47. Francis

1.6K 121 27
                                    




Ce nai...

Capul îmi bubuie îngrozitor și nu este din cauza alcoolului, pentru că nu am consumat nimic. Bătăile acestea demonice mă fac să urlu de durere.

— Cher, deschide tu, te rog! Eu nu pot să... Chriss? Unde ești?

Tresar buimac și morocănos. Cercetez întreaga încăpere cu ochi de detectiv. La naiba! Chriss nu este aici. Mârâi nervos și bolborosesc niște înjurături în franceză. Cine naiba să fie? Cobor din pat și mă îndrept spre hol pentru a deschide ușa... asta dacă nu o sparge persoana de pe cealaltă parte până ajung eu. Picioarele mi se târâie de podea ca și cum ar fi obligate să meargă. Ajung în living și îmi arunc fugitiv privirea asupra ceasului de pe perete. Este Puțin trecut de ora opt, iar logodnica mea este de negăsit. Poate că ea bate la ușă. O fi ieșit să cumpere cafea și probabil și-a uitat cheile. Și cum mă cunoaște destul de bine și știe că dorm buștean, asta era singura metodă de a mă face să mă dau jos din pat.

Un mic zâmbet îmi răsare în colțul gurii, iar picioarele mele se îndreaptă spre ușă ceva mai vioaie. Răsucesc cheia în ușă, iar aceasta se deschide. Cu pleoapele lipite și gura până la urechi, îmi strâng iubita la piept.

Imediat ce brațele mele o cuprind, iar buzele mi se unesc de ale sale pentru o fracțiune de secundă, tresar dezgustat și nedumerit și o împing cât colo. Ochii mi se deschid instantaneu și deodata devin și mai scârbit.

Voilà, mon loulou!

Am simțit într-o clipită cum o stare de greață îmi cuprinde tot corpul și aproape că am înlemnit. O priveam abătut, nedumerit și stupefiat. Ce Dracu caută aici?! Puzele îmi sunt pecetluite și nu pot silabisi niciun cuvânt. Totul pare a fi un vis urât, iar eu încă nu m-am trezit. Îmi strâng pleoapele cu putere și mă screm din fiecare încheietură. Zadarnic. Deschid ochii, iar ea încă stă în fața mea. Repet figura mai bine de zece ori, dar tot degeaba. Demonul ăsta nu vrea să dispară.


— Nu ai de gând să mă îmbrățișezi, mon chaton?

O privesc cu uimire și neînțelegere. Pășește înauntru și închide ușa în urma ei. Se descalță. Se duce în dormitor. Trupul meu este împietrit. Probabil că sunt în stare de șoc și nu știu cum să recționez. Deodata îmi vine un singur cuvânt în minte: Chriss! Nebuna asta a intrat în dormitorul ei. Alerg după ea pentru a o scoate de aoclo. O apuc de umeri și o zgudui de câteva ori.

— Ce naiba cauti aici? Ce Dumnezeu este în capul tău?

— Pe tine, mon amour! Nu este evident?

Privirea mi se înnegrește și pot simți cum îmi pompeaza fiecare venă de furie.

— Ești nebună! Pentru numele lui Dumnzeu, Kenna, ce este în neregulă cu tine? mă răstesc la ea și o izbesc de perete.

— Ce este în neregulă cu mine?! pufnește mânioasă. M-ai lăsat pentru Chriss! Am crezut că este ceva special între noi, Francis!

— Am mai discutat despre asta! M-am exprimat destul de clar că între noi nu este nimic altceva decât o relație platonică. Treci peste!

— O relație platonică, zici, ăh? Din câte îmi amintesc eu îmi spuneai cu totul și cu totul alte lucruri când erai între picioarele mele!

Îmi trec mâinile prin păr și simt cum îmi explodează capul de nervi. Cum de am ajuns în situașia asta, cum?!

— Kenna, fii serioasă! Am discutat despre asta! A fost sex, poate ceva mai mult, dar s-a terminat. M-am îndrăgostit. O iubesc pe Chriss și vreau să mă căsătoresc cu ea. vreau să fie mama copiilor mei, la naiba! Și am convenit amândoi să păstrăm secretul ca să nu o rănim. Ea este prietena ta și totodată logodnica mea, iar ce a fost între noi nu a implicat sentimente atât de profunde, așa că am decis să dăm uitării.

COCKTAIL (în curs de corectare)Where stories live. Discover now