Letter 22

712 35 8
                                    

Whahaha

Zayn, dit was de BEST DAY OF MY LIFE!! Je moest het gezicht van Marina zien! Ze stond daar alsof er net een eenhoorn langs kwam die "My little pony" zong.

Ik heb je toch vertelt dat ik me zelf werd? Nou dat heeft Marina geweten. Eventjes tussen door, Max is super blij dat ik mijn echte ik ben, hij vindt me nog leuker en niet enger. Dat is een goed teken toch?

Maar goed,

Met een hoopje sneeuw op mijn hoofd liep ik naar mijn kluisje en probeerde mijn sleutel te vinden. Na een paar minuten had ik hem eindelijk gevonden en stak de sleutel in het kluisje en maakte hem open. "Hey Bitchie" zei Marina tegen mij. "Heb je het tegen jezelf?" vroeg ik. "Nee duh ik ben geen bitch" zei Talischa verwent. "O nee sorry dat ik het ben vergeten!" riep ik nep geschrokken "Jij bent de verwaande ijskoningin" Marina maakte een dramatische hair-flip en ik deed haar na. Ze keek mij bitchie aan en ik keek bitchie terug. Ze vroeg me wat ik deed en raad is? Ik vroeg het zelfde. "You are the most ugly, stupid devil ever on this earth!" siste Talischa naar mij. Ik bracht mijn hand naar mijn borst en zei "Thank you!" verward keek Talischa mij aan en zei "What ever!"

Met een nep glimlach keek ik haar aan en liep weg. De rest van de dag ontweek Marina mij en zei ze niks.

We, Max en ik,  hebben onze date opnieuw gedaan en dit keer hadden we een dubbel date op het strand <3 Ik, Max, Ariana en haar vriendje genaamd Thomas. Het was wel gezellig. Oké, ik geef toe. HET WAS SUPER. Zeker omdat ik mijn sleutel niet kwijt was, ik keek om de seconde in mijn tas om te kijken of dat ik de sleutel nog had.

Thomas en ik konden het goed met elkaar vinden, gelukkig. Daar staat tegenover dat Thomas nog niet de ‘Gekke’ Samantha heeft ontmoet. Hopelijk duurt dat nog wel eventjes. Gelukkig vonden Ariana en Max het niet erg dat ik veel met Thomas praten. Ze hadden het namelijk over een school opdracht dat ze samen moesten maken. Ja, ik heb me prima vermaakt.

"Ja, het is hier prachtig" zei Ariana blij tegen Thomas. "Ja, ik vond deze plek en wist meteen dat ik hier een keer met mijn vrienden heen wou." is het antwoord van Thomas. "Hoe vindt je het?"  Max kijkt  mij aan en schuift ondertussen meer naar mij toe. "Super, guten tag, bonjour, bon appetit, good evening, bye"  zeg ik snel, Jezus wat was ik zenuwachtig. Dadelijk vindt Thomas mij hartstikke raar en doe ik iets doms en is de tweede eerste date met Max ook een ramp. Ik draai mij om naar Thomas die zit te praten met Ariana.  "Ja ja...hmm...chocolade...ja vind ik ook...nee echt?...en toen zei ik dus...en zij zo van...en toen zei ik van OMG echt?" Ze  kijken mij raar aan en ik zend hun een blik van Alsjeblieft-Ik-Vind-Het-Al-Eng-Genoeg! Maar volgens mij snappen ze mijn blik niet want ze beginnen gewoon weer tegen elkaar te praten. Zachtjes kuch ik. Nog steeds geen reactie. Ik kuch een beetje harder. Niks. Nu doe ik hoesten. KOM OP!?  Ben ik onzichtbaar ofso? Ik hoest nou zo hard dat het me niks zou verbazen als ik dadelijk mijn stembanden er uit kuch en die dan in de soep van Max gaan zwemmen. Eindelijk reactie. Oh nee wacht. Te vroeg gejuicht Ariana pakte gewoon een broodje.

 Maar goed kort daarna stond ik op en riep ik dat ik nodig naar huis moest omdat mijn hond naar de slager moest. De mensen die op het strand waren stopten met praten en lachen en keken mij aan. "Wat?" vroeg Ariana verward. "Eh...ik" snel probeerde ik te bedenken waarom ik een van mijn steun en toeverlaat naar de slager zou moeten brengen (Wat trouwens helemaal niet waar is) "Ik moet gaan bye!" ik stormde een klein kind om ver, ontweek de handtas van de moeder die mij wou slaan en sprong over een tafel waar een stel net zat te...elkaars etensresten wouden opeten in elkaars mond. 

Dat. Was mijn date... Oke het klinkt helemaal niet perfect. Wie hou ik voor de gek? Ik werd gewoon zo zenuwachtig omdat, ja ik weet niet. Ik was gewoon bang dat er iets gruwelijks mis ging, wat ook ging door mij, maar ja. Gelukkig voor Bitch hoeft ze niet echt naar de slager, nee ik zou haar niet kunnen missen. Ook al vergeet ik vaak om haar eten te geven en om haar aandacht te geven en om met haar te wandelen. Maar goed, als Max en Ariana dadelijk weer terug komen stuur ik Max gewoon weg met Bitch. Probleem opgelost.

Ik heb je trouwens al een tijdje niet meer gezien op televisie en internet. Nou wel op internet en tijdschriften eigenlijk. Ze vinden het nog steeds heel erg nieuw dat Perrie vreemd is gegaan. Ook al is dat zo lang geleden.

Dat klopt denk ik.

Behalve die ene keer dat je Perrie weer kusten voor je hotel.

Ze heeft het gezien 

Je lijkt weer blij.

Dat ben ik niet.

Maar dat ben je niet.

Hoe weet ze dat?

Maar oké, ik kan het fout hebben. En als jij weer met Perrie bent en jij bent gelukkig. Daar gaat het om toch?

Ik ben niet met Perrie maar ik moet wel.

Groetjes,

 Sam.

Nog 5 dagen en het is 28 Maart, wat betekent dat dit account al 1 jaar lang bestaat! Nou, omdat het (Als het goed is) 28 of 27 Maart is als ik dit online zet, vertel ik het wel meteen. Misschien komt het wat later of eerder online omdat ik Vrijdag naar Amsterdam ga met de klas (Starbucks here I come, Same for you KFC!) Maar goed, dat was dat. Tot de volgende keer denk ik! HaHa

Vote/Comment/Fan

Thirty letters to Zayn. {Voltooid} DutchWhere stories live. Discover now