Bölüm 20

2.7K 190 2
                                    




İkimizde anın büyüsüyle sarhoş olmuştuk. Tek kelime etmemiştik, yere inene kadar. O an ejderha bizi yere indirip, gözden kaybolana kadar ikimizde yan yana, ejderhanın arkasından bakmıştık. Gökyüzünün mükemmelliğine diyecek tek bir kelime yoktu. Bunu yaşayabilmek benim için de büyük bir deneyimdi. Bunu Ariana'ya yaşatıyor olabilmek mutluluğuma mutluluk katıyordu. Onun nefesinin ve kalp atışlarının hızlanmasının sebebinin ben olduğumu bilmek bile beni mutlu ediyordu. Kalbimin onunla aynı anda çarpmasını istiyordum.

Farklı olarak ben Ariana kadar çok etkilenmemiştim. Sebebi belki de daha önce rüyamda bunun bir kısmını deneyimlemiş olmamdı. Tabiî ki az önce yaşadığım gibi bir deneyim değildi benimkisi, daha çok acı doluydu. Ama en azından ejderhaya binmiş ve bir miktar da olsa bunun ne demek olduğunu anlamıştım. Belki de beni Ariana kadar etkilememesinin sebebi, onu benim yönettiğim hissiydi. Bu heyecandan çok tamamen özgüvenle dolmamı sağlamıştı.

Bir ejderhaya sahip olmak. Onu yönetebilmek. Tamamen benim kendime daha çok güvenmemi sağlıyordu. Artık kendimi daha güçlü ve bir şeyleri başarabilecekmiş gibi hissediyordum. İçimde bulunduğum karmaşık anlarda bu anı yaşayabilme gücüne sahiptim artık. Ve belki de bunun dışında daha bilmediğim ne kadar çok özelliğim vardı. Belki de büyükbabamın gelmesini artık beklemek zorunda değildim. En az onun kadar bilgeli ve beni yönlendirebilecek bir insan vardı artık. Her ne kadar Ariana'nın büyükannesiyle yıldızlarımız o kadar barışmasa da yine de bu konu da, sadece Ariana istediği için bana yardım edebilirdi.

Büyükbabam bir an önce gelmek zorundaydı. En son konuşmamız üzerinden günler geçmişti. Ve ben artık kendimi daha çok tanır hale gelmiştim. Büyükbabamın anlatacağı her şeyi biliyormuşum gibi geliyordu. Elbette gücümün sınırının ne olduğunu ondan öğrenecektim ama yine de ejder lordu olduğumun artık farkındaydım. Bunu, normal insanlar gibi dehşetle karşılamam gerekirdi. Ama tam tersi bu olayı kendi benliğimin bir parçası gibi sahiplenmiştim. Bunun sebebinde elbette öncesine doğaüstü bir şeylerin var olabileceğini gösteren Ariana vardı. Bir de son hatırladığım rüya, artık beni tamamen bu kişiye dönüştürmüştü.

Şu an yaşadığım her şey dönüşmekti. Buraya geldiğim ilk günden çok farklı bir insandım artık. Bütün duygularımı uç noktalarda yaşamaya başlamıştım. Ve artık güçlerimin olduğunun bilincinde doğaüstü bir varlıktım. İnsanları önünde diz çöktürebilecek kadar güçlü...

'Teşekkür ederim William James' dedi Ariana.

'Her zaman güzellik' dedim. Elimin içine kayan elini hissettiğimde gülümsedim. Sonra elimi aldı ve dudaklarına bastırdı. Elimin üzerine öpücük bırakırken dönüp ona baktım.

'Daha önce hiç böyle bir hediye almamıştım' dedi.

'Bende böyle bir hediye vermemiştim' dedim gülümseyerek.

'Gidelim mi?' diyerek ekledim.

Başıyla onaylarken ikimizde gülümsüyorduk. Arabaya binerek eve doğru ilerlerken, Ariana bana doğru dönerek oturdu.

'Az önce orada yaptığın şeyi nasıl öğrendin?' dedi.

'Rüyamda gördüm. Ve uyguladım. Biraz da büyükanneni dinledim' dedim.

'Büyükannem mi?'

'Evet bana içgüdülerimi dinlememi söyleyince, öyle yaptım' dedim.

Kaşlarını kaldırarak onayladı.

Ejder LorduWhere stories live. Discover now