Letter 17

789 35 16
                                    

Zayn,

Geschokt. Dat is wat ik ben. Totaal geschokt. Ik heb gekeken naar de haat die jullie krijgen. Ik voel me schuldig want ooit heb ik dat ook gedaan! Maar goed mijn ogen zijn geopend. Niall is helemaal niet dik en lelijk: Hij is dun en knap, Harry hoort bij One Direction, zo kan ik nog wel even door gaan. Maar Liam, daar heb ik bewondering voor! Hij werd gepest nu heeft hij laten zien wie hij is. Een onwijs toffe jongen, heel aardig ook. Denk ik.

Nu denk je vast: is Sam een fan! Yea, nee nog steeds niet. Ik ben denk ik alleen hater af. Kun je dat zijn? Of ben je als je fan bent voor altijd fan en voor altijd hater of niet?

Skylar was zo blij dat ze de heggenschaar van haar vader in de vijver gooide, waardoor haar vader oorverdovend krijste en de vijver instapten (hij was nogal gehecht aan de heggenschaar). Skylar negeerde dat en omhelsde mij in de tussentijd. "ik wist het" riep ze de hele tijd. Ik had niet eens de tijd gehad om te vragen wat ze wist want ondertussen begon Skylar de samba te dansen met mij. Geen idee hoe die ging dus uit eindelijk deed ik maar de kuikentjesdans en Melissa deed dansen in haar eentje. Gelukkig vond haar vader zijn heggenschaar terug. Hij begon net als mij en Skylar te dansen. We gingen helemaal los tot dat we merkten dat de broer van Skylar alles aan het filmen was.  

Ik ging met een uit gestreken gezicht langs hem zitten en pakte een plak cake.

Nu ik dit zo op schrijf merk ik pas hoe raar we zijn, of zijn wij normaal? 0.o

 Dat is echt raar. Iemand die verliefd is op een heggenschaar? Misschien hebben de jongens toch gelijk, en is ze een gevaarlijke gek. Ik haal de doos onder mijn bed vandaan en stop de brief daarin. Met een raar gevoel loop ik naar de trap en ga in de woonkamer op de bank zitten. "Hey Zayn!" roept Louis. Ik mompel wat dat lijkt op een "Hey" Louis gaat langs mij zitten en kijkt bezorgd.

"Wat is er?" vraagt hij. "Ik weet niet, het is...Ik heb besloten die brieven niet meer te lezen maar ik voel me zo...zo raar" aarzel ik. Louis kijkt bedenkelijk en springt op.

Even later zit ik in de auto naar Nando's. Louis had met de jongens besproken dat ik moest worden opgevrolijkt en natuurlijk wie stelde voor om naar Nando's te gaan? Juist... Nialler. "WE ZIJN ER!" als een gek springt Niall uit de auto. Wij volgen hem wat rustiger. 2 meisjes staan voor ons in de rij voor een tafeltje. "Jullie hebben geluk dames dit is het laatste tafeltje" de gastvrouw wijst de meiden naar een tafeltje.

"NEEE!" dramatisch zakt Niall door zijn knieën en valt op de grond. De 2 meisjes draaien zich om en 1 daarvan begint de gillen. "JEZUS LEXI DOE RUSTIG!" roept het andere meisje. Lexi...waar heb ik dat eerder gehoord. "WAT SAM!? DAT IS ONE DIRECTION!" Sam? Zei ze Sam? met een blij gezicht kijk ik het meisje dat blijkbaar Sam heet aan. "Wat?" vraagt ze boos aan mij. "Oh niks." zeg ik snel, het blije gevoel is meteen weg. Ik heb namelijk bedacht dat er wel meerdere mensen bestaan met de naam Sam.

"Jullie mogen wel die tafel wij wachten wel" zegt Lexi die zich genoeg onder controle heeft kunnen te brengen. "Wat? Nee...nee...nee! Ik ga niet wachten omdat een stelletje arrogante mensen die een beetje kunnen zingen hier toevallig komen!" gaat Sam er tegen in. "Wat zei je?" vraagt Harry duidelijk in shock door wat Sam zei. "Oh je hoorde me wel Womanizer!" Harry doet een paar keer zijn mond open en dicht maar er komt geen geluid uit. Louis die stapt naar voren en duwt zachtjes tegen Sam aan.

Helaas is het wel wat harder dan hij bedoelde en schiet Sam naar achter tegen een ober aan. Het eten vliegt in de lucht en beland op de mensen die net zijn binnen gekomen. Een vrouw die net van de WC af kwam glijd uit over de jus die op de vloer bedekking ligt en valt op Sam. Sam schreeuwt het uit van de pijn want, laten we zeggen de vrouw was geen slanke den. "GA VAN MIJ AF DIKKE PAD!" krijst Sam onder de vrouw. Met een beledigd gezicht staat de vrouw op en loopt naar het tafeltje waar ze zat. "Jezus hoeveel weegt zij? 500 kilo?" moppert Sam. We kijken om ons heen en zien dat er wel wat rotzooi is gemaakt.

"Ik kan ook nergens komen zonder mij te schamen voor jou hé?" zegt Lexi tegen Sam. "Oh dus het is mijn schuld?" roept Sam verontwaardigd "Dat bedoel ik niet - " "Maar je zei het wel!" Onderbreekt Sam haar. "Sam kunnen we gewoon -" "Ja het was mijn schuld ik heb van te voren afgesproken met Nando's dat alle tafeltjes vol waren behalve 1, ik heb met dat stelletje daar -ze wijst naar ons- afgesproken dat ze zouden komen, toen heb ik tegen Louis gezegd dat hij mij moet duwen en tegen die ober en neushoorn gezegd dat ze op dat moment precies op deze plaats moeten zijn!?" zegt Sam verontwaardigd.

Lexi’s ogen worden groot "Echt?" vraagt ze ongelovig. Sam maakt een raar geluid en gooit haar armen in de lucht. "SERIEUS!?" "Het zou kun-" "Jij gelooft zelfs dat Louis jou leuk vind en dat is ook niet zo" onderbreekt Sam haar weer.

Nadat ze dat gezegd had trok ze Lexi naar het over gebleven tafeltje. "Die meid, Sam geloof ik, is grappig" lacht Niall. "Jongens? Dat is Sam van de brieven!" zeg ik. "Wat? Maar ze ziet er helemaal niet gestoord uit!" roept Harry. "DAT IS ZE OOK NIET" roep ik blij terug.

Yeeej ze hebben elkaar ontmoet! Niks veranderd aan dat stukje alleen de naam van haar vriendin maar dat heb ik al het hele boek gedaan dus is dat best raar als je het nou  pas opvalt.

Vote/Comment/Fan

Thirty letters to Zayn. {Voltooid} DutchWhere stories live. Discover now