-Snälla, låt dem vara! Dem har inte gjort dig något! Ta mig, men inte dem! Kvinnan skrek förfärat när vampyren anföll hennes hals. Vampyren vände sig om mot den lille pojken. Pojken såg rädd ut och han sprang mot det äldre barnet. Hon tog tag i honom och höll honom i sin famn. Vampyren anföll pojken som skrek med rädsla i rösten. Kvar stod flickan.
-Varför? Varför gör du så här? Snyftade hon fram. Vampyren anföll flickan som skrek med sorg i rösten.
***
Jag satte mig upp i sängen. Månen kikade fram igenom glipan i gardinen och jag drog in handen under täcket utav en vana. Jag kastade en trött blick mot klockan; 06:13. En suck lämnade min mun. Orka gå till skolan idag. Jag har inte druckit blod sen i typ fredags och det märktes. Jag öppnade kylen för att ta fram en påse med blod. Min hand kände alla väggar, taket och golvet i frysen, men inget blod. Jag kastade mig på sängen och tog ett beslut. Jag ska skolka idag.
***07:02
-Simon? Charlie? Rösten sänktes och pappa började prata med Karmen. Jag klev inte upp utan låg kvar, som att jag var sjuk. Jag hade sett till att ställa om termometern när jag vakande, så att den kommer säga att jag  har feber. Jag log nöjt. Efter en stund kom pappa upp och sade med en irriterad ton i rösten:
-Charlie? Det är frukost. Han gick in i mitt rum och jag sa:
-Jag tror jag har feber. Pappa suckade och hämtade tempen. Jag stoppade tempen i örat och inväntade pipet.
-Du får nog stanna hemma idag sa pappa innan han gick ner igen.
Jag satte mig upp, gick till min garderob och tog fram mysiskläder: en grå flufftröja och rosa gympabyxor. Sedan tog jag min padda och kollade på "Netflix". Jag hörde dörren slå igen efter nån och sedan kom Simon upp.
-Sjuk eller? Frågade han och jag nickade. Han satte sig bredvid mig i sängen och sa:
-Jag med. Jag tittade oförstående på honom. Han svarade:
-Jag skulle kunna hjälpa dig. Blod bussen är här om exakt 2 timmar. Nu vart jag chockad. Hur kunde han veta att 1. Jag ville ha blod 2. Att jag ville till blod bussen... Vänta, var han en halvvampyr? Nej, för halvvampyrer kan inte vistas i solljus, och han satt i en solfläck nu. Då kom jag av mig och började mumla:
-Hur...Azzå är du...Eller va? Simon skrattade, sen sade han:
-Vampyren och varulven. Vi blir ett bra team.
Jag vet inte varför men jag blev överlycklig att inte behöva dölja mi hemlis för Simon så jag gav han en stor kram.
***09:07
Jag och Simon hade berättat allt för varandra. Karmen vill att Simon ska mörda mig, men han gillar tydligen mig för mycket för att göra det. Och Karmen vill åt boken. Hon tror att min mamma fått tag på den innan hon blev mördad. Karmen är luna för den flock som mördade mamma och tydligen så måste jag hitta boken och förstöra den innan Karmen får tag på den. Nu stod vi utanför blodbussen, jag var riktigt hungrig.

Utanför blodbussen ringlade det en lång kö med blodgivande människor och jag ville inget hellre än att hoppa på dom och... Okej, jag är hungrig. Jag tog på mig sjuksköterska kläderna och gick in. Jag ställde mig där jag fick ta emot blodpåsarna och förpacka dem i kartonger. Var 5:e påse till mig, så blir alla nöjda. Eller, jag blir nöjd. Jag langade påsarna till Simon som tog emot dem. Han la dem i min cykelkorg undre en påse och när han hade stoppat i 7 påsar gick jag ut ur bussen och vi gick hem. Det var nog inte så dumt med en brorsa iallafall.
__________________________________________
8/24
Snart är det jul, Snart är det jul,Snart är det jul,Snart är det jul,Snart är det jul,Snart är det jul,Snart är det jul,Snart är det jul! <-- Mig när jag är exalterad. :)

Azzå vilken julWhere stories live. Discover now