Letter 7

822 31 2
                                    

Arr Zayn!

Nee, ik zit niet op een boot. Met de boot reizen is niet zo fijn, met de trein is fijner. Maar kun je met de trein over water? Niet als er geen spoor ligt in ieder geval. Maar ja, achter de Ahoy Zayn zit een verhaal.

Goed, bij Drama moesten we een klein toneelstukje verzinnen en dan laten zien, voor punt. Mijn groepje was: Marina, Dave, Skylar en ik. Marina kwam op het idee om een toneelstukje te doen over een piraat die een schat wou stelen. Hoe kwam ze op en schat? Marina was in een goede bui, wat betekent dat ze met een normaal gezicht rond paradeert en niet met een gezicht alsof er iets smerigs onder haar neus hangt. Ik mocht de hoofdrol spelen, ik was de piraat, Arr. Waarom kwam ik al gauw achter want Marina was de schat bewaakster en mocht mij 'neersteken'. De drama docent was ontroerd van mijn 'Kreet des Pijn' -Ik moest een pijnkreet schreeuwen als Marina mij neerstak- Hoe kon ik het toch zo goed doen? Vooral omdat ik normaal een gebakken aardappel ben met een superheldkeep oftewel SLECHT. Melissa stak de punt van haar houten zwaard precies op de snee die zij  mij had gegeven. Daardoor kreeg ik wel een 9,6 dus het heeft wel voordelen.

"ZAYN JE LAAT JE ECHT NIET OPVROLIJKEN DOOR EEN AANSTELSTERIGE FAN DIE OVERDRIJFT" hoor ik Harry roepen. Woede borrelt in mij op. Snel stamp ik naar de deur en gooi de deur open. "SAM IS GEEN AANSTELLERIGE FAN!” brul ik zo hard dat de rest van de lads naar boven komt stormen en Harry piept angstig achteruit. “Sterker nog, ze is niet eens een fan. Maar ze maakt me vrolijk terwijl jullie allemaal aan het ruziën zijn, en niet willen helpen terwijl ik verdrietig ben”  vervolg ik woedend. "Dus waag het niet om het nog een keer te zeggen" sis ik woest. Met een draai stap ik mijn kamer in en trek de deur met een knal terug.

Als ik naar de plek loop waar ik de brief heb neergelegd, zie ik hem niet meer liggen. Het raam staat open wat ik vreemd vind omdat ik het niet open had gemaakt. Paniekerig kijk ik onder mijn bed, bij mijn nachtkastje en schud ik de dekens uit. Geen spoor van de brief. Als mijn oog opeens op mijn bureau valt zie ik het witte papier liggen met de blauwe envelop. Opgelucht loop ik naar de brief toe en pak hem van de printer. "Vreemd" mompel ik omdat ik zeker weet dat ik het op mijn bed had gelegd. Ik zoek het stukje op waar ik was gebleven tot dat ik rode nagellak op de brief zie. "Ik zou toch zweren dat dat er eerst niet was" zeg ik hardop. Ik trek me er niks van aan en lees verder.

Terug naar het serieuze stukje...

Ik ben naar de dokter geweest met mijn snee en wat blijkt? HET IS ONTSTOKEN DIE F*CKING SNEE IS ONTSTOKEN! Ik durf James niet onder ogen te komen omdat het lijkt alsof een derde arm aan mijn linker arm -de arm met de snee- is gegroeid. Nu moet ik dus zo'n stinkend snotachtig zalfje erop smeren dat ook nog eens lijkt op uitgevreten trollensnot met een vleugje kots lucht.

Lachend lees ik de laatste zin... Dat is hoe ik Sam ken. Grappig en het maakt haar niks uit wat andere van haar denken. Behalve dan haar vriendje blijkbaar.

Gelukkig is het nu weekend en moet ik maar 6 uur dat zalfje erop hebben en om de 2 uur moet ik een pilletje nemen dat naar oorsmeer smaakt (Ik weet niet hoe oorsmeer smaakt maar het lijkt er denk ik wel op) Dus mijn weekend kon niet beter beginnen! *Kuch* *Kuch* 

En ik zou Sam niet zijn als er niets gênants zou gebeuren...                                                                

Bij de huisarts moest ik zo nodig die kapstok niet zien staan door de deur dus wat doe ik? Ik maak met een noodvaart de deur open waardoor die tegen de kapstok aan valt, de kapstok valt op een skateboard die begint te rijden en er moet zo nodig een dokter aankomen lopen die op de skateboard stapt en onderuit glijd. Iedereen keek mij vijandig aan dus deed ik maar net of dat ik niet weet wie het gedaan heeft. Helaas werkte het niet. Gelukkig kwam al snel mijn huisarts eraan om mij te halen.

Dat was weer mijn beschamende gebeurtenissen voor vandaag. Van mijn vriendinnen heb ik gehoord dat het waar is dat Perrie vreemd is gegaan...

Ik ben dan wel een hater van jullie, maar nu heb ik echt medelijden met je ook al weet ik dat niemand het fijn vind om medelijden te krijgen. Ik hoop dat Perrie wegrot in de diepste krotten van Azkaban en er dag en nacht Dementors langs haar deur staan. Je merkt het denk ik al ik heb een Harry Potter marathon gehouden met mijn vriendinnen. Weetje, ik vind niet dat Draco een moordenaar is. Hij was gewoon bang voor Voldemort, die zei dat hij zijn ouders zou vermoorden als Draco niet deed wat hij zei. Want eigenlijk deed Draco precies hetzelfde als Molly die Ginny wou beschermen die werd aangevallen door Bellatrix, Zo heet zij toch? Volgens mij wel, misschien moet ik nog een keer de laatste film kijken. Maar wanneer? Ik heb namelijk een verbod gekregen op de Harry Potter films, ze werden gek dat mijn vriendinnen en ik de woonkamer bezet hielden, het eten op aten en we de tekst en spreuken mee schreeuwden. Dat is toch geen goede reden!? Mijn huisarrest is wel weer afgelopen J

Nog heel erg veel succes Zayn, gelukkig heb je vrienden om je heen die je helpen. Weetje als Perrie vreemdgaat is ze je niet waard. Er loopt ergens anders op de wereld wel een meisje dat de liefde van je leven is. Maar hoe gaat het dan nu met jullie? Jullie waren toch verloofd? Of niet meer?

Nou ja, maakt niks uit maar als jullie echt verliefd zijn op elkaar dan komt het wel weer goed. Wat zeggen ze ook al weer? True love conquers all? Ja dat was het, en volgens mij is het waar.

Groetjes,

 Sam.

Volgens mij valt het wel mee met de veranderingen hier in dit hoofdstuk. Ik heb er wel veel meer bij geschreven omdat het veel minder was dan 1.000 woorden, maar nu iets meer dan 1.000 gelukkig. Mijn beugel is eruit en de verschillen zijn gigantisch! Ik was ooit gevallen tegen een ijzeren stoelpoot. Mijn voortanden gingen naar voren, tandvlees en andere tanden werden een rommeltje, maanden gelopen zonder voortanden! Het deed pijn om te praten maar nu zitten al mijn tanden netjes in een rijtje, ook mijn voortanden J

Vote/Comment/Fan

Thirty letters to Zayn. {Voltooid} DutchWhere stories live. Discover now