XIII. Infruntarea regilor

171 22 2
                                    

===========================♔ ♕ ♚ ♛============================ 

   Levy nu stia ce sa spuna despre toate astea... Povestea parea plauzibila insa in afar de faptul ca cei 3 o sustineau si aveau dovada vie in fata, insusi regele sudului, nu exista nicio alta dovada. Insa astea dovedea inteligenta remarcabila a planului celor 4 de a-l ascunde pe Natsu pana ce Gajeel va urca pe tron. Insa ideea lor brilianta nu era completa: si acum? Acum ce se va intampla? Il va lasa Gajeel pe Natsu sa guverneze din nou Sudul? Vor face public plaul? Ce se va intampla in continuare?

   Insa nici Levy nu voias a se gandeasca acum la asta. Nu il cunostea pe Gajeel destul de bine incat sa se poata prinunta in vederea gandurilor sale. Insa daca intr-adevar planuia sa ii redea Sudul lui Natsu, prima data trebuia sa recupereze ce sa poata da. In momentul de fata, in fara de dragonii din alte regate ce au fugt de razboi si s-au stabilit pe alte taramuri, cei doi regi erau singurii dragoni in viata si nu puteau reconstruii regatul doar cu dragonii ce fugisera din el. Levy isi musca buza gandindu-se. Dezvaluirea adevaratei identitati a lui Natsu era un mare avantaj, el fiind un luptator desavarsit si fiind l insusi o mare putere, chiar daca nu parte din alianta, Natsu juca un rol extrem de important in acest razboi. Avandu-l ca aliat era cu adevarat un avantaj. Insa va fi de ajuns sa ii convinga pe elfi si sirene? Levy se incrunta incercand sa isi aduca aminte discurspul pe care il pregatise insa acum niciun cuvant nu ii venea in minte. MAi degraba incepea sa gandeasca unul nou, unul mai puternic, unul care sa ii convinga pe amandoi. Insa stia cat de greu era. Trebuia sa loveasca intr-un punct sensibil, un punct slab insa privindu-l pe Gray nu vedea niciun fel de slabiciune emotionala in ochii sai. Nicio tulburare pe chip, nimic... era la fel de rece ca intotdeauna. Avea ea insa teoria sa legata de Regele elfilor si Regina sirenelor, judecand intalnirile lor din trecut si zvonuri auzite din intamplare de la mesagerii regatelor insa nu era sigur si asta scadea sansele ca teoria sa sa fie valida... Levy se uita pe geam observand miscare si vazu un mesager vorbind cu un soldatce statea de garda. Il analiza repede si ii observa branhiile precum si urechile ascutite si degetele liptire printr-o pielita... Un mesager al sirenelor... Isi intoarse repede privirea spre Gray ce parea sa fie ingandurat tragand cu ochiul pe fereastra la mesagerul sirenelor care acum pleca lasand o scrisoare garzii. Isi musca buzele subtil apoi revenii la expresia sa initiala, parand din nou netulburat insa Levy gasise punctul ce ii putea confirma teoria... Intre el si Regina sirenelor era ceva... "Ce ascunzi, Juvia?" se intreba Levy ingandurata, un zambet smecheresc aparnadu-i parca instinctiv pe chipul luminat. 

   - Dar banuiesc ca nu ati batut atata drum doar pentru a-l demasca pe "creier prajit" aici de fata. spuse Gray zambind batjocoritor spre Natsu.

   - Cu cine crezi ca vorbesti, cap inghetat?! sarii Natsu enervat, mai mai sa il ia la bataie.

    Puteai observa diferenta in caracter a amandurora, comportandu-se mai mult ca niste copii mici ce se cearta pe o jucarie. Insa metamorfoza lui Natsu era cea mai surprinzatoare dintre toti. Din garda serioasa a regelui ce nu schita niciun zambet niciodata si se antrena pana la epuizare devenise regele rasfatat si copilaros. Ins anu pierduse acel aer marinimos si privirea inflacarata pe care le avea de la inceput. 

   - Stai jos, cretinule! il trase Gajeel inapoi pe scaun. Asta ar trebuii sa fie o intalnire serioasa ce sa stabileasca detinul intregului nostru popor! Nu te mai comporta ca un idiot, idiotule! 

   - Pe cine faci tu idiot, domnule "l-am lasat pe tata sa slabeasca inamicul ca oricum sa nu il omor dupa"? riposta Natsu spre Gajeel.

   - Din cauza mea tu esti inca inca in viata, ar trebuii sa fii recunoscator! 

   - Asa e! Noi doi te-am tinut in viata si unde ne e respectul?! spuse Gray.

Kingdoms {Fairy Tail FF}Where stories live. Discover now