IX. Solzi, aripi, cozi si urechi ascutite

170 23 4
                                    

Este Joi ora 23:05 iar capitolul tocmai a fost postat mai devreme pentru a ma revansa cu pentru lipsa lui saptamana trecuta. [De parca a fost postat cine stie ce mai devreme...] Sper sa va placa! Lectura placuta!

============================♔ ♕ ♚ ♛============================

    In parti deiferite ale mesei stateau intr-adevar un elf si o sirena doar ca... nu regi sau regine. Toti ce intrara in sala au fost surprinsi insa s-au comportat normal si au luat loc  la masa, Gajeel cat mai aproape de Levy iar in spatele lor, in picioare, Salamander, Yukino si Lucy ce ii analizau cu atentie pe cei doi invitati. 

    Din partea elfilor venise un barbat musculos cu un corp inalt si masiv, cu par alb si o armura specifica, cu o sulita in spate, ochi albastrii, mici si ascutiti si parul de lungime medie, ridicat si alb ca zapada. Pielea sa oarecum mai inchisa al culoare dadea senzatia ca era un dragon insa urechile sale acutite si lunguiete il dadeau de gol. Il analiza pe Gajeel din priviri si pe Salamader incercand sa para impunator dar nestarnind niciun fel de teama in inimile celor doi. 

    In schim, din partea sirenelor venise o persoana cu totul ciudata care nu avea un aspect tocmai... asemanator unei sirene. Era o femeie musculoasa, cu umeri lati ce dadea dovada de multa putere. Hainele sale erau tribale, o armura destul de complicata din metal acoperite cu cristaleneregulate, specific sirenelor iar parul sau roscar ca cerul la apus era prins intr-o coada la spate. Avea ochii mari, caprui si adanci, de-a dreptul infioratori. Pielea ei era cu mult mai inchisa decat cea a unei sirene, dand denzatia ca era dintr-un clan al dragonilor pe cand sirenele erau cele mai palide creauri, traind in adancimile marilor si oceanelor. Urechile sale erau ascutite ca ale unui elf insa... avea si branhii pe gat si pe piept precum su urme de solzi si cicatrici pe maini si pe fata. Salamander si Gajeel evitau pe cat puteau de mult contactul vizual. O cunosteau... Ea era Erza, parte din grda regala a printesei sirenelor, Juvia. Nu puteai spune ca apartine unui singur regat, nascandu-se intre elfi, crescuta langa dragoni, eucata de zane si traind printre sirene. Erza era o persoana ciudata si puternica, o adevarata luptatoare cunscuta si sub numele de "Titania". Mama sa avea atat sange de Sirena cat si de Elf in timp ce tatal sau avea sange de dragon si zana, facand-o astfel pe Erza detinatoare unei parti din fiecare natiune, o creatura complexa si completa. Ii cunostea pe Gajeel si pe Salamander, fiind crescuta alaturi de ei si antrenandu-se adesea impreuna. Ea era de asemenea una dintre putinele persoane care le stia secretul... Una dintre cele 4 persoane ce stia adevarul despre Printul Sudului... Doar ea, Salamander, Gajeel si inca o persoana a carei existenta ii era necunoscuta.

    Erza se abtinea cu greu sa nu spuna nimc. Ii cunostea pe cei doi, crezuse ca erau morti si suferise enromdin cauza vestilor insa nu s-ar fi asteptat niciodata sa ii gaseasca pe taramul zanelor. Le dorise razbunarea, de aceea insistase sa vina la curtea printesei Levy. 

   - Trebuie sa recunosc, ma asteptam ca insusi regina apelor si regele gheturilor sa ne onoreze cu prezenta insa sunt bucuroasa sa va primesc pe taramurile mele. a facut Levy o remarca oarecum rautacioasa salvata cu un bunvenit. Va rog sa va simtiti bine veniti printre zane.

  - Va multumim pentru primire si bunavointa de a ne acompania in aceste vremuri grele la o intanire a celor patru mari puteri chiar daca doar cu noi, niste garzi umile si nu insusi cu mostenitorii tronurilor. spuse Erza. Regina mea a trebuit sa participe la o intalnire importanta a comitetului capitalei care ar fi putut duce la o revolta masiva si astfel la complicarea stuatiei si de aceea am fost trimis a pentru a-i tine locul. ii lui Erza apararea reginei sale.

   - Este de inteles. incuvinta Levy facandu-le pe Lucy si Yukino sa ofteze usurate.

    - Din pacate si regele meu a fost retinut in taramurile ghetii din cauza unei situatii mai complicate ce include sclavii insa as prefera sa raman tacut in priviinta detaliilor, considerand incidentul mai degraba pivind numai conducerea regatului. spuse barbatul elf. Daca imi permiteti a ma prezenta, numele meu este Elfman Strauss, cavaler al regatului elfilor si parte din garda regala. Din pacate nu eu am fost desemnat sa negociez ci doar sa iau parte la intalnire pana ce sora mea, inteleapta palatului, Mirajane va venii. Intarierea acesteia a fost neasteptata si nedorita insa aparitia ei va fi efectuata in maxim 3 ore. Imi cer mii de scuze pentru inconveniente, printesa a zanelor. spuse acesta cu un limbaj savant si politic, specific elfilor.

Kingdoms {Fairy Tail FF}Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum