29. Modest!

3K 191 4
                                    

Auto zastavilo a Harry, jako by si uvědomil, co dělá ruku stáhl zpátky k sobě. Ihned vystoupil z auta. Já vzala Darcy a taky jsem vystoupila. I mě, vyvedl Harry z míry. Tvářil se divně. Vypadal, jako by prožíval svůj vnitřní boj. Nechápu, co se to v tom autě stalo, ale až teď mi došlo, že jeho ruka na mých zádech bylo to nejpříjemnější, co se mi za poslední rok stalo. Sice jsem měla pocit, že mě to místo pálí, ale doopravdy si nepamatuji příjemnější dotek, než tenhle.

"Tak pojďte nahoru." Byli jsme v nějakých garážích, odkud vedl výtah kousek od nás. Došli jsme až k němu a čekali na jeho příjezd. "Darcy, nedělej hlouposti, ano?" Sklonila jsem se k ní. "Ano." Unuděně zavrčela a já se jí zasmála.

Výtah se ohlásil cinknutím. Dveře se otevřely a neboť nikdo ve výtahu nebyl, nikdo nevystupoval a tak jsme mohli rovnou nastoupit. Ten řidič, jehož jméno jsem neznala zmáčkl na číslo 24, takže hádám, že je to naše cílové patro.

Když se výtah zastavil, byli jsme na luxusní chodbě. Byla tam spousta obrazů a i pár soch. Přišlo mi to spíš přeplácané, než hezké, ale když se jim to líbí. Nebo spíš, když se jim líbí ukazovat, že na to mají.

Vešli jsme do jedné místnosti, kde seděl Liam, Niall a Louis. Všichni se na nás hned otočili. Darcy se nervózně schovala za moje nohy. "Ahoj." Řekla jsem stroze, protože nevím, o čem bych si s nima povídala. Všichni z nich mě i Darcy skenovali pohledem. Nejdřív si prohlídli mě a pak skončili pohledem na Darcy. Nevím, jestli to tak přišlo jenom mně, nebo byla doopravdy Harrymu podobná, ale ty vlasy a oči...

"Ahoj." Usmál se na mě Liam. Úsměv jsem mu nervózně oplatila a dřepla jsem si k Darcy. "Pozdrav." Zakývala ze strany na stranu, jakože ne. "Slečno, jsou připraveni vás vidět. A prosím samotnou." Podíval se na Darcy. "A to ji tady mám jako nechat s nima?!" Vylekaně jsem se zeptala. "Ano. Jsou dospělí, dokážou se postarat o dítě." Zasmála jsem se. "To je vtip, ne? Když jsem Harryho viděla naposledy, byl taky dospělej a nedokázal se postarat ani sám o sebe!" Nevím, proč mě to ta vytočilo, ale stalo se. "Do mě se kurva nenavážej!" Darcy se zamračila, když uslyšela to sprosté slovo. "Nemluv před ní sprostě! A jestli se jí něco stane, když tady nebudu, slibuju ti, že tě podřežu!" Ukázala jsem na něj a měla jsem co dělat, abych se nerozbrečela znovu.

Následovala jsem toho řidiče z místnosti. Těsně před tím, než se od té místnosti zavřely dveře, slyšela jsem něco, co donutilo další vlnu slz opustit moje oči: "Koukněte na ni, to musí být Harryho dcera.".

Zastavila jsem toho chlápka. "Počkejte vteřinku." Vyhrabala jsem ve své kabelce kapesníky a začala jsem si utírat oči. Když jsem se uklidnila a už jsem přestala brečet, našla jsem v kabelce i řasenku, abych aspoň trochu zamaskovala, ten můj brek. "Děkuju." Zase jsme se rozešli. Zastavili jsme na konci nějaké chodby. "Tak já asi půjdu." Chytil mě za ruku a tím mě zastavil. "Pokud to chcete přežít ve zdraví, nažeňte jim strach. Neukazujte svoje slabost a hlavně se nenechte rozrušit k dalšímu pláči." Po chvilce jsem přikývla. "Tak asi děkuju." Otevřela jsem dveře a vešla jsem do jednací místnosti.

Všichni u stolu se na mě otočili. Muži u stolu na sobě měli obleky a ženy zase směšné kostými, které i přes to, že byly od nejdražších značek, jim neseděly. "Těší mě!" Muž v čele stolu se postavil. "Mě ne." Otráveně jsem promluvila. Někdo u stolu se zasmál. "Takže máme na tebe pár otázek. Si schopná nám na ně odpovědět?" Přikývla jsem a přešlápla jsem z jedné nohy na druhou. Chvíli se nic nedělo a proto jsem si sedla na prázdnou žili v druhém čele stolu. "Ale ptejte se, nehodlám tady strávit mládí!" Nevím kde se tohle ve mně vzalo. "Proč tvrdíš, že je Darcy Harryho dcera?" Zasmála jsem se. "Tak to si asi nerozumíme. Nikdy jsem nic takového nepotvrdila a ani neřekla." No, řekla jsem to, ale jenom Aničce a Adyně, toť vše. "Aha... To chceš tvrdit, že je to napadlo jenom tak." Protočila jsem očima. "Za prvé nejspíš jo, protože já s nikým jejího otce nerozebírala a za druhé nechci abyste mi tykal. Je mi to velmi nepříjemné od člověka, který se ke mně chová takto, takže mi prosím vykejte." Arogantně jsem se na něj usmála, což ho rozhodilo. Pár lidí u stolu zalapalo po dechu, teda spíš ženská část.

"Okay. Můžete mi říct, co vám dodává takovou jistotu? Nechováte se jako někdo, kdo brzy půjde k soudu s jistou prohrou." Skousla jsem si spodní ret. "Jistotu mi dodává jistá výhra." Zvedl obočí a zasmál se. "To se ti nikdy nepovede." Zakroutila jsem hlavou. "Zase mi tykáte! Upozorňuji vás již po druhé, že se mi to nelíbí!" Vstal z židle. "Nenechám si rozkazovat od takovýho malýho fracka, jako seš ty!" Zasmála jsem se. "Jo? Tak když chcete. Já si nenechám rozkazovat zas od takovýho debila, jakej seš ty!" Postavila jsem se z židle. "Těším se, až uvidím vaše ksichty po tom, co ten soud vyhraju." Zamávala jsem jim a vyšla z té místnosti. Nechápu jak se mi tohle povedlo.

Vrátila jsem se do místnosti s klukama a s Darcy, ale našla jsem tam jenom Liama a Harryho. "Kde je Darcy?" Byla jsem vyděšená. "V klidu, šla s Louisem, kterej si šel pro pití." Přikývla jsem. "Okay." Sedla jsem si na sedačku, na které už seděl Harry. Odsunula jsem se úplně na druhej konec a vytáhla jsem si telefon. "Mary?" Oslovil mě a to mi způsobilo husí kůži. "Co?" Zeptala jsem se dost nejistě. "Vážně je moje? Jsi si jistá?" Zavřela jsem oči. "Harry, s nikým jiným jsem za svých sedmnáct let nespala."

Ahojte!
Abstinent! :D No, takže Mary nám abstinuje, což je celkem vtipný, protože je to pravda! 😂😂 :D
No, radši jiný téma!

Další díl, kterej se mi líbí! :) Ani nevím, jak ten pravej říďa Modestu vypadá a asi mě to ani nezajímá! :D O:)
Celkem mě děsí, že to má jen 3K přečtení a má to celkem dobrý umístění! :D je to divný.

Už od pondělka (od návratu z anglie) jsem nebyla ve škole! Ano, jsem nějak nachlazená a prostě se to zhoršuje... :(
Ale nejhorší na tom je, že mám možnost psát, ale jsem tak líná, že se mi nechce... :D

Jinak jsem velmi potěšena, neboť jsem se včera přihlásila na PonyandUnicorn fb a to jste měli vidět!
Nějaký dvě dívčiny mi psali! Jedna s tím, že je potěšena že nás má v přátelých a ta druhá... No lidičky, ta mě vyzpovídala! Chtěla po mě abych napsala ask charakter. Tak jako klidně bych to udělala ale to byste mi museli napsat otázky.
Pokud chcete, abych to napsala, tak mo dole zanechle otázku, klidně dvě až tři, ale upozornění, nebudu to dělat pokud mi napíše jeden člověk všechny otázky a pokud jich bude míň než 10...

Takže já vám hrozně děkuju! :) mám vás ráda a zase příště!

XOXO

I have a baby...?!Where stories live. Discover now