1.

6.7K 289 52
                                    

     Tr! Trr! Trrr!


     Off, fir-ar! Alarmă nenorocită, învață să te oprești singură! Loveam puternic noptiera de lângă marginea patului, sperând că voi nimeri acel ceas tâmpit și îl voi potoli pentru totdeauna!

     Mă ridic după câteva clipe infernale și, ca să vezi, este deja a cincea oară când suna alarma. Aaah! Am așa un talent în a întârzia...

     Am apucat din mers perechea de chiloți roșii, din dantelă, ce zăcea tăcut pe podea, încercând să îmi amintesc ce naiba am făcut aseară în drumul meu grăbit spre toaletă. Și, în timp ce îmi curățam dinții, fragmente din noaptea trecută își făceau rând pe rând apariția în mintea mea înca beată.

     Îmi amintesc perfect când am plecat de acasă, când m-am întâlnit cu dragile mele prietene și când am ajuns în club. Știu sigur că am dat câteva shot-uri, dupa care Vivianne a dispărut în mod misterios cu tipul acela înalt, brunet, musculos, cu ochii verzi, care se face să fie chiar dentistul meu; păi cu un asemenea doctor, cum să nu te duci cu drag la dentist?! Angelei i s-a făcut rău din cauza băuturii, iar eu... ei bine, din nu știu ce motiv, am decis să mai rămân cu vecinul meu sexy și arogant, de vis-a-vis.

     Ce-i drept, întotdeauna a existat un fel de chimie între mine și George; dar să fim serioși! Înalt, bine făcut, cu niște ochi mari și pătrunzatori, de un alabstru oceanic, și desigur, părul des și întunecat ce îi acoperă întotdeauna sprâncenele puțin arcuite, zâmbetul perfect, iar dinții de un alb imaulat de mă mir că nu a apărut până acum în reclamele cu pastă de dinți; și să nu uităm de aerul acela englezesc și obraznic al lui... Stereotipul perfecțiunii întruchipate. Cum să nu te topești după el, cum?!

     Până acum nu i-am dat niciun motiv să creadă că îl plac sau că ar putea fi vreodată ceva între noi, am făcut mereu pe neinteresata și inabordabila. Ba dimpotrivă; mai mult decât un amărât de "Bună" nu cred că a ieșit din gura mea până acum. Dar astă-noapte, nici nu știu; fie din cauza băuturii, ori pentru că simțeam puternic nevoia atingerii unui bărbat, îmi amintesc cum m-am trezit dintr-odată în mijlocul dormitorului meu, hainele plutind peste tot prin cameră, iar George... Ei, George m-a izbit puternic de perete, m-a ridicat în brațele sale puternice si mai departe imaginația nu are limite. Pot spune doar că fost o noapte plină, că am avut parte de sex cât pentru o lună întreagă! Nu am ratat nicio cameră, niciun colț, aproape nicio poziție; ba chiar am inventat unele noi.

     Și astfel se explică și existența dragului meu vecin, gol pușcă, sforăind mai tare decât bunica, în mijlocul patului meu. Oh, Doamne! Oare cât am băut?!

     Din păcate nu mă puteam gândi prea mult că de, am un tată nervos care mă așteaptă nerăbdător la muncă. La naiba și cu munca asta! Nu prea voiam să îmi trezesc vecinul, căci nu știam ce să îi spun. Așa că i-am scris repede un bilet în care l-am rugat doar să închidă ușa, cu cheia pe care i-am lăsat-o pe noptieră, imediat cum se trezește, după care să o lase sub preș.

     Am aruncat fugitiv un ochi în dressing și am agățat unul dintre zecile de umerașe, pe care se afla o rochie de un albastru cerneală, strâmtă, fără mâneci, ce îmi ajungea deasupra genunchilor.

     Din dulapul cu încălțări am ales o pereche de stiletto negri, care se potriveau perfect cu rochia. Mi-am ondulat rapid câteva șuvițe, dar nu înainte de a masca imperfecțiunile feței, și am trântit numaidecât o pălărie neagra, elegantă, cu boruri largi. Desigur, nu am putut de prețioșii mei ochelari de soare. M-am parfumat, am azvârlit cheile de la nașină în poșetă, și am ieșit în grabă din casă.

     Da! Asta sunt eu: Amber Chrisstine Fayre. Am 23 de ani proaspăt împliniți, sunt unul dintre cei cinci „copii răsfățați și de bani gata" ai Jessicăi și ai lui Robert , lucrez la multinaționala de publicitate a familiei mele, „The Fayres" și îmi ocup timpul liber ca orice om normal: citesc, ies în oraș, mă uit la fime și seriale pe Netflix, merg la teatru și la balet, pictez, petrec, călătoresc prin jurul lumii cu prietenii mei. Trăiesc singură, într-un penthouse luxos din centrul L.A.-ului , conduc o mașină desul de scumpă și mă bucur de fiecare clipă ca și cum ar fi ultima! Nu am nicio obligație, niciun stres, nicio altă preocupare. Sunt doar o tânară provocatoare și neliniștită , care își „trăiește visul american". Sau cel putin așa mă văd ceilalți.

     Însă puțini sunt cei care mă cunosc cu adevărat...

     În drumul meu lung și aglomerat spre muncă, era absolut inevitabil să nu opresc la Starbucks pentru a-mi cumpăra o cafea; bine, astăzi două, dar nici nu se pune problema, la ce noapte am avut...

     Am luat în goană cafelele, fără a mai aștepta restul de la tipul simpatic ce îmi zâmbea trufaș și mă complimenta de fiecare dată. Am băut-o pe prima grăbit, ca pe un shot de tequilla, pe cealalta păstrând-o pentru mai târziu.

     — Chriss!

     Oh, nu! Era tonul nervos al tatălui meu.

    — Tăticule! Îi zâmbesc fals.

    — Amber Chrisstine Fayre! Ai idee cât este ceasul, din nou?

    — Nici nu îți poti imagina cât de aglomerat a fost drumul, zău!

     — Of, Doamne! O să înveți tu vreodată?

***


     Am suportat mai bine de 30 de minute morala susținută de șeful meu, deși mintea mea nu putea încă să perceapă tot ce bolboresea el, după care m-am dus în biroul meu și m-am apucat de treabă. Trebuia să termin un afiș până la ora două după-amiza, după care să mă întâlnesc cu Daniel Drake — proaspăt actor, colecționar de antichități și pasionat de artă — pentru a stabili ultimele detalii cu privire la campania de promovare a următorului film în care va apărea în rol principal.

    Danny, dragul de el...

     Renumit pentru cele mai bune și nebune petreceri di L.A. , burlac râvnit de fiecare femeie, cu un trup de revistă și cu un chip perfect, Daniel a reușit la numai 27 de ani să își facă singur o carieră, ba chiar să își deschidă propria lui afacere. Îl admir extraordinar de mult căci, în ciuda împrejurărilor în care a crescut — tată alcoolic, mamă plecată — Danny nu a luat-o pe cai greșite; s-a ținut de școala de artă și nu a renunțat niciodată la visurile lui. Cu forțe proprii a ajuns cine este acum și nu pot decât să îl felicit pentru asta.

     În timp ce mă străduiam din răsputeri să termin nenorocitul de afiș, telefonul îmi suna insistent, concentrarea mea ducându-se pe Apa Sâmbetei. Cine? Nimeni altul decât George.

     Omul ăsta e incredibil! A văzut ca nu vreau să îi răspund la apeluri, așa că s-a decis să-mi scrie. Și, bineînțeles, ce altceva îmi putea scrie?!

     „Scumpo, vreau să știi că a fost o noapte excepțională. De mult timp îmi doream să smulg hainele de pe tine pentru a-ți admira mai îndeaproape trupul tău sculptat, tânjeam să te fac a mea, să te simt, sa te strâng cu poftă la piept și să sărut flămând buzele tale... Să nu mai vorbesc despre sânii aceia perfecți. Oh, Chriss, te vreau!"

     Eh, nu zău! Scumpo, auzi la el. Ăsta încă nu și-a revenit din beție. Am izbucnit într-un râs isteric; râdeam cu lacrimi de crocodil, și nu mă mai puteam opri. Te vreau cică! Să fii a mea. Hahaha! Și eu care credeam că mie încă nu mi s-a evaporat complet alcoolul din sânge... Dar el... Dumnezeule! Oare și-o fi început dimineața cu 50 de Whiskey?!

     Mi-a zburat somnul numaidecât, și am decis să îi răspund:

     „George, dragule, cum să îți spun mai frumos? Să ai o viață frumoasă!"

     Clar, nici în viața de apoi nu mi-ar trebui o relație cu megalomanul ăsta! Până acum era numai cu nasul pe sus și acum mă vrea?! Așa, din senin. Wow! Ce ipocriți pot fi bărbații.

     Nu am așteptat niciun răspuns de la dânsul, că i-am și blocat numărul. Cu toate că nu prea am cum să îl evit o viață întreagă, că doar stăm unul lângă altul... Sper totuși că o să îi treacă mahmureala, iar această întâmplare va fi ca și uitată. Ce, nu a mai avut parte de „tăvăleli de-o noapte?!

     Mi-am luat gândul de la vecinul meu mahmur și mi-am continuat treaba. Am reușit să termin munca mai devreme de două, așa că am decis să îl sun pe Danny pentru a stabili unde și când ne vom întâlni.

     După ce am pus la punct toate detaliile, am urcat în mașină și am pornit spre restaurantul cu specific libanez unde mă voi întâlni cu scumpul meu actor...

COCKTAIL (în curs de corectare)Where stories live. Discover now