Letter 27

704 41 12
                                    

Beste Zayn,

Ooit ijs gegeten in de winter? Nee? Ik begrijp waarom.

"Vanille en chocolade ijs op een hoorntje" zei ik tegen de verbaasde medewerker van 'Rembrand' Ze verkoopt zeker niet vaak ijs in de winter. " $2,00 alsjeblieft" ik geef haar het geld en pak het ijsje. Na een paar straten vol met mensen die mij raar aankijken omdat ik, als het ijskoud is, met een ijsje rond loop. Waarom is iedereen zo verbaasd? De mensen van tegenwoordig... Tu tu tu. Wow het lijkt net alsof ik 3x tutu zeg.  Maar goed.

Ik loop op de oprit  van mijn, eigen,  huisje. Maar omdat de honden van de buren er aan komen begin ik zo snel mogelijk te rennen. Maar goed dat de voor deur niet al te ver weg is, mijn conditie is namelijk heel erg slecht. Maar goed, ik was bij de honden gebleven. Juist, nou zoals je weet heb ik zelf een hond, maar die is niet eng want dat is, ja een hond? Maar de buren hebben een Duitse herder. Oh wacht, maak daar maar twee Duitse herders van. Van die honden ben ik juist wel bang! Dus ja, ik ren naar de voordeur met mijn slechte conditie. Hopend op een wonder dat ik sneller ben dan die twee, ‘Honden.’ Maar ja, omdat er ijs ligt, glijd ik uit en beland met een gil op de oprit. De honden dachten dus, eten! Ik ben er nog niet uit of dat ze mij of het ijs als eten zagen. Maar de honden kwamen er dus aan rennen en begonnen mijn gezicht en ijsje te likken. Mijn ijs! Mijn ijsje viel toen op de grond. Schoften!

Toen begon ik zo hard te gillen dat zelfs de ijsverkoper (waar ik mijn ijsje heb gekocht) de straat kwam in rennen. De buren kwamen ook het huis uit gevlucht en weet je wat ze riepen? "Je ijsje ligt op de grond" Waar is de logica? Het valt ze op dat een ijsje op de grond ligt maar niet dat 2 bak beesten van een honden mij proberen op te eten? Dus riep ik boos "NO SHIT SHERLOCK!" Weet je wel Sherlock de detective.

Dat lijkt mij een leuk beroep: Detective. Niet dat honden mij proberen op te eten. Ik krijg nog steeds walging over mijn lichaam als ik er aan denk.

Maar toen ze honden, eindelijk, van mij af waren gegaan (Omdat ze eindelijk wisten dat ze mij niet konden op eten) rende ik naar binnen, sprong onder de douche en trok schone kleren aan.

Trok ik ook een oversized sweater aan. Dat is fijn, zo op je vrije dag met een kop chocolade melk, voor de openhaard met een oversized sweater dat is my best day in de winter. Daar kijk ik dan echt naar uit.

Wat is jou lievelingsdag? en dan bedoel ik niet Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag of Zondag (Waarom ik geen Maandag zeg? Kom op Niemand houd van de maandag! Na het weekend, dan moet je naar school en dan zit je daar als een zombie in de klas waardoor de docenten je naam niet weten) Maar wat is jou lievelingsdag van, je weet wel wat ik ook zei, met een kop chocolade melk voor de openhaard enzovoorts.

Ik ga jou gewoon vragen stellen want hé? Ik heb je al een keer gezien waarom niet vaker? Je weet maar nooit ik bedoel, ik dacht dat ik je nooit zou zien maar hé? Blijkbaar had ik het fout.

Wacht. Misschien lees je mijn brieven niet. Dan is dit dus verspilling van inkt...

Ach jammer voor... waar word inkt van gemaakt?

Trouwens, kijk je altijd zo eng naar een meisje? Ik bedoel. Je leek wel een zombie die vers vlees zag ofzo.

Niet dat ik oud vlees ben. Haha.

Weet je waar IEDEREEN mij voor wakker kan maken? Nee? "Geachte dames en Heren een mededeling van Samantha, aandacht alstublieft:

WAFELS WAFELS IK BEN GEK OP WAFELS!

En als je dat niet snapt zeg ik het wel in een andere taal:

WAFFLE WAFFLE WAFFLE SEVİYORUM in het turks

of

CIALDE CIALDE AMO CIALDE of italiaans?

OMG IK HEB EEN GAVE!

Als ik google vertaler toevallig bij me heb. Maar dat is een geheim.

Psst aan niemand door vertellen.

Groetjes,

 Sam

Dit is een kort hoofdstuk, maar 711 woorden volgens mij. Maar daar kan ik nou niks aan doen! Ik heb geen idee wat ik er nog bij kan zetten.

Vote/Comment/Fan

Thirty letters to Zayn. {Voltooid} DutchWhere stories live. Discover now