VIII. Uniunea celor patru mari puteri

153 19 1
                                    

============================♔ ♕ ♚ ♛============================

Yukino alerga repede pe holurile castelului, urcand scarile spre camera printesei cu 2 scrisori in mana. In camera printesei lumina intra pe geamuirle acoperite cu vitrarii colorate ce acopereau peretele camerei rotunde. In pat, murmurnd in somn, dormea Levy deranjata de lumina. Isi stranse ochii trezindu-se in sfarsit dupa un somn lung apoi clipi des. Seridica repede in capul oaselor si isi freca ochii. Ofta amintindu-si de ce dormise atat de mult, se rugase trei zile pentru cavalerul cu parul roz. Tresarii amintindu-si apoi intalnirea dinre ea si Gajeel.

- Buna dimineata, printesa. auzi o vocea masculina venind din dreapta ei.

Isi intoarse repede capul inspaimantata si il vazu pe Gajeel stand pe pat, uitandu-se la ea. Ranji bucuros sa vada ca s-a trezit insa ea scoase un tipat speriata, se dadu inapoi si ajunse sa cada din pat.

- Esti bine, Levy? se uita el mirat la ea.

- C-C-Ce c-cauti t-tu aici?! tipa ea infasurandu-se in cearceaf chiar daca era inbracata in pijamale.

- Era mare agitatie in palat in legatura cu doua scrisori asa ca m-am gandit sa te trezesc si sa te anunt.

Levy se uita uimita la el. Inima ii batea cu putere insa avea senzatia ca nu de spaima. Era rosie in obraji si ochiisai mari il tinteau atenti. Avea un sentiment cald in inima. Se bucura ca era el cel care o trezea, ca era el cel care sta pe marginea patului cand se trezeste... De ce? Probabil era prea insetata dupa cunoasterea dragonilor. Da, asta trebuia sa fie. Inima i se mai calma putin apoi ofta usurata.

Usa se trantii din nou lasand-o pe Yukino sa intre in dormitor.

- Printesa! striga ea printre gafaituri fluturand doua scrisori in mana. Am vesti urgente de la... de la Lady Juvi si... si Lord Gray!

Insa tresarii vazand ca nu ea era cea care o trezise pe Levy. Vazandu-i impreuna, Yukino se rosii toata si scoase un tiat scurt. Levy se ridica in picioare si isi arunca cearceaful pe pat.

- Continua. se apropie de ea apoi ii lua scrisorile din mana si le rasfoii intr-o fractiune de secunda in timp ce Yukino ii explica:

- Lady Juvia si Lord Gray vor sa va intalniti azi la palat sa discutati o posibila intalnirea a celor patru mari puteri... um, cele 3 mari puteri... spuse apoi se uita la Gajeel.

- Lady Juvia si Lord Gray? intreba Gajeel putin confuz apoi tresarii amintindu-si. Sirenele si Elfii?! Cand este intalnirea?

- Azi... Trebuie sa ajunga curand... S-au intalnit la Stramtoarea coltilor galbeni si trebuie sa ajunga destul de curand.

Stramtoarea coltilor galbeni era de fapt intersectia drumurilor ce uneau toate regatele. Acolo, in mijlocul ei, eraconstruit un castel micut cu cateva camere si o sala mare de intalnire pentru intalnirile aliantei celor patru mari puteri. Legenda spune ca cate un repreentant al fiecarui regat a ajuns in acel loc in acelasi timp, in exact acelasi moment. Pentru a nu se certa asupra cui apartine pamantul, au pus steagurile regatelor in acelasi loc in acelasi timp si au hotarat ca acela sa fie singurul pamant neutru. Zanele l-au numit pamant Sfant si l-au inconjurat cu flori frumos mirositoare si copaci inalti care sa tina umbra, inconjurand viitorul palat cu o gradina imensa plina de toate felurile de flori. Tot ele au contribuit la schitele palatului si au hotarat cararile, tunelurile ascunse si au facut sapaturile pentru ele. In schimb, Sirenele au fost cele care s-au ocupat de arhitectura palatului, continand elemente din fiecare model traditional al fiecarui regat precum si de decorul si mobilierul de dinauntru, facandul cat mai stilat posibil. Elfii au adus materialele necesare si s-au ocupat de stabilitatea palaului precum si de functionalitatea lui. Dragonii insa au venit cu forta de munca. Ei au fst cei care au contruit palatul dupa schite, caramida cu caramida si au adus statui si steaguri pentru a onora toate regatele. Sirenele au aascuns obiecte sacre in peretii castelelor, cum este traditia lor, spre a omagia zeii lor. Dragonii au construit statui ce erau menite ca ofranda zeilor lor, cum era obijnuinta la ei. Elfii insa, nu au dorit a omagia zeii. Erau singurul popor care nu avea zei fiind numai oameni de stiinta si filozofi, nu aveau nevoie de credinta. Zanele dedicasera tot pamantul si gradinile zeilor lor, fiind poporul cel mai aproape de zei, cel mai credincios si smerit, ale caror rugaminti zeii mereu le ascultau si le implineau dupa cuviinta lor, cuvinta ce le favoriza mereu.

Kingdoms {Fairy Tail FF}Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin