V. Juramintele cavalerului rosu

164 24 3
                                    

============================♔ ♕ ♚ ♛============================

   Patru zile au trecut de la inceperea investigatiilor si pareau ca apele se mai linistisera puin. Levy, Lisanna, Lucy, Yukino si Gajeel se intorsesera acum ceva timp la palat si lasasera pe camp o echipa care sa continue cercetarile. Gajeel parea ca se acomodase destul de bine cu locul sau temporar ca garda a reginei insa nimeni altcineva nu il putea vedea ca altceva decat regele nordic al dragonilor. Acum se afla in gradina din fata, luptandu-se cu Lucy pentru a se antrena. Miscarile ii erau rapide si puternice dar aveau si putina gratie in ele. Era destul de evident ca fusese invatat la palat arta sabiei. Lucy pe de alta parte era deja obosita. Desii miscarile sale erau mai fluide si gratioase, nu avea inca viteza si puterea lui Gajeel. La capitolul lupta, zanele nu se vor putea compara niciodata cu dragonii. De cateva ori insa, Gajeel incasase cateva lovituri de sabie de lemn din cauza vicleniei si iscusimii zanei insa numarul lociturilor lui Lucy era de 5 ori mai mic decat cel al loviturilor date de Gajeel. Insa, cu toate ca era doar antrenament, cei doi pareau ca se distrau, avand amandoi ce sa invete unul de la celalalt. Sa te lupti impotriva adversarilor care stapanesc acelasi stil de lupta si vin din aceeasi parte de continent ca a ta devine plictisitor la un oment dat. Acum aveau amandoi ocazia sa experimenteze stiluri noi, sa observe ce stiluri se foloses in diferite regiuni, sa invete unul de la altul. Din cand in cand Lucy cadea insa asta nu o impiedica sa se ridice si sa continue antrenamentul iar Gajeel, ca un barbat stilat si cu bune maniere, ii intindea mana sa o ajute de fiecare data si de fiecare data era respins. Levy insa era in biblioteca, avea obijnuita lectie de magie impreuna cu Lisanna. Cu toate ca de obicei era atenta si invata repede, acum nu isi putea lua ochii de la jocul sabiilor celor doi. Ii privea pe geam parca prinsa in transa in timp ce asculta vrajile si potiunile dictate de Lisanna. 

    Lisanna observa insa repede faptul ca era distrasa si is muta de asemenea privira spre gradina in care se antrenau cei doi. Surase putin la ideea ca Levy era distrasa de acel dragon si o idee i se nazarii o idee ce o facu sa zambeasca. 

   - Printesa. ii atrase aceasta atentia facand-o pe Levy sa se uite din nou scoasa din transa la ea.

   - Ah, scuze, m-am pierdut pentru un moment. spuse aceasta scuturandu-si capul. Unde eram?

   - La sfarsitul lectiei, majestate. spuse Lisanna zambindu-i cald. Cum ar fi totusi daca am face lectia de istorie de maine azi, ciar acum? 

   Ideea o surprinde putin pe Levy care nu prea se simtea ca si cum ar vrea sa mai studieze. Se uita doar la Lisanna si spera sa o inteleaga.

   - Insa pentru maine programasem niste istorie a dragonilor si din moment ce invitatul nostru este el insusi un dragon, chiar regele nordului, poate l-am putea ruga pe el sa ne impartaseasca... 

   Lui Levy i se marira ochii de uimire la faptul ca ceea ce parea a fi o idee plictisitoare a devenit o idee interesanta. Era entuziasmata sa afle totul despre dragoni .Voia atat de mult sa le descopere cultura, voia sa stie totul. Dragonii i se pareau ceva nou, ceva interesant si care merita explorat. Si, oarecum, se simtea putin rusinata sa vorbeasca cu Gajeel. Dar asta nu a oprit-o din a se ridica de la masa si a iesii impreuna cu Lisanna din biblioteca si a merge cu pasi repezi spre gradina unde se antreanu cei doi. Avea de gand sa ii observe de aproape si apoi sa ii intrebe. Nu se cuvenea nici pentru ea, printesa si mostenitoarea tronului sa ii intrerupa, mai ales avand in vedere ca si Gajeel era rege. Desii lui nu ii placea sa mai fie strgat in acest fel, toti il recunoasteau ca rege de drept al dragonilor. 

   Insa atmosfera se schimbase putin... Levy se opri brusc la mijlocul holului. Ceva era ciudat si devenea din ce in ce mai ciudat. Simtea deodata o cantitate in plus de magie... Nu era prea mare dar era groaznic de puternica si impunatoare. S-a uitat la Lisanna sa vada daca si ea simtea ceva. Lisanna se uita speriata in podea, absenta, parca incantand o vraja soptita , mimand cu buzele cuvintele. Se uita pe fereastra si observa o umra uriasa ce acoperii gradina. Simtii din nou prezenta acelei magii arzand. Ce se intampla? Ce era acea putere inspaimantatoare pe care o simtea. Nu mai vazuse niciodata asemenea forta intr-o cantitate atat de mica de magie... A cui forta vitala se scurgea astfel de repde si avea o asemenea incarcatura magica? Se uita spre cer si vazu o umbra imensa ce acoperea soarele cu aripile iesind dintre nori, plutind deasupra palatului. Un dragon! Nu ii putea vedea culoarea insa parea negru si imens, cat palatul de inalt si musculos. Pe geam cazura picaturi de ploaie... rosie? Levy se apropie de geam si privii de aproape cum sangele se scurgea usor pe geam. Speriata, anticipand ca dragnul se va prbusii curand in gradina, deschise brusc geamul si le striga celor doi:

Kingdoms {Fairy Tail FF}Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang