Letter 23

742 37 16
                                    

Ola Zaynie,

Tamara is terug. *zucht* Yeej...  Wow dat klonk enthousiast! Overnieuw dus. Je vraagt je vast af wie Tamara is. Ik zal het er zo over hebben Oké?

Goed, overnieuw dus;

Ola Zaynie!

TAM IS BACK IN THE CITY WHOOOP WHOOP YEEJ. PARTY!

Klinkt dat beter?

Zeker niet echt overtuigend of wel? Ik hoop het wel. Want eigenlijk was mijn reactie het bovenste. Nou vraag je, je vast af: Waarom is ze niet blij dat Tamara terug is. Nou... laten we zeggen dat ik nou alleen nog maar  Familie, Ariana, Max en Sebastiaan heb. Dan denk ik dat je het al weet. Tamara koos voor de kant van: Skylar.

Maar weet je?

Vroeg of laat kiest iedereen  voor Alexis. Vindt ik het erg? Natuurlijk. Maar ik ga, net als Liam, dingen bereiken waardoor ze gaan smeken of dat ik ze wil vergeven. Ik word IEMAND! Net als Liam, niet dat Liam niks was of zo, maar hij werd -Net als mij - gepest. En moet je hem nou zien? De wereld aan zijn voeten!

Dat wil ik ook, dat er ooit een moment komt dat Skylar, Lexi en Tamara en weet ik veel wie nog meer, gaan smeken of dat ik ze wil vergeven, dat ik ooit hun beste vriendin was. Weet je wat ik dan ga doen? Negeren, wat hun nou ook doen. Als ik ze dan ga pesten gaat iedereen ze pesten misschien en ook al doet iedereen dat nou bij mij, dat gun ik ze niet.

Ik gun NIEMAND dat ze worden gepest.

HELEMAAL NIEMAND N-I-E-M-A-N-D.

Mijn droom is: Om een model te worden. Een model dat in elk tijdschrift word genoemd, die geen zorgen heeft, die leuke en betrouwbare vrienden heeft, die in elk Televisie programma word genoemd en waar mensen jaloers op zijn, met haar hele. eigen. f*cking. FANDOM!!!!!!!

WWOOOWW ik lijk wel gestoord. Oh wacht. Ik schrijf het verkeerd, ik BEN gestoord.

Trouwens ik moet nog zeggen wie Tamara is: Tamara een van mijn vriendinnen die verhuisd was naar Italië. Maar nou is ze back in the city en kiest ze meteen de kant van Skylar en de rest.

Trouwens Leuk nieuws:

Ik was met mijn buurmeisje naar het 1D concert gegaan (Vrijwillig) Het was super leuk! Het leek wel of dat Liam naar mij keek! Alsof hij mij herkende van die keer in Nando's. Het was super leuk en die liedjes zijn ook leuk! Het was wel grappig om al die stress weg te doen. Ik had de hele tijd al de behoefte om te gillen van frustratie en wat is dan een betere plek tussen alle gillende fans? Toen jullie opkwamen begon ik keihard te gillen, niemand keek mij raar aan want hé, hun deden dat ook allemaal.

"LIAM KOM HIER NU!" roep ik zo hard dat niet alleen Liam binnen top snelheid hier komt, maar ook de rest komt uit alle hoeken en gaten. "Heb jij gisteren bij het concert misschien Sam gezien?" vroeg ik zo rustig mogelijk. "Eh... weet - Ja, ze stond helemaal los te gaan" zegt Liam langzaam. Serieus? Hij denkt na? Als ik Sam zou hebben gezien zou ik dat echt niet vergeten. "Waarom heb je dat niet vertelt!?" "Eh... je vroeg er niet naar?" verward kijkt hij mij aan. "Omdat ik het niet wist!" de rest van de jongens zitten ons aan te staren "Hoe weet je dat dan?" dringt Liam aan. "Door Sam duh wie anders?" Harry kijkt mij met zijn o zo beroemde grijns aan "Nee!" roep ik snel als ik door heb wat hij bedoelt. Nu beginnen de andere ook als idioten te grijnzen. "Urgh jullie zijn onmogelijk" mompel ik.

Misschien als ik beroemd ben ontmoet ik jullie wel een keer en dan ga ik vragen of dat jullie nog weten dat ik Nando's heb verwoest met de hulp van Louis ;p

Dat vergeet ik nooit meer.

Het zou er denk ik wel grappig uit zien als je het van andere ogen zou hebben gezien. Maar toen schaamde ik mij dood omdat jullie er waren. En jij...

De nieuwe huisgenoot : Sara,  heeft trouwens bekend dat ze Max leuk vind, ik mompelde iets van "Van mij mag je hem hebben" Sara kraaide van plezier en stortte zich op Max die er net aan kwam lopen.

Sara wou weten waarom omdat het mijn ex vriendje was (Ja, we zijn uit elkaar, ik heb het uitgemaakt) Maar ik zei alleen maar dat ik het had uitgemaakt en hij er niks aan kon doen dus dat ik ook niet kon zeggen dat ik het erg vond of dat ze het niet mocht. Gelukkig vroeg ze niet verder want toen kwam Max binnen lopen. Maar de echte reden is dat ik iemand anders leuk vindt, en die iemand woont niet in dit huis. Hij zit niet eens op school hier! Ik heb hem ook pas een paar keer gezien en nog nooit echt gesproken. Maar die ‘Hij’ kan nooit mijn vriendje worden omdat, ja die redenen heb ik net gezien.

Maar ja...

het is tijd om iets aan mijn kamer te doen omdat mijn kamer wel lijkt alsof ik een olifanten house party heb gehouden, dan nog zelf een feestje en dan dat oude enge kattenvrouwtje met haar 60 katten in mijn kamer rond  heb laten lopen...

Misschien is Sebastiaan hier geweest, hij maakt echt te veel rommel. Als we dan gaan opruimen zeggen we altijd eerst tegen Sebastiaan dat hij alles moet opruimen en schoon maken wat van hem is. Dan hoeven we meestal niet eens meer op te ruimen. Laatst begon hij uit zichzelf. We waren allemaal erg verbaasd tot dat we hoorde dat zijn moeder langskwam. Dat maakte dat wij hem snel gingen helpen. Zijn moeder is echt… Perfectionistisch. Ja, dat is het woord.

Groetjes,

Sam

Ik heb trouwens een nieuwe mobiel!! Samsung Galaxy S4. Amsterdam was echt geweldig leuk en de KFC was lekker! Jamjam!

Vote/Comment/Fan

Thirty letters to Zayn. {Voltooid} DutchWhere stories live. Discover now