Letter 29

651 37 15
                                    

Zayn. Beste Zayn. 

Volgens mij ben ik echt een super onsociaal persoon! Ik heb al dagen niet meer op twitter en facebook gekeken! Whut? Hoe weet je dan de laatste nieuwtjes en trends? Not. Ik zit hier nou in een oude trui met een bak chocolade ijs op de bank Harry Potter films te kijken en commentaar te geven op alle domme dingen, ik zit zelfs de tekst mee te zeggen! Ik heb die films té vaak gezien. OMG ik heb een nieuwe verslaving uit gevonden! Dadelijk kom ik in een afkick kliniek met de naam: 

Haranti Potter! Ik zal eventjes uitleg geven over de naam: Harry Potter: Je haalt 'ry' weg en zet daar anti voor in de plaats: Haranti Potter. Volgens mij moet ik stoppen met chocolade melk drinken, de chocolade heeft mijn brein aangetast. 

Maar goed. Ik ben nou bij de zesde film ;p Harry Potter en de halfbloed prins! Haha ik was net bij zo'n stukje van de film in de winkel van Fred en George ( de broers van Ron )

 Ron zegt: "Hoeveel kost deze?"

Fred en George zeggen: "Vijf galjoenen"

Ron zegt: "En voor mij?" 

Fred en George: "Vijf galjoenen"

Ron: "Ik ben jullie broer"

Dan zeggen Fred en George: “Tien Galjoenen!”

Oké ik zoek NU die Harantie Potter. Ik hoop dat die bestaat!. Als je Harry Potter niet kent zal het denk ik best verwarrend zijn waar ik het over heb...

Maar goed,

Hoe gaat het met jou? Met mij goed van het feit dat ik door een vreemde voorbijganger ben beledigd gaat het super (~_~) 

Zelfs ik heb die belediging nog nooit gehoord! En ik heb al best veel beledigingen gekregen! Zeg nou zelf?

Rustig loop ik over straat met mijn handen diep in mijn zak jassen gestoken. Als de straatlantaarns aanspringen kijk ik op, en zie wat ik al had verwacht. Sneeuw. Snel haal ik mijn handen uit man jas zakken en spreid ze uit terwijl ik draai in de sneeuw. I LOVE SNOW! Als er een paar voorbijgangers naar mij kijken stop ik maar snel en loop, zo normaal mogelijk, weg. Als ik bijna bij de hoek van de straat ben gebeurd het. Een jongen, met blond haar bijna zo wit als de sneeuw op zijn hoofd, een lichte spijkerbroek en een hoedje, komt naar mij toe gelopen. "Hoi" zeg ik vriendelijk als hij langs mij komt lopen. De jongen kijkt naar mij en trekt één wenkbrauw op (Serieus ik wou dat ik dat kon één wenkbrauw kunnen trekken maar als ik dat doe dan ziet het er erg raar uit) "Hoi" zegt hij rustig als hij mij in zich opneemt. "Mag ik iets vragen?" vraagt de jongen. "Dat doe je al, maar oké" is mijn antwoord terwijl ik naar de sneeuw kijk die langzaam omlaag dwarrelt en in mijn wimpers komt te zitten. Ik wrijf in mijn ogen, maar helaas ben ik vergeten dat een meisje make-up draagt. Dus zit mijn mascara zeker overal behalve op mijn oog. Volgens mij zie ik eruit als een panda want de mascara zit om mijn oog heen. De jongen kijkt mij weer aan en vraagt met een kleine glimlach "Mag ik je foto? Ik spaar natuurrampen" Verbluft stop ik met lopen wat er raar uit ziet denk ik want ik tilde net een been op om een stap te verzetten dus hangt een been in de lucht. "Pardon?" vol ongeloof kijk ik hem aan. "Oh kom op, je gaat toch niet vertellen dat, dat nog nooit tegen jou gezegd is?" "Nou meneertje Ik Ben Zo Perfect Met Een Groot Ego, dat is wel zo" nadat ik dat had gezegd haalde ik mijn neus op en stapte flink door.

Tsss, de jeugd van tegenwoordig ook! Ze kunnen beter aan mijn oudtante vragen waarom ze in haar ochtend jas vol bloemetjes, krul spelden in haar haar en sloffen in de vorm van een kat, haar 19 katten gaat uitlaten. Jep, ze is een eng kattenvrouwtje...

Volgens mij denkt ze dat ik dat ook ben want ze vroeg hoeveel katten ik wou hebben voor kerstmis. Ik heb er zo'n zin in ;p. Weet je ik ben ergens achter gekomen.

Jep, mijn hersenen vol stof en motten hebben eindelijk nagedacht. Maar goed terug naar mijn gedenk. (Het is geen woord ik weet het maar het moest erin van mij) Ik hou van de herfst en de winter. Niet van de zomer en lente, Tuurlijk vindt ik het fijn als het warm is maar je gaat dan zo zweten en weet ik veel nog meer. In de winter en herfst is het koud maar dan kan ik mijn lievelingsdag tenminste houden! Misschien ligt het aan het feit dat mijn verjaardag in de herfst is. Maar het kan ook goed zijn dat...

Oké laat maar ik weet geen reden meer, ik kan niet schaatsen, ik haat de sneeuwballen in mijn ogen en ik haat het als sneeuw in mijn nek komt. Ik haat het dat de sneeuw zo koud is. Maar afgezien daar van:

I LOVE SNOW!

Deze brief slaat nergens op...

Wacht

Welke brief van mij wel?

Daar ga ik is aan denken. Net zoals de denker doet die in… Waar die ook staat. Ken je de denker? Ik weet het niet, daar moet ik even over na-denken! Haha.

Groetjes,

Sam

Dit keer geen POV Zayn maar ja, dat kan niet in elke brief. Dit boek is bijna afgelopen! Nee! Maar in dit hoofdstuk is niet zoveel veranderd. Ik weet niet of dat het in de laatste brief veel veranderd maar ik wil wel het laatste hoofdstuk veel veranderen. Het is gewoon niet realistisch. Maar wat is wel een realistische plaats om elkaar te bezoeken? Ik denk dat ik toch maar de ontmoetingsplaats hetzelfde hou. Maar dan doe ik het maar anders schrijven en zo.

Vote/Comment/Fan

Thirty letters to Zayn. {Voltooid} DutchWhere stories live. Discover now