I. Cavalerul in armura neagra

443 35 2
                                    

====== ♔ ♕ ♚ ♛ ======


   Dar mult timp a trecut de cand cele doua triburi ale dragonilor au dus un razboi crancen in care s-a varsat mult sange, multe vieti s-au pierdut, lacrmi s-au scurspe chipurile indurerate ale mamelor... Intregul continent tremura de spaima razboiului. I aroganta lor,dragonii nu acceptasera si nu cerusera vreun fel de ajutor. 

   Totul a inceput cand regele rosu al sudului, Igneel, marele dragon de foc, cuceritorul si dreptul conducator al sudicilor, a morit brusc din cauze necunoascute. Mult i s-a plans lipsa conducatorului insa tara nu putea ramane fara conducator. Astfel ca, 3 zile mai tarziu, fiul sau de numai 12 ani, Natsu Dragneel era incoronat nou rege al sudicilor, menit sa conduca taramul la fel de bine ca raposatul sau tata. Doua luni, niciun incident nu a avut loc. Baiatul aplica aceleasi regului, invata de zor si se antrena zilnic, judecand cu aceeasi minte blanda dar drapta ca a tatalui sau si uimind pe toata lumea cu briliantele sale idei pentru dezvoltarea tarii. Simtind amenintarea nordicilor, Natsu doarea sa semneze un tratat de pace cu regele lor, Metalicana. Cu toate acestea, cu zile inainte ca propunerea sa fie pusa in aplicare, nordicii au declrat razboi planuind sa cucereasca sudul si sa uneasca din nou cele doua tari sub aceeasi conducere: a lui. In ziua in care la apus cerul era rosu si luna se inrosise de manie si varsare, cele doua triburi au plecat la razboi, ambele cu cei mai iscutiti soldati, cu cat de multi existau in fiecare regat, pregatiti de lupta, dorind victoria si mortea celuilalt. Intalninduse in acea noape la ganite, luptele au durat saptamani in sir. Dintre nori ploua cu sangele dragonilor rapusi, tunau fulere si focul mistuia zarile in tip ce pe sol, printre cadavrele oamenilor si dragonilor, prin lacuri rosii, sudicii si nordici se confruntau in sabii si sulite, in arcuri si pumni pentru glorie. Pe front, in fruntea tuturor era chiar Natsu, coordonand armata cu vitejie si putere, luptand cu tot ce avea insa era si relege nordicilor precum si fiul sau: Gajeel. Pe masura ce timpul trecea, sudicii pierdeau din ce in ce mai mult teren. Razboiul era ca si castigat pentru nordici.

   Ultima zi a razboiului a fost marcata de intanirea liderilor, confruntarea finala. Ranit si obosit, cu armua prea grea pentru statura sa si sabia plina de sange, cu ochi maniosi si repezi, Natsu, bietul baiat de 12 ani, trebuia sa se confrunte cu cel mai mare cosmar: Metalicana. Au luptat minute in sir insa totul arata mai mult ca o joaca. Nordicul l-ar fi putut rapune de mult daca Natsu nu ar fi fost ata de agil. Insa era prea mic pentru prima sa lupta pe front, prea tanar si prea neantrenat. Doar 20 de minute i-au luat pana sa il raneasca grav si sa il rapuna la pamant pe bietul baiat. Intins in agonie pe jos, sangerand si plangand de rusine si disperare, asa s-au scurs ultimele clipe ale micului imparat al focului. Metalicana i-a inmanat sabia fiului sau pentru a termina razboiul si a-i pune capat suferintei. 

   Gajeel s-a uitat la taisul ascutit al sabiei acoperite de snage si s-a vauzt pe el insusi, viitorul conducator al regatului. A ridicat sabia deaspur capului si de atunci nu s-a mai auzit nimic de tanarul rege, ultima dovada vie a existentei taramului din sud. Cei ce au plecat inaintea razboiului si cei vanduti pe taramuri straine norocosi au fost caci o dinastie rece se aporpia sub conducerea noului imparat.

  ====== ♔ ♕ ♚ ♛ ======  

   - Cat sa fi fost de la primul razboi dintre dragoni? a murmurat ea ca pentru sine, uitandu-se contemplator pe fereastra ce ii infatisa gradina palatului. 

   Afara era soare, o vreme placuta. Ceasul batea ora pranzului si sfarsitul lectiei de isotrie. In gradina plina cu trandafiri se zarea o fetita scunda cu un par lung, albastru, prins in doua codite usoare, imbracata intr-o roba scurta, cusuta cu fire de argint si poleita cu nestemate rosii, purtand un toiag din lemn mai inalt ca ea la spate ce avea in varf, prins de niste ramurele, un glob transparent si clopotei pe lateral. Fata culegea usa florile ce se scaldau in soarele lunii iulie. In biblioteca palatului, la masa de langa fereastra inalta stateau doua domnite. Una dintre ele, cea care pusese intrebarea si se uita la caldura de afara, avea parul scurt, albastru deschis si ondulat, tinandu-l prins cu o bentita din matase sub o coronita aurie si fin lucrata, o rochie lunga si usoara, roz. Micuta de statura, cu o fata de copil, cu brate subtire si piept micut, ea era actuala conducatoare  zanelor, Levy McGarden. Fata in fata cu ea statea o fata ceva mai dezvoltata, cu parul blond ca razele soarelui, pins intr-o codita pe partea drepata a capului cu o decoratiune din flori si pene, purtand o armura argintie si usoara, privind-o curios, era garda si tutorele sau, Lucy Heartfillia, de asemenea o zana de la palat si o prietena din copilarie a printesei.

Kingdoms {Fairy Tail FF}Where stories live. Discover now