XII. Povestea lui Natsu Dragneel

191 21 6
                                    

===========================♔ ♕ ♚ ♛============================

Lucy avusese dreptate. Lucy avusese dreptate! Salamander era Natsu Dragneel, Regele Soare, mstenitorul tonului dragonilor din Sud! Insa cum?! Cum era posibil cand toata lumea stia ca e mort? De-o data a simtit cum genunchii i se inmoaie si privirea is e incetoseaza. Corpul ii era greu si si-a pierdut unostiinta in cazatura spre podeaua de marmura a palatului.

- Lucy?! s-a speriat si Levy inca in soc.

Mirajane a fost cea care, desii inca extrem de surprinsa a sarit sa il o ajute. Privirile erau insa atintite asupra lui Natsu ce statea falnic in fata lor, privind-o pe Lucy in timp ce era dusa spre infirmierie de catre 2 garzi. Wendy, cuprinsa de confuzie, cu gura cascata si ochi mari de mirare, a tresarit dandu-si eama de ce se intampla si, cu lacrimi in ochi, a cazut intr-o plecaciune in fata lui Natsu.

- Regele meu... spuse aceatsa.

- Nu e nevoie de formalitati, Wendy. spuse acesta. Regeam fost acum mult timp...

- Regii mei, cred ca meritam toti o explicatie... pasii Levy putin furioasa in fata.

Era pe cat de confuza pe atat de surprinsa. Nu putea spune ca nu banuise insa tot nu intelegea cum erau posibile toate caestea. Gajeel pufni si ranji uitandu-se la micuta zana.

- Ei, Levy,-spuse acesta- Ce e mai mult de spus decat ca, dcaa r fi si Regina Sirenelor aici, asta ar fi prima intalnire oficiala a ceea ce ar trebuii numit "Alianta celor 5 mari puteri".

- Am nevoie de explicatii nu de glumele tale acum, Gajeel. s-a infuriat aceasta facandu-l di nou sa surada, mai mult amuzat.

Pentru o persoana de statura sa era atat de amuzant sa vada o astfel de faptura atat de fragila si micuta infuriata si confuza si, oarecum, chiar draguta. Incepu sa raa gandindu-se la obrajii sai trandafirii.

- Imi pare rau, printesa. facu Natsu o mica plecaciune i fata acesteia. Banuiesc ca voi toti meritati o explicatie.

- Si de unde mai exact ar trebuii sa incepem? intreba Gray ridicandu-se de pe tron si facand un semn din maini spre garzile de pe langa pereti.

Imediat cateva garzi adusera niste scaune aranjate pana acum unul lana altul pe langa pereti pentru cei 3 regi ce se aflasera pana acum in picioare.

- Banuiesc ca de la batrana istorie si de la al doilea razboi al dragonilor.. spuse Gajeel asezadu-se si facandu-se confortabil in scaun.

In camera era o atmosfera mai deraba intensa. Asa cum spusese si Gajeel, aceasta parea o intalnire a uniunii din moment ce cumprindea 4 regi dintre care si unul ce se presupunea ca era mort. Insa cei 3 ce erau de fapt constinti de ce se intamplase in trecutul incetosat al dragonilor in care nu multi patrundeau, stiau prea bine ca acest secret nu putea fi tinut pentru totdeauna. Acum veise momentul ca totul sa fie dezvaluit. Astfel cei 3 au inceput sa povesteasca ceea ce s-a intamplat, continuand povestea cand era apareau in sfarsit in firul povestii.

Cum toti stiau pana acum, dragonii erau impartiti in 2 mari regate: Sudicii si Nordicii ca urmare a primului razboi al dragonilor. Nu dupa mult timp dupa inceierea razboiului, peste regatul sudic s-a asezat o mare bucurie nascuta insa dintr-o tragedie: Printul Soarelui s-a nascut, omorandu-si insa mama la nasterea sa. Cu toate acestea, Printul nou nascut era singurul mostenitor la tron dupa incercari nenumarate a familiei regale si o adevara bucurie. Se spunea ca acesta s-a nascut cu razele de soare in inima si binecuvantarea lunii in ochi. Urma sa fie marele conducator ce toti il asteptau sa fie. Astfel, tatal sau l-a antrenat si l-a invatat bine, crescandu-l cu iubire si pretuindu-l mai presus de orice. Dupa cativa ani de pace, cand printul implinise o varsta decenta, un mare blestem s-a abatut asupra sudicilor: Regele s-a imbolnavit, urmand ca viata sa sa se sfarseasca doar un an mai tarziu. Dupa moartea tatalui sau, printul a fost obligat sa ocupe tronul, fiind incoronat in ziua in care implinea 15 ani. Insa necazurile s-au tinut lant asupra Sudicilor si razboi a fost declarat de catre nordici ce i-au vazut intr-o situatie limita, acum ca regele era mort. Printul stia sa lupte bine insa nu era destul cat sa casige cel de-al doilea mare razboi al dragonilor. Printul insa a luptat cu curaj si indemanare insa inaintarea sa a continuat pana cele doua tabere principale s-au intalnit si tanarul Rege al Sudului a fost nevoit sa lupte cu Regel Nordului, Metalicanna, un barbat musculos si inalt, de-a dreptul masiv si insapimantator, de care toti fugeau in lupta. Lupta intre cele doua tabere a nceput. Soldatii se luptau intre ei, soldati printre care se afla si tanarul Gajeel, printul lunii. Gajeel era nascut cu un an mai devreme, sub o eclipsa de luna, de asemenea aducand mult abucurie si moartea mamaei sale. Insa el fusese crescut sub un regim dur, sub o mana de fier si priviri reci. Fusese calit in racoare muntilor si sub lovituri crunte, astfel ca se zicea ca pielea-i maslinie se transformase in otel si chiar si solzii sai erau diferiti de cei ai sudicilor si chiar si ai nordicilor, fiind la fel de duri ca de otel. Unii spuneau insa ca acestea erau mostenite de la tatal sau, fiind un dragon imens cu solzi la fel de puternici si gheare ascutite ce sfasiau tot ce prindeau in cale. Insa Natsu avea agilitatea si energia unui tanar dragon si se nascuse cu sindromul VON ce venise ca o surpriza neplacuta pentru nordici. Se stia ca cei nascuti cu o coada in forma de DragonForce aveau bine cuvantarea titanilor insa nimeni nu stia ce urma sa se intample daca o astfel de perosoana era moarta.Metalicanna insa a facut abstractie de astfel de blesteme batranesti si a luptat cu tanarul dragon cu toate ca ceilalti preferau sa se dea inalturi pentru a se ferii de blesteme. Fiind pre a tanar si nexperimentat, desii lutandu cu tot ce putea, Natsu a fost rapus de batranul rege al nordicilor.

Kingdoms {Fairy Tail FF}Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt