1.3

78 5 3
                                    

Nu när Mandi vet om allt, har vi bestämt att vi alla ska gå på bio. Jag, Mandi och Simon. Jag klickade mig in på biostadens hemsida, och bokade 3 biljetter till Mockingjay part 2. Mandi och jag älskade alla THG filmer och jag ville överraska henne med den sista filmen på bio. Jag tog cykeln till bion och hämtade ut biljetterna innan jag cyklade till Mandis hus. Jag knackade på dörren innan jag insåg att hon var hemma hos oss. Hon hade sovit över där inatt, efter allt ståhej.
Jag cyklade hem till oss och gick in. Jag tog tyst av mig skorna och jackan och smög sedan upp. När jag kikade in i mitt rum satt Mandi och Simon och pratade om nån "Netflix" serie som jag inte sett på. Jag smög in med biljetterna bakom ryggen och hoppade på Mandi. Hon gav till ett litet skrik innan hon såg att det var jag.
-Blunda och håll fram händerna. Sa jag. Mandi lydde och jag slog till Simon på armen. Då blundade han med. Jag Mandis biljett i hennes hand, och Simons i hans hand.
-Nu kan ni kolla. Sa jag. Mandi öppnade ögonen och gav till ett förtjust tjut. Simon vände och vred på biljetten som om han inte visste vad det var innan han sa:
-Du vet att filmen börjar om 20 minuter, eller? Jag stelnade till. Nej, det hade jag ingen aning om, ville jag säga men istället sprang jag ner och kastade på mig min jacka och skor. Simon och Mandi rusade ner efter mig. Pappa kom ut i hallen och undrade vad vi gjorde:
-Vad gör ni? Ska ni på kapplöpning eller?
-Nej, Oliver. Vi ska på bio. Och den börjar om 20 minuter. Sa Simon lugnt. Pappa tog fram sin bilnyckel och sa:
-Jag skjutsar er. Jag log tacksam mot honom.
Vi hoppade in i pappas bil och han körde mot bion. När vi var framme hoppade vi ur bilen och gick in i Bie huset. Vi köpte snacks och hann precis in i biosalongen i tid.
Filmen rullade igång och den bar jättebra. När filmen var halvvägs viskade Mandi till mig:
-Jag går på toa, om du undrar vart jag går. Jag nickade och återgick till att stirra på den stora duken. När filmen var slut hade Mandi fortfarande inte kommit tillbaka in in i salongen. Jag vart lite orolig så jag och Simon gick och letade efter henne. Jag ringde henne på hennes nummer men jag kom direkt till telefonsvar. Jag gick in på damernas och slog upp alla båsdörrar. I ett av båsen hittade jag en lapp. Jag tog upp lappen och läste:
"Var det din vän? Synd. Nu är hon vår gisslan.
Sämst jul från oss."
Jag stelnade till i hela kroppen och började gråta. Det här var mitt fel.
----------
Nej! Mandi! Hahaha, vad händer sen?😂🙈
Kommer imorgon!

Azzå vilken julजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें