Letter 1

4.6K 56 11
                                    

 Hey Zayn!

Omdat ik weet dat je dit niet leest kan ik alles zeggen wat ik vind over jou en je 'band'. Je moet absoluut niet denken dat ik fan ben en dat dit zo'n fan brief is die jullie eren alsof jullie god zijn. Nee, ik ben niet gelovig maar het past erbij want god wordt geëerd door veel mensen. Maar ik dwaal af. Nee het wordt absoluut niet zo'n brief. Een vriendin van mij is wel fan en - helaas voor mij - niet zo'n klein beetje ook.

Misschien herinner je haar wel. Zij was een van die vele meisjes die over het hek klommen bij de ingang van het hotel. Je weet wel, zwart haar, dun, 2 ogen, 1 mond, 1 neus. Maar het lukte haar ook nog is! Ze ontweek de bewaking - wat heel knap was want er kwamen er wel 5 op haar af - en ging recht op die blonde jongen af. Ze gaf hem, Harry dacht ik me te herinneren, een kus op zijn wang en stal zijn eten. Nee, wacht vergeet wat ik schreef, Ik heb het aan Skylar gevraagd, die op mijn bed mijn eten zit op te eten, de blonde jongen heet Niall. Ach ja, 5 namen onthouden is zwaar werk, ik bedoel wie weet die nou uit zijn hoofd!?

Bedankt Skylar, voor het opnoemen van hun namen, achternamen, woonplaats, en namen van familie leden. Dat was onnodige informatie.

Je vraagt je vast af waarom ik bij jullie hotel stond, tussen al die fans, die duwen en trekken en schreeuwen in je oor en proberen foto's te maken maar eindigen met een foto van hun hand of vinger. Maar goed, waarom was ik daar als ik jullie haat? Nou, mijn andere vriendinnen die konden niet, want ze hadden het 'te druk.'  

 Maar ik zal je het verhaal vertellen dat ik graag vertel aan iedereen. Het heet; De-dag-dat-mijn-leven-werd-verknald-door-mijn-eigen-superieure-plan Klinkt leuk hé?

Lang, lang geleden – "Het is geen sprookje" "Skylar stil! Het is mijn verhaal" Goed, na die brute verstoring van Skylar, kan ik eindelijk verder. Zoals ik al zei, lang lan- nou is het niet meer leuk! Moet ik weer iets nieuws bedenken, goed ik heb al iets bedacht. Na de kritiek van mijn 'vriendin' vertel ik wel gewoon de waarheid, ook al is dat niet zo speciaal. Gisteren gaven mijn broers, voor de zoveelste keer mijn dagboek, die ik weer  had verstopt, sinds wanneer kijken mensen in de koelkast? Ik dacht echt dat het de beste verstop plek was in het hele huis! Maar ja, na die schokkende ontdekking was ik boos op mijn dagboek en had ik het per ongeluk verscheurd, *snik* ik zal je missen Bitch, - "Ja, haar dagboek heette Bitch, hilarisch hé, maar ja zo noemde ze haar hond ook. We moeten altijd lachen als ze in het park loopt en ze roept haar hond." "SKYLAR"Goed, waar was ik ook al weer, oh ja, nou ik heb Bitch dus een mooie uitvaart gegeven, ik had haar in de prullenbak gegooid met mijn muziek op en wat kaarsjes. Helaas kon ik nou niet wat moois zeggen over haar, want iedere keer moesten mijn vriendinnen lachen. – "Je dwaalt af"Ja, Skylar praat nog al graag en veel. Maar daar lees je nog wel wat meer over.

Maar als je het goed had gelezen zou je hebben gezien dat ik deze brief aan Zayn heb geschreven. Daar kom ik nou mee. Toen ik mijn dagboek had verscheurd en een nieuw dagboek wou gaan maken kwam ik opeens op het geweldige idee om brieven te gaan schrijven. Want ik vind het leuk om te schrijven en omdat ik hier niks geheim kan houden vond ik het wel leuk om wat brieven te gaan schrijven. Maar als ik die brieven schrijf en dan in de diepvries ga verstoppen gaat het ook niet goed! Had ik al namelijk al eens geprobeerd. Er was maar een oplossing omdat ik moest schrijven en het niet kon verstoppen. Ze verbranden of verzenden, goed dat zijn twee oplossingen maar hé, het maakt niks uit. Maar ik vond het zonde om de brieven te verbranden omdat... ik eh, weet dat eigenlijk niet. Maar als ik koos voor verzenden, naar wie? Het liefst natuurlijk iemand die ontzettend veel brieven krijgt, mijn eerste keuze was de Queen, maar ik kon haar postcode nergens vinden dus vroeg ik mijn vriendinnen om hulp. Natuurlijk riepen ze van alles door elkaar, dus gaf ik ze allemaal een papiertje en een pen beval hun om hun voorkeur op te schrijven en ging ik op zoek naar mijn eenhoorn hoed, nadat ik hem had gevonden onder mijn Harry Potter en de gevangenen van Azkaban boek, gooide mijn vriendinnen alle papiertjes in de hoed. Zo hard mogelijk schudde ik, want misschien had ik het geluk en vlogen alle briefjes eruit en vond ik ergens de postcode van de Queen, het is en blijft mijn voorkeur. Maar oké, mijn hand ging erin en terwijl ik wenste dat het niet het briefje was van Skylar, sloot mijn hand om een klein briefje. Trillend haalde ik mijn hand eruit en vouwde het briefje open en daar, in een klein priegelend handschrift stond zijn naam:

Zayn Malik

Ik wist natuurlijk wie deze naam had opgeschreven en diegene trakteerde ik dan ook op een woeste blik. Bij het zien van die blik en aan wie ik hem stuurde wisten mijn vriendinnen al wie ik had gepakt. Maar verwacht maar geen steun hoor! Ze gaven allemaal een high Five aan Skylar!

Dat is dus de rede dat ik jou schrijf. Zayn.

Maar misschien zou je willen weten waarom ik jullie band zo haat? Of niet? Wel, niemand die het weet. Zelfs jij niet Malik. Weet je waarom niet? Omdat je dit niet leest. Duh

Misschien wil ik het wel in de volgende brief zetten, of bewaar ik het gewoon voor later, en met later bedoel ik nooit. Ach ja, ik denk dat je het wel van meerder mensen niet weet. Maar dat weet je niet, en je leest dit niet dus ik kan zeggen wat ik wil en wanneer ik wil!

Maar nou moet ik naar beneden komen en gaan eten. Misschien kan ik dit na het eten op de post doen.

Groetjes,

Sam of Samantha.

Wel, dit is het eerste hoofdstuk van het vernieuwde verhaal. Er is veel veranderd hé? Een hele scene weg en een hele bij geschreven en er zijn namen veranderd en zo. Maar ik hoop dat jullie dit net zo leuk vinden of nog beter dan het vorige verhaal. Het is bijna dezelfde verhaallijn maar ik had allemaal ideeën voor het vervolg op dit verhaal maar ik wist niet meer zo goed of dat ik de dingen die daar voor kwamen al had geschreven en toen ik dit verhaal ging terug lezen moest ik gewoon lachen van mijn grammatica en zo, dus besloot ik het opnieuw te schrijven.

Ik ben van plan om er langere hoofdstukken van te maken, maar ik weet niet of dat altijd lukt. Volgens mij is het bij dit hoofdstuk wel goed gelukt.

Vote/Comment  Alleen als je het wilt :)


Thirty letters to Zayn. {Voltooid} DutchWhere stories live. Discover now