Letter 25

674 39 5
                                    

Dear Zayn,

En hoe gaat het? Met mij goed. Nog nieuws? Nee? Mooi zo want ik heb nieuws! Ja, Deze Sam, DIE DEZE BRIEVEN  SCHRIJFT MENSEN, EENHOORNS, ALIËNS EN ANDERE SCHEPSELS! Maar goed, deze Sam…

GAAT OP ZICH ZELF WONEN!!!! Wow ik blijf maar aan het verhuizen eerst naar het studentenhuis en nou naar een huisje voor mij zelf. Het is een super Cool huis! Niet zo groot maar lekker knus! Dan ga ik het schilderen in warme kleuren zodat het helemaal mijn smaak is maar dan doe ik met lichte kleuren in richten. Wow helemaal aan het bedenken hoe het er uit gaat zien ;p Maar ik ga niet elke dag op mezelf wonen! Dan ben ik eindelijk uit die drukte van het studentenhuis, Ariana heeft de griep en hoest de hele tijd erg hard. De eerste keer sprong ik van schrik in de lucht en knalde daar mee de koelkast om (Ik had net de koelkast deur geopend) Dus voortaan hoef je de deur niet meer te openen van de koelkast want, laten we zeggen...Toen de koelkast op de grond lag had ik de deur nog in mijn hand en dat liep niet goed af. Ik rende naar boven en toen iemand vroeg wie dat had gedaan keek ik met mijn verbaasde gezicht alsof ik het voor het eerst zag, ze verdenken mij niet meer! Gelukkig, tip van Samantha altijd verbaasd kijken. Dat helpt.

"Zayn?" Ik hoor Liam van buiten roepen. "Ja wat is er?" roep ik terug. "Kom je nou? We moeten naar dat concert" ik spring op en graai de brief van de grond. Snel ren ik naar buiten, spring in de auto en doe de deur dicht. "OVERWINNING!" Juich ik. De jongens barste in lachen uit en Paul geeft gas. De jongens en ik doen altijd wie het snelst in de auto kan zijn en als het goed is, zou ik nou bovenaan de lijst staan van de 'snelste' overwinnaar. Ik vouw de brief weer open, en zoek de zin op waar ik was gebleven. "Zayn -" "SSTT!" Sis ik naar Liam.

Maar goed,  ander nieuws. Ik heb dus een echte spinnen fobie gekregen. Die... die dingen zijn echt eng met hun harige poten en lijf en - urgh ze zijn gewoon vies. Maar hier komt het verhaal over Harry de Harige Huisspin (Jep ik heb hem een naam gegeven.) Oh shit, ik bedenk net iets. Dadelijk moet ik zelf de spinnen uit mijn huis verdrijven. Oh god. Hoe moet dat dan!? Zou ik mijn vader dan laten komen. Maar dadelijk zit hij bij de telefoon?! Goed, terwijl ik daar over ga denken. Lees het verhaal over Harry De Harige Huis Spin.

Het verhaal:

"Ik ga douche!" roep ik door het studentenhuis heen. Geen antwoord, jongens ook met hun voetbal en Ariana is weg dus ja... 

Ik loop in mijn ondergoed naar de badkamer en doe de deur open. Als ik de douche deur open doe (Nog steeds met mijn ondergoed aan, ik doe altijd de douche eerst aan zodat het water alvast warm kan worden) Ik pak de douche knop vast en voel iets harigs onder mijn hand. Met een wit gezicht haal ik mijn hand weg en gil zo hard dat het stof van het plafond af  komt. Max en Sebastiaan rennen meteen naar boven (Interessant als je ze nodig hebt ook al staat er voetbal op dan staan ze voor je klaar) "Wat is er!?" roepen ze. Als ze mij zien staan met een priemende vinger naar de grootste spin ever moeten ze lachen (Max een beetje geforceerd want hij staat met grote ogen naar mij te kijken, gelukkig heb ik nog wel mijn ondergoed aan, gelukkig dat ik niet naakt was. Dan had ik nog harder gegild dan ik al had)

Toen ze hem hadden gevangen zei ik "Rust in vrede... Harry...Potter" Met precies de zelfde stem als Perkamentus als die Harry Potter achter laat bij zijn familie.

Maar mijn vrienden uit het studentenhuis hebben mij geholpen met het opknappen en inrichten van mijn huisje, zodat ik het niet alleen hoef te doen. Mijn ouders hadden het nog al druk namelijk. Met hun werk.

Wow ik hoop maar dat ik mijn huisje niet laat instorten.

Maar mijn vrienden stelde niet zelf voor om me te gaan helpen in de vrieskoud, waar je als je te lang buiten bent de verschrikkelijke sneeuwman wordt, of vrouw in mijn geval te maken krijgt \(0_0)/ \(*_*)/ Dat zijn mijn onderdanen in mijn huisje. Oftewel de spinnen op zolder (Bah) en mijn hond die niet echt blij leek met het verhuizen, maar Max heeft afgesproken met mij dat hij zo af en toe langs komt om te kijken of Bitch nog leeft en dat ik haar niet (Te erg)  heb verwaarloosd.

EN IK HEB EEN GAVE!!!!!!!!!

Ik ben gewoon helderziend! Ik weet het zeker. Waarom weet ik het zeker? Geen idee. Het is gewoon leuk om te raden. Ik had trouwens gelijk over het feit dat ik ooit alleen ging wonen en ook dat ik bang ben voor spinnen. Ook al wist iedereen dat al. Wacht. Moment van besef. ALS IK HELDERZIEND BEN (Of zo iets) DAN WENS IK NU...

MIJN SLAAPKAMER VOL GOUD!!!!

...

Laat maar. Ik ben wezen kijken en de slaapkamer was niet van goud. Helaas.

Maar ik ga maar is doei doei

Groetjes,

Sam

Vote/Comment/Fan

Thirty letters to Zayn. {Voltooid} DutchWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu