vandaag heb ik iets besloten, maar ik weet nog steeds niet of dat ik het juiste heb gedaan. Maar meestal kom je er pas later achter. Meestal heb je er wel een paar gedachten over, maar hier heb ik alleen maar een gedachten over! Niks.

Tôi à Melissa là ban bà môt lãn nù

Zo ik heb het gezegd, Tja mijn gave kwam weer naar boven. Dank je vertaler! Maar goed, omdat niet iedereen een gave heeft, zoals ik, zal ik het wel in het gewoon Nederlands zeggen;

Skylar en ik zijn weer vriendinnen geworden.

Kun je het eigenlijk opnieuw worden? Geen idee, wij zijn het wel. Maar gelukkig is Lexi ook niet meer zo boos als eerst. Ze praat niet meer met me, maar geeft ook niet steeds boze blikken.

Maar wat ik ook wil weten. Is dat goed of slecht? Ik bedoel...Ze heeft me wel laten zitten. Maar aan de andere kant heb ik wel haar armbandje kapot gemaakt.

Wow als je het schrijft klinkt het erger dan dat je het denkt. Maar goed mijn brief zou mijn brief niet zijn zonder dat ik iets beschamends heb mee gemaakt. Haalt diep adem, mensen op de eerste rij stil zijn alstublieft, mobieltjes uit en geniet van de show:

Rapapapapapapapaaaaaaaaa!!!! (dat was de intro, weet je wel...)

Met mijn slaperige kop kwam ik beneden en opende de woonkamer deur. Het was zeer donker dus ging ik op de tast naar de keuken (Vraag maar niet waarom ik niet gewoon de lamp aan maakten) Onderweg viel ik over iets zachts en warm dat ook omviel. Dus met De Big Bang vielen we om (Ik gilde zo hard dat het leek alsof ik het nieuwe alarm van Nieuw-Zeeland wou worden)

Toen ik eindelijk de keuken had gevonden (Nadat ik drie keer tegen de servies kast was gelopen, en ook nog een opgezet dier van mijn vader had omver gelopen die gek genoeg nog gromde) pakte ik een glas melk, liep weer naar de woonkamer, deed de lamp dit keer wel aan en proestte mijn melk uit over het peper dure tapijt. Mijn familie en Skylar kwamen onder de tafels, achter de tv en stoelen en uit de kasten gesprongen terwijl ze gilde/ krijste/ brulde/ schreeuwde als de nieuwe Tarzan met zijn apenroedel: SUPRISEE FIJNE VERJAARDAG! Ik was mijn verjaardag vergeten!!

ER IS ER EEN JARIG HOERA HOERA ER IS ER EEN JARIG DAT BEN IK!! EN JIJ NIET MWAHAHAHA. Wow ik heb zeker een cadeau gekregen van de duivel. Hm, waar zou die staan? Misschien het beest dat gromde toen ik er tegen aan liep?

Happy birthday

Happy birthday

Happy birthday

to you

zachtjes zodat ik de jongens niet wakker maak zing ik voor Sam. Het is mijn cadeau voor Sam, ook al hoort ze het niet. Dan heb ik het gevoel dat ik tenminste iets voor haar heb gedaan. Fijne verjaardag nog Sam fluister ik zachtjes

Skylar  wou persé met mij naar de winkels omdat ze nog wat MOEST hebben en ik moest mee. Al gauw bleek wat ze wou hebben: Ondergoed.

Waarom zeg ik dit tegen jou!? je bent een jongen!

 

Schamend sjokte ik achter Skylar aan en siste in haar oor wat ze hier in hemels naam moest doen. "Aan trekken".zei Skylar vrolijk. Alle unicorns op een regenboog, ze drukte een knalroze BH in mijn handen. "Dat ga ik niet aantrekken" fluisterde ik boos en probeerde het in haar handen te duwen. Ze duwden het terug en ik weer naar haar. Zo ging het een tijdje door tot dat een verkoper kwam aan lopen met de mededeling "Dat er nog genoeg was" ik gaf een droog kuchje en rende de winkel uit. Skylar kwam mij achterna rennen en zei geïrriteerd "Doe niet zo kinderachtig" Tss ik ben niet kinderachtig ik ben de vrouwelijkheid zelf. Raad is wie er niet meer in mijn boomhut mag komen?

Juist Skylar.

Tss kinderachtig hoor wie het zegt miss Oh. Wat. Ben. Ik. Toch. Volwassen.

Maar ja blijkbaar is ze weer een vriendin want ze had 60 berichten naar mij gestuurd met de tekst:

Sorry sorry sorry sorry enzovoorts.

Serieus zij heeft te VEEL tijd.

Blijkbaar had ik een vriendje trouwens. Die James waar mee ik stond te zoenen, haha je had zijn gezicht moeten zien toen ik het uit maakten. Volgens mij was ik het eerste meisje die hem dumpten.

Hij is dan wel De Knapste van de school. Ik vind iemand anders leuk die ik nog maar een paar keer heb gezien en de meeste keren onder dwang.

Groetjes,

Sam

Hey, ik veranderde dit onder het liedje: Demons van Imagine Dragon. Het past er niet goed bij, maar dat liedje is echt leuk. Ik ga dadelijk buiten eten omdat het zo’n mooi weer is. In dit hoofdstuk heb ik niet echt veel veranderd. Maar wel veel verbeterd! Hier had ik veel schrijf fouten in gemaakt! Waarom had niemand dat gezegd?

Maar goed, nog 2 brieven en het laatste hoofdstuk en dan komt het vervolg! Yeej. Het vervolg heet; Because You  Wrote Me.

Vote/Comment/Fan

Thirty letters to Zayn. {Voltooid} DutchDove le storie prendono vita. Scoprilo ora