Letter 20

716 34 12
                                    

Lieve Zayn,

Ben je ooit een vriend of vriendin kwijt geraakt? Nee? Ik wel... 

Vandaag nog. En ik snap het ook wel! Ik bedoel als iemand iets kapot maakt van emotionele waarde zou ik ook gek worden. Maar dan hoef je toch niet meteen de vriendschap op te geven? een 5 jarige vriendschap nog wel. Dat heeft toch wel waarde? Blijkbaar niet voor Skylar!

 (Op de kamer van Skylar) 

"OMG dit is een leuk armbandje!" ik grijp het bandje van het bureau en doe hem om. "Hij staat je goed!" roept Lexi uit. "Pas op! Dat armbandje is van mijn oma geweest!" roept Skylar. "Oh" ik wil hem af doen maar dan gebeurt het: Als ik hem af doe blijft hij haken aan mijn vestje en knapt de armband. Alexis ziet het en is eerst in shock dan krijgt ze draaiende ogen, en valt ze op de grond. Ze rolt over de grond als een varken in een modderpoel terwijl ze geluidjes doet als"Hamjamam. "So-sorry" zeg ik geschrokken. Skylar springt na een tijdje op met een woedende blik in haar ogen. Als ze een draak was geweest zou ik geroosterd zijn en dan zou ze stampen in mijn as.

Maar goed.

"Je deed het expres!" roept ze boos. "Wat?" verbluft kijk ik haar aan. "Je deed het expres lompe koe!" vernietigend kijkt Skylar mij aan. "Ik deed het niet expres!" roep ik. "Wel! Je bent zo lomp, je moet altijd iets vernielen als je ergens bent!" "Ma - ik" stotter ik. "VERDWIJN UIT MIJN KAMER EN UIT MIJN LEVEN SAM" roept Skylar die met de seconde bozer lijkt te worden.

Dus zit ik hier snotterend op mijn bed. Max en Stefan zijn nog langs gekomen maar ik wou niks vertellen en stuurden ze weg. Waarom heb ik niemand die gewoon langs mij kan zitten en waar bij ik niks hoef te zeggen? Die mij gewoon kan troosten zonder woorden?

Met mijn hand veeg ik over mijn wang. Ongemerkt stromen de tranen over mijn wangen. "Zayn? Gaat het wel?" Liam kijkt mij bezorgt aan en de rest van de lads stoppen met lachen en klooien. "Ja...ja het gaat" stamel ik. "Het is Sam hé?" zegt Louis opeens. "Ik - hoe weten jullie dat?" vraag ik verbaasd. "Kom op we hebben wel gemerkt dat Sam dingen doet met jou" zegt Harry. "Goed" zucht ik "Het is Sam, haar vrienden hebben haar in de steek gelaten." "Wat? Waarom?" de vragen vliegen mij om de oren. Twijfelend kijk ik naar de brief. Moet ik ze het laten lezen? "Hier lees maar" ik geef ze de brief en laat me zuchtend achter over op de bank vallen. "Gast, dat is rot voor Sam" zegt Liam als hij de brief heeft gelezen. "Wat stom voor Sam" stamelt Niall. "Heb je de rest van de brief gelezen?" vraagt Harry met een rare blik. "Wat?" vraagt Harry als iedereen hem boos aanstaart. "Gelukkig heeft ze nog 2 vriendinnen " zegt Louis. "Ja! Maar wat als ze die ook verliest?" roep ik "Dan heeft ze niemand meer!" Niemand meer? Hoor je wat je zegt?” “Je geeft om haar net zoveel als je familie en ons! Je houdt nog meer van Sam dan je van Perrie deed!" roept Louis. "Dat. Is. Niet. Waar" zeg ik boos. "Jij mag je wel voor de gek houden, maar de mensen om je heen zien dat je verliefd bent!" roept Harry ook boos. "IK BEN NIET VERLIEFD OP SAM!" roep ik. "JE HUILT OM IETS WAT ER MET HAAR GEBEURD" roept Harry. "Ze is knettergek, gestoord en eng ik vind haar niet leuk" sis ik. Harry, Niall, Liam en Louis staan met open mond te kijken. "Ik weet niet hoe lang jij je zelf nog voor de gek gaat houden, maar open je ogen en je weet het" sist Harry.

Toen ik zonet van mijn kamer af kwam kreeg ik een grote knuffel van Max. Net wat ik nodig had. Max vroeg niks, enkel een knuffel. Daardoor vertrouwde ik hem en heb ik alles vertelt. Weet je wat hij zei? Hij zei dat ik vrienden vergat mee te tellen. Hem, Stefan en Ariana. Ik vond het zo aardig dat ik hem een kus op zijn wang gaf. Toen moest Max blozen! SO CUTEEE

En toen zei die dat hij mij leuk vond en toen vroeg hij mij! Zelfs na die ramzalige date!!!! Ik gilde blij ja. En toen gaf hij een kus op mijn mond.

Het moment was PERFECT. P-E-R-F-E-C-T! Stef en Ariana stonden te joelen in de woonkamer (Ze konden alles zien) De vlindertjes barsten los in mijn buik en de olifanten stampten los. Raar dat de olifanten niet de vlindertjes verstampen.

Maar helaas moest de deurbel het moment verpesten.

Toen ik me los had gemaakt van Max liep ik naar de deur. Ik haalde het slot er van af en opende de deur. Ra ra, wie daar nou stond. Nee niet de Kerstman.

Perrie, het ex-vriendinnetje van Zayn Malik. Wat doet ze hier in hemelsnaam? Nou ik was bang dat ik daar snel achterkwam.

Het is een beetje een raar einde maar dat is omdat Zayn is gestopt met deze brief te lezen. Wel welk liedje vinden jullie bij dit hoofdstuk passen? Ik denk Tell Me A Lie.

Thirty letters to Zayn. {Voltooid} DutchWhere stories live. Discover now