Bölüm 22

2.2K 167 7
                                    


Bedenim şok içinde sarsılırken Becca'yı orada o şekilde görmek kalbimin de sıkışmasına sebep oldu. İçime dolan şaşkınlıkla bir adım geri sendelerken, Ariana da benim gibiydi. Vücudundan yayılan gerginliğin her bir zerresini hissedebiliyordum. Elimin içinde ki parmakları elimi sıktı ve bir şey dememi bekledi.

Becca'nın çevresinde ki herkes normal konuşmaya devam ediyordu. Eric dışında kimse durgunluğun farkında değildi. Bir de Becca dışında. Becca yüzünde ki yara izinden fırsat buldukça gülümsemesini büyütüyordu. Bizi gördüğü için mutlu gibi bir hali vardı. Yara izi neden vardı? O ölmüştü. Doktor bariz olarak bunu bize söylemiş ve ailesini aramıştı. Oradan ayrılmadan önce gelen olmamıştı ama doktor ailesini ararken oradaydık. Soyadına kadar her şeyi aynıydı. Ölmüştü. Sekiz gündür onu öldürdüğüm için duyduğum vicdan azabında kavruluyordum. Hislerim yoktu. Ariana ve Jane'e olabildiğince kötü davranıyordum. Bunların bütün sebebi onun ölmüş olmasıydı. Benim için bir şey ifade etmeyen bir kızı öldürdüğüm içindi.

'Becca' dedim. Sesim fısıltı halinde çıkmıştı. Ariana benim saçma bir şey söylememem için hemen öne atıldı ve 'Becca, yüzüne ne oldu?' dedi.

Grupta ki diğer herkes susup bize döndü.

'Sakar bir kız olduğunu öğrenirsiniz yakında' dedi Gaby gülerek.

'Ne oldu?' dedim şok içinde.

'Attan düştüm' dedi gülerek. Yüzünde gözünün üzerinden başlayan dudağının altına kadar inen boydan boya derin bir dikiş izi vardı. Attan düşmeyle bu kadar büyük bir yara nasıl açılabilirdi?

'Attan düşerek mi oldu?' dedi Ariana.

'Evet, düştüğüm yer pek düz bir yer değildi. İki gün hastane de kaldım ama şimdi iyiyim' dedi. Yüzünde hala bir gülümseme vardı.

'Siz nerelerdeydiniz?' dedi Alex.

Ona en son çok kötü davranmıştım. Hatta onu tamamen umursamamıştım. Ama şimdi bana hiçbir şey olmamış gibi davranıyordu. Bu iyi bir şeydi. Normal şartlar altında sevinebileceğim bir şeydi. Ama yaşadığım şok buna engel oluyordu. Hala kalbimin atışı düzene girmemişti.

'Tatile gittik' dedi Ariana hemen. Bugün için ağzımı nasıl açardım bilmiyordum. Şu an ki duruma nasıl bir açıklama bulabilirdik ki? Sadece tek olsam hayal gördüğümü düşünebilirdim. Ama Ariana da benimle birlikteydi. O da benimle birlikte o makinenin kapandığını duymuştu. İçeride yatanın Becca olduğundan emindik?

'Becca nede sürekli gülümsüyorsun?' dedi Ariana sinirle.

Becca bir an dursa da gülümsemesi hala aynı sinir bozucu ifadeyle duruyordu.

'Senin yüzünde birkaç kişi bana tavır alınca bende en azından seviyormuş gibi davranırsam göze batmam diye düşündüm. Ama demek ki böyle de insanlara batıyorum' dedi. Bu sefer yüzünü çevirdi.

'Becca o anlamda söylemedi' dedi Eric hemen.

'Ne anlamda o zaman? Anaokulundan beri birlikteyiz Eric. Aramıza yeni katılan birisinin sevgilisi diye o kızı bana savunmaktan vazgeç' dedi Becca parlayarak.

'İstersen kardeşim ol Becca. Yüzünde o gıcık gülümseme olsa bende sorardım' dedi Eric.

Onun cevabına Alex ve Gaby gülünce, Becca hemen onlara döndü.

'Komik değil' dedi ellerini göğsünde birleştirerek geriye yaslandı.

'Gülüşün çok da sevimli değil' dedi Eric bu sefer.

Ejder LorduWhere stories live. Discover now