18.

1.6K 122 27
                                    

Și acum, CE?!


Nimic. Liniște. Nu se aude nicio mișcare. Bun! Hai Chriss, e momentul să pleci!

Oftez adânc. Îmi închid ochii pentru o clipă și suspin. Mă îndepărtez încet de ușa din lemn de stejar, până ce ajung în fața liftului. Privesc cu regret în urma mea și răsuflu ușurată. Apoi apăs butonul liftului. Ușa se deschide și odată cu ea, se deschide și cea din lemn. Tresar la auzul unei voci răgușite ce îmi pronunță numele.

— Amber?!

Încă rămân cu fața la lift. Inspir și mă întorc ușor. Gânduri de natură diferită îmi străbat mintea. Sunt învăluită de durere, dorință, suferință, poftă, saturație și sete. Îl privesc lung pe cel din dreptul ușii și îmi închid ochii. Scrâșnesc din dinți și simt cum fiecare mușchi începe să-mi tremure. Nu îmi găsesc cuvintele. Nu ii pot spune nimic.

Pășesc încrezătoare spre el și, fără a scoate vreun sunet, îl împing cu toată forța înăuntru. Intru după el și trag ușa după mine. Îmi trântesc poșeta undeva pe jos și îmi înfig degetele în părul său. Îmi umezesc buzele cu limba și mă năpustesc asupra lui cu un sărut lacom. Îmi încleștez pumnii, trăgându-l și mai tare de păr, iar acesta scoate un mic țipăt. I-am deschis gura cu limba, căutând-o pe a lui. Am adâncit sărutul și l-am auzit cum geme de plăcere. După clipe îndelungate, am încheiat, prinzându-mă cu dinții de buza lui de jos și trăgând-o înspre mine.

— Amber... șoptește printre suspine.

— Taci, Danny! îi ordon pentru a nu fi nevoită să îi răspund la întrebările stupide și chinuitoare pe care le gândește.

— Dar, Amber...

— Taci, am zis! am urlat la el și de data această s-a conformat.

M-am descălțat fulgerător și am reluat acțiunea. Am închis ochii pentru un moment, iar imaginea lui George a reapărut în mintea mea de nicăieri. Nici acum nu-mi dă pace! Mă încordez din toate încheieturile.

Să te ie Dracu, George!


Mi-am deschis ochii imediat și am văzut chipul inocent al lui Daniel. Deși are 27 de ani, chipul lui încă e copilăros. Mă pierd în ochii lui mari și pătrunzători, care au o sclipire aparte în noaptea asta.

Îl privesc pentru o clipă, apoi îl izbesc brutal de perete. Nu zice nimic, doar îl aud cum icnește.

Îmi prinde talia cu ambele mâini și mă trage înspre el. Își înfige degetele în posteriorul meu și își muscă buza de jos. Cu gură întredeschisă se apropie de a meași, în secundă următoare, buzele noastre se contopesc. Îmi deschide forțat gură, iar limbile ni se împreunează, într-un dans amețitor. Gemete arzătoare răsună în toată încăperea.

Îmi strecor o mână pe sub tricoul lui un pic șifonat și îmi îndes unghiile în pielea sa fierbinte. Mintea mea încă beată nu poate percepe. Ard de dorință sau încerc să curm suferința? Este bine sau rău ce fac eu acum? Reacționez oare impulsiv?

Nu apuc să gândesc prea mult, căci picioarele mele pierd contactul cu solul; și odată cu acestea, mintea mea se lasă dusă de val. Se desprinde de perete, iar eu îmi încolăcesc picioarele în jurul abdomenului său bine făcut. Îl simt cum se încordează. Prinde un dram de curaj și își furișează o mâna sub rochia mea. Îmi las gâtul pe spate și scot un mic icnet. Îmi ațintesc privirea asupra lui și, dintr-o singură mișcare, eu sunt cea lipită de perete. Un geamăt iese din interiorul meu, iar în secundă următoare, buzele noastre se contopesc din nou.

Mă lasă ușor jos, limbile noastre încă dansând un tango înflăcărat. Își bagă ambele mâini acum sub rochia mea și îmi strânge puternic fesele. Oprește brusc sărutul și mă întoarce dintr-o mișcare violentă cu fața la perete. Își îngroapă capul în părul meu, simțindu-i respirația sacadată, apoi îmi apucă cu brutalitate coada, trăgând tare de ea. Capul mi se lasă pe spate, iar buzele lui umede îmi mângâie gâtul. După câteva sărutări chinuitoare, își afundă dinții în pielea mea sensibilă, mușcând cu lăcomie de aceasta. Ameliorează apoi durerea cu limba, iar eu ard de dorință.

COCKTAIL (în curs de corectare)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum