Letter 21

724 35 9
                                    

Zayn, Zayn, Zayn,

Hoe is het mij gelukt? Dat vraag ik mij ook af. In 1 uur nog wel. In minder dan 1 uur denk ik zelfs, ben ik, Samantha Blue, in een ‘Bad Girl’ veranderd. Nou ik zelf noem het liever ‘Bad Unicorn’ maar goed, mijn huis genoten houden het op de eerste optie. Alsof ze een keuze hebben.  Goed, waarom ben ik in een Bad Unicorn veranderd? Nee, ik heb geen hoorn op mijn voorhoofd gekregen of een staart, ik loop ook nog steeds rechtop. Maar goed, let’s begin with the Story:

Perrie Edwards stond voor de deur. Mijn deur. Goed onze deur. Waarom staat ze in hemelsnaam voor de deur van een studentenhuis, ze heeft toch al een huis? Waar je geen nieuwsgierige mensen hebt die nou door de woonkamerdeur naar ons kijken. Max staat nog steeds achter me. Terwijl ik nog steeds naar Perrie staar komen Stefan en Ariana de kamer in gelopen.

Arme Perrie, dit bezoek herinnert ze zich nog heel lang, ach ik moet ook nog steeds herinnert worden aan mijn traumatische ervaringen dus maakt het niet uit. Ik weet hoe het voelt Perrie.

"Hey, Samantha" zegt Perrie. "Wat doe jij hier?" vraagt Ariana, zei is absoluut geen fan van Little Mix. "Oh gewoon een leuk praatje maken met mijn beste vriendin Sam" zegt Perrie met een enorme fake grijns. Verbluft kijk ik haar aan. Beste Vriendinnen? Sinds wanneer? Rechter? Mag ik eventjes aan het woord? "Dan laten we jullie eventjes met rust" zegt Max en trekt iedereen mee naar de keuken. Serieus? Hij denkt dat we vriendinnen zijn? Leeft hij onder een steen of zo? Nee, hij woont in dit huis. Maar hij gelooft zeker ook dat de paashaas echt bestaat en dat de tandenfee je tanden afpakt en daar dan 10 cent voor neerlegt. Jup That’s my boyfriend. Maar goed...

Perrie en ik in de  gang, zonder iemand. Volgens mij ziet iedereen al aankomen dat er iets niet zo heel erg goeds gaat gebeuren.

"En nou je echte reden graag?" vroeg ik boos, want Perrie en ik zijn alles behalve vrienden, vreemde zijn we voor elkaar ik heb haar nog nooit gezien in het echt laat staan gesproken, dan is het toch onmogelijk om Beste vrienden te zijn. "Je blijft met je vieze tengels van Zayn af" sist Perrie boos. "Oh geloof me, dat lukt wel" verzeker ik haar. "Stop dan ook met brieven naar hem schrijven!" sist ze nog bozer. Wait! Whut? Hoe weet ze dat ik brieven naar haar schrijf. Blijkbaar ziet Perrie aan mijn gezicht dat ik mij dat af vraag want ze krijgt een big smile op haar gezicht. "Hoe ik dat weet kom je nog wel achter, ik wil de pret dan niet bederven." Verward kijk ik haar aan. "Maar nog even over jullie -" "Ik weet niet wat je hebt gehoord maar er is geen 'jullie' tussen Zayn en mij en die komt er ook nooit want ik heb een vriendje" onderbreek ik Perrie snel. "Oh zelfs als je geen vriendje had komt er nooit een 'jullie' hij houd namelijk niet van Bitches" zegt Perrie gemeen grijnzend. BAM. Klap in mijn gezicht dit is al de tweede keer dat ik voor zoiets word uit gemaakt, arme hond misschien moet ik hem hernoemen. Man of vrouw? Geen idee, Nieuwe naam? Hans.

Maar goed, er was iets anders deze keer, maar ik weet niet wat. Opeens werd ik gewoon razend en dat zal ze niet snel vergeten.

Ik sprong op haar af en duwde haar tegen de grond. Ik ging op haar zitten en gaf haar een klap in haar gezicht en brulde "WAAG HET IS TE ZEGGEN" ze siste het nog een keer en ik trok aan haar haren. Zei gaf mij een bitch klap en gooide, ja gooide, mij van haar af. Zei sprong op mij en trok nog harder aan mijn haren dan ik deed, dat weet ik zeker. In ieder geval had Perrie een hand vol haar (van mij) in haar hand. Ik schopte haar en zij sloeg mij nog een keer. Ze  pakte mijn polsen en drukte ze op de tegelvloer. "Zayn. Is. En. Blijft. Van. Mij!" sist ze. "Oh ja? Want volgens mij wat het uit tussen jullie" zeg ik liefjes. Ze brult van woede staat op en stormt de straat op.

Wow bitch fight forever Unicorns. Nou, er zijn geen gewonden gevallen in dit gevecht. Maar misschien komt ze terug en dan weet ik niet of dat er 2 mensen overleven of 1 iemand. Waar waren mijn vrienden eigenlijk. Waar was Max!? Moet je als vriendje niet zorgen dat er niks gebeurd met degene van wie je houdt of verzin ik dat nou!?

Maar mijn ogen zijn geopend, dat waren ze al vanaf het moment dat ik wakker werd, maar ik bedoel anders geopend. Ik heb te lang mensen over mij heen laten lopen en dat ben ik zat. Ik ga ze is laten zien wie Ik echt ben, nou ik weet niet of ze daar zo blij mee moeten zijn want ik ben wel heel erg raar en gek. Maar we zien wel hoeveel gewonden er vallen. Volgens mij zijn jij, Skylar en Lexi de enigste die weten wie ik echt ben...

Maar wat bedoelt ze met: "Je komt er nog wel hoe ik weet dat jij brieven schrijft naar Zayn?"

OMG Dadelijk staan ze op internet!? DAT overleef ik niet!

Maar dan moet jij ze op internet hebben gezet...

DAT DOE JE NIET! IK VERBIED HET JE!! Oké ik kan je moeilijk dingen gaan verbieden haha. Maar hoe hield jij het uit met Perrie? Ik overleefde 5 minuten nog net. Laat staan 1 jaar. Misschien was ze wel heel lief voor jou. Tot dat ze vreemd ging...

Maar goed je ziet er beter uit in de interviews trouwens, zelfs in het interview waar in alleen maar over Perrie werd gesproken. Je had zo'n wazige blik in je ogen, maar niet van tranen.

Gelukkig maar, want het is zo zielig als mensen moeten huilen.

Maar sorry dat de brief zo kort is maar ik heb niks anders meegemaakt.

Groetjes,

 Sam

Weer een nieuw hoofdstuk. Wow ik was vergeten dat Perrie en Sam een gevecht hadden tot dat ik in de vorige brief las dat Perrie voor haar deur stond, toen dacht ik; Oh ja! Maar hoe komt Perrie eigenlijk aan Sam’s huisnummer, nou ja het huisnummer van het Studentenhuis waar ze in leeft. Maar goed, ik hou van Zerrie 0.o Ze zijn zo cuteee en ze gaan trouwen!!! Wat schattig!

Vote/Comment/Fan

Thirty letters to Zayn. {Voltooid} DutchWhere stories live. Discover now