Letter 10

823 35 3
                                    

Smile Zayn!

Vandaag was een rare dag, en niet zo heel erg leuk eigenlijk. Het begon goed, niks raars;  Ik stopte net op tijd voor een oud echtpaar over te laten steken zonder dat ik ze aanreed, Mijn hond was eindelijk niet meer bang voor mij en ik had mijn eitje niet laten aanbranden, een bijzondere dag dus. Maar omdat de ochtend zo rustig was verlopen dacht ik niet dat de rest van de dag zo zou worden, en ik had gelijk. Toen ik op school was kwam ik er achter dat we schoolfoto hadden. Dat is op zich nog niet zo erg, maar wat er bij de schoolfoto gebeurde was  erg. Maar gelukkig vonden de andere mensen het wel leuk, de meeste dan.

Toen we de foto moesten maken met onze klas stormde iedereen naar de bankjes. Ik bedoel niemand wil gaan staan of op de grond gaan zitten! Mijn vriendinnen en ik hadden een plek op de overvolle bank veroverd en ja, raad je het al? Omdat die verdomde bank zo vol stond verloor ik mijn evenwicht en viel met een gil naar achter. In mijn val pakte ik de dichtstbijzijnde mensen vast. Omdat die ook niet al te stevig stonden vielen die ook achterom, en met hun klapte de bank om. Waardoor de mensen die voor ons stonden die bank tegen hun enkels aankregen, die vielen dus ook achterover. Alleen de mensen die op de grond zaten hebben het overleefd. Grapje, iedereen leeft nog. Maar de docent was over de bank gestruikeld in zijn haast om weg te rennen waardoor hij op een paar leerlingen was beland. Maar dat was niet zo erg, toen het hoogte punt van de gaos was, dus toen iedereen viel. Werd die verdomde foto genomen waardoor iedereen er heel raar op staat. Die man wou hem niet opnieuw doen, maar we hebben wel een actiefoto! 

Met als gevolg dat ik niet alleen in het geheugen van mijn ex-vriendje als moordlustige moordenaar sta maar nu ook in meer dan de helft van de school. Het enige goede was dat Marina net haar lipstick aan het bijwerken was, dus de hele dag met een streep op haar gezicht liep.  

Hoe gaat het met jou? Wat heeft Perrie eigenlijk ze blijft je maar stalken! Ik zou echt helemaal gek worden als mijn 'ex' mij zou stalken maar die zou het niet durven! Jep hij is na al die jaren nog steeds bang. 

Dat voelt goed ;p Maar ook wel een beetje zielig voor Stijn hoor.

Maar nu het schokkende nieuws. Houd je vast Skylar heeft een vriendje! nou ja... meer een ' vriendje'. Omdat ze hem niet ECHT leuk vind. Ze vind hem knap omdat hij op Louis lijkt. She like's Louis To Much to be Normal. Dus ze zat ook te zoenen met Louis, heb ik je verteld hé? en zijn vrienden lijken op jou, Niall en Liam. Niet op Harry, maar ik vind sowieso al dat ze niet op jullie lijken.  Maar oké, dat zou nog niet eens zo heel erg zijn. Wat dan wel al machtige Samantha? Nou, Skylar wil me koppelen aan de look a like Zayn! Maar hij lijkt niet op jou en hij is, serieus, echt eng.

Mijn relatie staat op knappen denk ik. Zo dat is eruit. James is aan het veranderen! Eerst was hij lief, hij hielp mij als ik weer iets raars deed, onverwachtse date's en nog meer. NU niet meer. %$^#^&##^$^$#^ Dat is hoe ik nu denk over hem maar ik wil het niet uitmaken want. True love conquers all. Maar is dit echte liefde? Sinds ik aan jou schrijf denk ik veel meer na, maar het is ook rustiger want ik kan nu alles opschrijven aan iemand die niet lacht....als ik het niet zie dan. 

Maar terug naar de relatie met Skylar en Steve (haar vriendje die op Louis lijkt) Hij is ook al zo eng. Onze ontmoeting was echt heel erg raar om het zo maar te zeggen.

 Ik liep heel rustig met haar over straat toen ze opeens begon te gillen alsof jullie eraan kwamen. Normaal gesproken (als jullie eraan kwamen) pakte ik Skylars hand en trok haar mee -dat probeerde ik- maar nu was ik te lui. Denk ik. Ze stormde op een jongen af die een té kleine pet op had en een té grote broek, té grote schoenen en een vies T-shirt. Jullie zien er tenminste verzorgt uit! Dus ik rilde al bij het idee dat ik hem een hand moest geven. Maar het duurde nog even want ze stonden te zoenen. Ik kreeg de aandrang om te zeggen dat ze soms posters zoenden maar toen ze mij woest aan keek (ik was al begonnen met de zin) sloot ik mijn mond gauw en zei toen snel: "Kijk een vliegende neushoorn"  Helaas denken ze nu dat ik in het gesticht hoor. En was Skylar een heel uur bezig om ze te overtuigen geen politie of gesticht te bellen. 

Uiteindelijk toen ze het mobieltje van Mick (een jongen die op Niall lijkt) op de grond het gegooid en er op had gestampt haalde ze geen mobieltjes meer te voorschijn. Gelukkig. Ik heb ze maar niet vertelt over mijn acties en 'moordpogingen' want dan zouden ze al helemaal overtuigd zijn dat ik in het gesticht moet. 

Nadat gaat het niet zo makkelijk  tussen zijn vrienden en mij. Hij kan het opmerkelijk goed met mij vinden... Best eng toch? Vooral omdat hij allemaal spleetjes tussen zijn tanden heeft en Louis niet. Ik snap niet dat Skylar vind dat hun op jullie lijken. Dylan (Die op jou lijkt *kuch* *kuch*) ziet er niet uit! Jij bent veel knapper. Zelfs een gorilla met haar uitval is nog knapper dan Dylan!

Maar goed, ik moet verplicht naar een etentje met mijn ouders. Ik wil niet weten wat er kan gaan gebeuren. Ach, zolang het maar niet hetzelfde gaat als het vorige etentje, want anders moet de restaurant eigenaar mij gaan opgraven want mijn moeder heeft mij denk ik al om gebracht... bon appétit

Groetjes,

Sam

Ben al op de helft van het nieuwe hoofdstuk van Because You Wrote me, ik ga denk ik eerst maar eens vooruit schrijven. Anders moeten jullie weer zolang wachten. Maar het zit tenminste in de planning om dat vernieuwde verhaal niet te gaan verwijderen. Het is best leuk om het verhaal te terug te lezen, ik zeg dat bijna elk hoofdstuk :-) Maar soms ben ik het echt allang allemaal vergeten of zit ik te denken, hm wanneer komt dat dan ook al weer? Hebben jullie Demons van Imagine Dragons al gehoord. Super mooi liedje!!!

Vote/Comment/Fan

Thirty letters to Zayn. {Voltooid} DutchWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu