#Nota autoarei: Discutie despre acest univers

130 14 2
                                    


   Este perioada tezelor asa cum stiti si asta nu ma scuteste si pe mine. Azi, vineri, pot spune ca mai am o singura teza de dat, reusind sa scap de celelalte 3: matematica [pe care am dat-o chiar ieri], informatica si bilogie, ramand doar cu romana care, daca ati ajuns la liceu, stiti pericolul pe care il reprezinta o teza la romana [aka cele 3 comenarii si  caracterizari de personaje+exercitii pe text sau fragment]. Si s-a mai trezit si prufu' de isorie sa ma asculte in aceeasi zi... In fine, nu vreau sa scriu acest capitol doar ca sa ma plang dar trebuia sa imi motivez lipsa capitolelor promise saptamanal. In loc de capitolul 15 [care probabil se va numii "Noua alianta"], capitol pe care nu am avut timp sa il gandesc si nu am vreut sa fac ceva rapid si de proasta calitate cam cum a iesit cel de dinainte, capitolul 14. O sa il refac destul de curand... sper...

   Dar in titlu scire "Discutie despre acest univers". De ce? Poate unii dintre voi nu inteleg ce inseamna toate caestea si poate s-au pierdut putin pe parcurs in stilul meu dezordonat de a expune ideile. Deci, hai sa facem o scurta recapitulare.

    Sunt 4 mari imperii care domina acest univers: 

Dragonii [condusi de Gajeel]

 Zanele [condusi de Levi]

Elfii [condusi de Gray] 

 Sirenele [conduse de Juvia]

   Acum, pe langa cele 4 mari imperii [la care ne vom intoarce curand sa explicam ceva detalii...] mai sunt natiuni mai mici cum ar fi Titanii, prea putini ca sa domine si imprastiati prin cine stie ce tinuturi, natiuni ce si-au pierdut terenul sia cum calatoresc sau se stabilesc pe pamanturi straine, de obicei lucrand in armata sau ca si garzi regale. 

   Pasarile Pheonix- nu s-au dezvaluit inca multe detalii despre eaceasta mica natiune insa se crede ca este moarta. Ei s-au alaturat sudicilor acum mult timp, pe vremea celui de-al doilea razboi al dragonilor, cand Sudul a fost invins si ei au fost macelariti de Nord urmand ca cenusea lor sa fie aruncata in vant in asa fel incat sa nu se poata renaste. Unii au mai scapat insa acum se ascund si nu au mai fost vazuti iar altii serveau la casele dragonilor.

   Cat despre demoni, prblema se pune altfel. Nu am apucat inca sa expli in prolog sau oriunde altundeva in detaliu ce s-a intamplat cu demonii asa ca am gasitt momentul oportun sa o fac acum. Voi traduce in aceasta vacanta de iarna o mare parte din fanfiction si am adaugat detalii acolo, aducandu-mi aminte si finisand cartea ceva main bine.

   Demonii erau o mare natiune acum mult timp, fiind creaturi urate si mici, agile si istete, jucand poante si fiind extrem de rai si imaturi. Au fost inrobiti de mai multe natiuni dupa un mare razboi si, fiind considerati prea periculosi, sclavii au fost ucisi si natiuna lor o data cu ei, in urma lor ramanand doar padurile in care traiau, paduri dese si intunecate in care nimeni nu indraznea sa intre caci nu va mai fi iesit. Urlete si gemete se auzeau de obicei. Nimeni nu credea ca demonii mai traiesc insa tinuturile lor ramasesera blestemate si tineau prizonier pe toti cei ce intrau in padurile demonilor. 

   Mai erau si trolii dar nu se vor prea imlica prea curand... OH BA DA STATI TOCMAI MI-A VENIT O IDEE OK Ok ok ok... O sa avem si troli intr-un viitoar apropiat dar sa lasam detaliile pentru atunci.

   Privitor la Natsu si Regele Soare, da, el este Regele Soare, mostenitorul tronului Regatului Sudic.

   Povestea vine cam asa: Natsu era fiul lui Igneel, Regele Sudului iar Gajeel era fiul lui Metalicanna, Regele Nordului. Igneel se imbolnaveste subit si moare la putin timp dupa, lasandu-i lui Natsu mostenire tronul. Natsu este incoronat in cateva zile noul rege, fiind foarte tanar si, peste cateva luni de pace, nordicii le declara razboi sudicilor. Cele doua popeare se duc la razboi iar Natsu si sudicii sunt infranti, nordicii prelunad terenurile si cativa sudici care au fost inrobiti. Lui Gajeel i s-a dat onoarea de a-l omora pe Natsu insa nu face asta. Gajeel il ia si pleaca cu el in elfi unde este ajutat de Gray sa tina totul un secret si il fac pe Natsu sa isi schimbe numele in Salamander ca sa nu fie descoperit. Ani mai tarziu, Salamander devine garda regala si, dupa moarea Regelui Metallicanna sudicii se revolta si pleaca din nou in razboi, de data aceasta unul civil. Dar in mijlocul razboiului,  Gajeel se pierde in drum spre fronturi si ajunge pe taramurile zanelor unde o intalneste pe Levi si afla ca intreg poporul sau, inclusiv sudicii au disparut, terenurile ramanand libere. Acum ei suntr intr-o lunga expeditie, negociend libertatea terenurilor cu celelalte 2 mari regate, pana acum obtinand acordul elfilor al caror rege este Gray.

   Daca aveti orice fel de intrebare si nelamurire in legatura cu povestea sau chiar si cu viata mea personala, nu uitati ca puteti lasa un comentariu si eu va voi raspunde.

    P.S. Nu voi dezvaluii nimic din ce urmeaza sa se intample, mai ales ca expeditia lor e pe punctul de a se incheia. Pate voi posta ceva mai devreme capitolul urmator... Vedem...

   Pana data viitoare, Misa va saluta! Zanele fie cu voi OwO

    



Kingdoms {Fairy Tail FF}Where stories live. Discover now