Letter 26

667 35 4
                                    

Lieve Zayn,

Deze avond was echt een avond om nooit te vergeten, en daar ga ik ook mijn best voor doen! Het was namelijk schoolfeest en ik heb nog nooit zo erg gelachen! Oké, ik beken eerlijk, ik heb een ex-vriendin uit gelachen maar hé! Ze vroeg erom!

The funny story about the school party:

"Ja mam!" roep ik als mijn moeder klaar is met haar 'Drink geen alcohol, Kom op tijd thuis, Geen drugs en roken en neem geen jongens mee naar huis' preek. Tss alsof ik naar een disco ga en niet gewoon naar de versierde aula van school.

Voordat ik de aula binnen stap strijk ik over mijn zwarte jurk heen en zucht diep. "Kom op je kan het" mompel ik in mezelf. What doesn't kill you makes you stronger.

Dat is gewoon echt mijn moto. Maar goed, waarom ik mijn moto in mijn hoofd zei? Je moest met een date komen en raad is wie niet gevraagd is? Juist. Ik. Nou eigenlijk ben ik gevraagd door Steve, maar ik verzon een smoes omdat ik het zielig vond om hem af te wijzen. Mijn smoes was echt goed: "Sorry, daar voor moet je eerst betalen." Oké, het is geen smoes maar goed. Steve keek mij aan met een verblufte blik en vroeg "Waarom moet ik betalen" Nee, niet de waarheid! Dacht ik bij mezelf maar helaas werkte het zo niet. Nee! Ik moest zo nodig die godganse waarheid gaan vertellen RECHT IN ZIJN FACE! "Omdat ik niet met je gezien wil worden" floepte het eruit. Meteen daarna draaide ik me om en rende recht tegen de rector aan die in de prullenbak belanden.

Terug naar het feest!

Als ik om mij heen kijk zie ik dat Skylar met iets in haar hand rond waggelt. Serieus die meid kan écht niet op hakken lopen, niet dat ik er niet bij loop alsof mijn kont gebroken is en ik een eend daarmee na doe of zo maar goed. Omdat Skylar niet mijn kant op liep maar naar de kant van de verraders (mijn ex-vriendinnen stonden daar) kon ik niet zien waarmee ze rond liep. Omdat Lexi mij in het vizier krijgt loop ik zo snel mogelijk naar een groepje jongens en begin met de knapste een gesprek terwijl ik Lexi in de gaten houd, die inmiddels jaloerse blikken op mij werpt en iets zegt waardoor al mijn ex-vriendinnen naar mij kijken. Als ik het gezicht van de jongen zie snap ik waarom ze zo jaloers is. Het is Jasper, dé hottie van de school (!), waar Lexi altijd al een oogje op heeft. EN NOU STA IK TEGEN HEM TE PRATEN. Niet dat hij luistert, hij heeft het te druk met naar mijn borsten kijken, serieus wát heeft die jongen!? Opeens, uit het niets, trekt Jasper mij naar hem toe en drukt zijn lippen op de mijne. Wow okee DIE zag ik niet aan komen. Maar omdat ik een GP heb (Gemeen plan gehehe) sla ik mijn armen om zijn nek en druk me dichter tegen hem aan. Ondertussen glijden de handen van Jasper naar mijn middel.

HIJ. MOET. MET. ZIJN. VIEZE. POTEN. VAN. MIJN. SAM. AFBLIJVEN! schiet er door mijn hoofd. Maar blijkbaar zei ik het hardop "Gast? Ze is niet jou Sam, sterker nog jullie HEBBEN niet eens wat" vertelt Harry mij op zo'n toon die zegt 'ik-zei-toch-dat-je-haar-leuk-vindt' "Gast ga met je poppen spelen" met een blik op de poppen die Harry heeft gekregen van zijn fans (Vraag me niet waarom hij poppen krijgt) Geïrriteerd rolt Harry met zijn ogen en staat op. "Ga maar niet naar de woonkamer lads, Zayn heeft zo juist beslag gelegd op een meisje die het nog niet eens zelf weet" zegt Harry tegen de rest. "WIE IS HET!?" klinkt de hyperactieve stem van Louis. "HARRY NIET -" roep ik maar ik word onderbroken door Harry die het snel zegt "HetisSam" "Wat zei je?" vroeg Niall. "Dat het meisje Sam is" meteen klinkt er gejoel uit de keuken. Geërgerd pak ik mijn koptelefoon en mobiel. De koptelefoon zet ik op en ik zoek het liedje: What doesn't kill you make you stronger, het volume gaat op hard en ik pak de brief weer.

Toegegeven Jasper KAN ZOENEN!!! Met een glimlach maak ik me los van Jasper greep en kijk met een onschuldige blik naar Lexi, die een gebroken glas vast houd, en mij woeste blikken toe werpt terwijl er tranen over haar wangen lopen. Meteen schiet er een steek van medelijden door mij heen maar dat gaat al gauw weg als ik er weer aan denk wat hun bij mij deden. Als ik zie dat Lexi met een moordlustige blik naar mij toe komt gestormd draai ik me om, schop mijn hakken uit en maak dat ik weg kom. Zo hard als ik kan schiet ik de gang over en kijk waar ik heen kan. 'De Wc's" schiet er door me heen. Ik sla linksaf en schiet door de deur heen van de Wc's, ik zie 2 jongens die met grote ogen naar mij kijken staan. NEE IK BEN IN DE JONGENS WC! Ik vloek en wil draai me om. Als ik zo snel als de wind de meisjes Wc’s ben in gerend. Zie ik, door de nog steeds geopende deur, dat Lexi er aan komt rennen. Als ik moet kiezen tussen een uiterst pijnlijke deur of op de jongens WC staan is de keuze snel gemaakt. Ik schiet een hokje in en sluit de deur. Opgesloten op de WC.

Oké het laatste ga ik proberen te vergeten net als mijn... date. Maar de kus enzo kan ik wel blijven onthouden ;p

Maar goed in de tijd dat ik naar Lexi keek zag ik wat Skylar in haar hand had. Een kartonnen pop. Van LOUIS! Whahahahaha. Ze ging met een kartonnen pop naar het FEEST. DAT IS TRIEST!

Groetjes,

 Sam.

 Vote/Comment/Fan

Thirty letters to Zayn. {Voltooid} DutchWhere stories live. Discover now