Letter 8

807 33 8
                                    

Geachte Zayn,

Bij deze moet ik helaas mededelen dat uw de domste persoon op aarde bent.

Woow dat was netjes hé? Nee? Jammer voor mij. Maar Sam, waarom ben ik de domste persoon op aarde? OMDAT JIJ JE OPSLUIT IN JE KAMER. Hoe weet ik dat? Mijn vriendinnen zijn een wandelende encyclopedie  als het om jullie gaat. Ze weten niet wanneer de tweede wereldoorlog is begonnen maar weet precies -tot in de puntjes- wanneer Niall voor het laatst naar Nando's is gegaan bijvoorbeeld. Dus ik hoor nog wel eens, af en toe wat, (De hele dag dus) Maar sluit je zelf alsjeblieft niet op, niet voor Perrie dat verdient ze niet! Leef je leven: YOLO. (You Only Life Once) Dus gooi die kamer deur open en SPRING VAN DE TRAP! Nee grapje maar geniet van het leven en sta niet stil bij de dingen die gebeuren. Wow ik lijk wel psychiater. Maar ja. Dat heb ik er wel voor over. Ken jij trouwens een middeltje tegen de: Directionor koorts? die schijnt heel besmettelijk te zijn. Vooral als je een vriendinnen hebt genaamd, ja mijn vriendinnen, die je dwingen naar jullie muziek en filmpjes te kijken en luisteren. Dat is toch een belediging voor een Hater hart? Ik sterf nog een keertje. Als je dit leest. Je bent niet uitgenodigd op mijn begrafenis, ook niet als je een cadeautje hebt want dan ben ik er niet meer dus heb ik er niks aan.

Maar op naar het leuktste gedeelte van de brief. Het einde. Grapje. Mijn vriendin, Skylar, vind het zo leuk ik mijn beschamende gebeurtenissen met je deel dat ze me filmt terwijl ik schrijf. SERIEUS dat kind is ziek in haar hoofd.

Mijn leven is echt zwaar. Het is bijna alsof het moet maar ja, ik win tenminste wel steeds met alle spelletjes die we spelen, mijn vriendinnen en familie zeggen dan altijd; Geluk in het spel, pech in de liefde. Maar ja, tot nu toe heb ik dat nog niet, gelukkig. Maar ik heb het overleefd. Ik ging gewoon vrijwillig een gesprek over jullie aan met mijn vriendinnen, nou ik weet nou alles. Helaas hebben mijn vriendinnen over de grond gelachen toen ik vroeg wie ‘Simon shippers’ waren. Ze hebben me uitgelegd wie Simon is en dat ik door de war raakte met de Larry shippers die weet ik veel wie zijn. Zit er iemand in de band met de naam Larry? Nee toch?

Maar goed ik zei dat het beschamende kwam, neem een zak popcorn glas cola (Haha, als je dat hebt ben je van je kamer gegaan Whoop Whoop) Ga lekker zitten en START DE FILM!

Het begon allemaal na AAA I LOVE YOU SO MUTCH ZAYN GEEF NIALL EEN KUS EN jlg; Dat was mijn beste vriendin Skylar die mijn potlood en papier had gestolen. Maar goed. Het begon allemaal na school. Ik ga naar mijn fiets en word bijna om vergerent door een loslopende leerling. Dus ik roep mijn meest erge scheldwoord: "KIJK UIT TANDLOZE VERSNELLINGSBAK"  De loslopende leerling draait zich om en vraagt proestend van het lachen "Wat?" Ik brul woedend en loop naar mijn fiets. Daar aangekomen knots ik met mijn hoofd tegen een loshangende balk en val op de grond midden in een plas water waardoor het lijkt alsof ik in mijn broek heb geplast. En, alsof het niet erger kan. beland er een sneeuw bal in mijn nek. Ik spring gillend op en ren met maaiende armen het schoolplein over waardoor ik uitglijd en de sneeuw bal in mijn shirt zit. Ik gil nog harder dat, iedereen in een straal van 11 meter, gegarandeerd doof word. Ik doe mijn shirt omhoog en de sneeuw valt eruit maar ja. In paniek vergeet je toch dingen? Ik trok mijn shirt omhoog midden op het schoolplein... Schaam schaam. Ik had gelukkig geen beschamende BH aan, ik had een beertjes BH aan. Oké volgens mijn vriendinnen wel beschamend, ze lagen te rollen van het lachen over het schoolplein net als de rest van mijn medeleerlingen. Dus ik ren uitglijdend naar de fietsenstalling en spring op de fiets mijn tas had ik gelukkig wel om anders moest ik terug.

Helaas moet ik morgen terug, misschien kan ik doen of dat ik ziek ben? Het kan. Maar mijn arm is gelukkig weer normaal en niet een gemuteerde arm. Het weekend was gelukkig niet schamend behalve dat mijn hond nog steeds bang voor mij is en in zijn angst mijn oma -die op bezoek kwam- omver liep waardoor ze op de grond belande met een oerkreet zo hard dat de hele straat naar buiten rende om te kijken wie daar zo hard schreeuwde.

Maar hé? dat kan iedereen toch gebeuren? Toch? Nee? Karma haat mij gewoon. Skylar vraagt aan mij of dat ik haar de pen wil geven. Zou ik het durven? Oke, maak je klaar voor een eh – stukje van mijn vriendin Skylar.

Lachend lees ik de brief. Ze heeft gelijk. Ik neem mij voor om na de brief maar van mijn kamer te komen. Helaas hebben we een interview dus wordt er zeker weten over Perrie en mij gepraat.

OMFG OMFG OMFG IK LOVE YOU!! AAAAAAAAAAH IK SCHRIJF GEWOON AAN MIJN IDOOL GEEF NIALL EEN KUS, LOUIS EEN ZAK WORTELS, HARRY EEN KUS EN KNUFFEL GEEF NIALL OOK MAAR EEN KNUFFEL ZAYN GEEF JE ZELF EEN KUS EN KNUFFEL EN BIJ LIAM HET ZELFDE OMG OMG OMG OMG OMG LEES DE ROZE BRIEF DIE JULLIE BINNEN KRIJGEN MET DAT PANDABEERTJE DAT IS MIJN BRIEF AAN JULLIE!!! ZEG TEGEN NIALL DAT IK VAN HEM HOU! OMFG I LOVE ONE DIRECTION JAGJAKLGJAL;

Het was een heel gevecht maar uiteindelijk heb ik de pen weer terug. Ze vechten als een beer om zijn honing. Maar ik sluit de brief af omdat er een interview van jullie komt en ik -gedwongen- moet kijken.

Groetjes,

Sam

Ga van je kamer af ik zie dadelijk of je dat hebt gedaan en ik meen het, want als het goed is heb jij ook een interview omdat jij ook in One Direction zit, de band.

Wow, weer een hoofdstukje vernieuwd, vinden jullie het tot nu toe leuk hoe het is veranderd of niet? In dit hoofdstuk heb ik bijna niks veranderd omdat ik het wel goed vond. Nu ik het schrijf is het 13 maart 2014, over een week en nog wat bestaat mijn account al 1 jaar en komt er dus een nieuw verhaal online te staan. Hebben jullie Demons van Imagine Dragon gehoord? Wow het is een prachtig liedje, ben hem nou aan het downloaden op mijn mobiel. Hoe gaat het met jullie? Mijn beugel is eruit yeej, nou heb ik een nieuwe beugel, zo’n plaatje.

Vote/Comment/Fan

Thirty letters to Zayn. {Voltooid} DutchOnde as histórias ganham vida. Descobre agora