24. Mum!

3.3K 188 6
                                    

Došla jsem domů a přenesla jsem spící Darcy do její postele. Políbila jsem ji na čelo a přikryla jsem ji dekou. Darcy se převrátila na bok a něco si mumlala ze spaní. Usmála jsem se. Je tak rozkošná.

Ráno jsem se vzbudila v šest hodin, což je přesně čas, kdy jsem se měla začít chystat do školy. Potichu jsem si vzala ze země tašku do školy a oblečení, abych Darcy neprobudila.

--------------------------------------

Přes celý rok se krom Darcy nic neměnilo. Teda samozdřejmě Zayn z nějakého důvodu v březnu 2015 opustil One Direction. Ale život běží dál a já už se o One Direction nějak nezajímám. Stalo se co se stalo a oni mě přestali zajímat. Jejich muziku poslouchám dál, ale prostě... Moje přednost je Darcy a já ji doopravdy miluju.

-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-

Listopad.
Prosinec.
Leden.
Únor.
Březen.
Duben.
Květen.
Červen.
Červenec.
Srpen.
Září.
Říjen.
Listopad.

Čas běžel hrozně rychle. Darcy rostla. Harry si žil svůj život a my svůj. Nic nám nechybělo.

Vyšla jsem ze školy a Darcy ke mně doběhla. "Darcy, co tady děláš?" Vyděšeně jsem se rozhlídla okolo. Opodál stála nervózně vypadající máma. Rychle jsem k ní i s Darcy došla. "Mami, co tady děláte?!" Rozhlížela jsem se okolo sebe, jestli nás někdo nepozoruje. "Darcy tě chtěla vidět a když končíš myslela jsem, že se o ni můžeš postarat už teď. Musím si ještě něco zařídit."

"Aha..." Povzdychla jsem si. "Tak já už jdu a vy se mějte hezky." Dala Darcy pusu na čelo a zmizela u svého auta. Zhluboka jsem se nadechla. "Darcy, půjdeme domů, nebo na něco dobrýho do cukrárny?" Odpověď už jsem znala, ale i tak jsem se jí zeptala. "Cukrárna?" Vykulila na mě oči. "Tam tam!" Začala jásat a já se zasmála.

"Co to tady máš za školku?" Vyděsila jsem se Daniely za sebou. "Nemáš nic lepšího na práci, než mě děsit?" Rukou jsem si prohrábla vlasy. "Chci s tebou mluvit." Oznámila mi a já netušila co zase chce. "Kdy si mi chtěla oznámit, že se znáš s Harrym Stylesem?" vykulila jsem na ni oči. "Co?" To bylo jediné co ze mně vypadlo. "Ty jsi ta holka, která s ním před třema rokama trávila skoro týden v Londýně! Sleduje tě na Twitteru i na Instagramu." Darcy mě zatahala za rukáv. "Mamí." Ztuhla jsem na místě, když si Daniela prohlídla Darcy a pak se smíchem svůj pohled vrátila ke mně. "Mami? A tohle si chtěla říct kdy?" Zhluboka jsem se nadechla. "Danielo, prosím tohle si nech pro sebe. Je to složitější než myslíš." Usmála se na mě a zadívala se na Darcy. "Kolik ti je?" Darcy jí na prstech ukázala dva a usmála se na ni. "My už musíme jít. Prosím nikomu to neříkej. Prosím." S prosbou v očí jsem se na ni dívala. "Tak ahoj zítra." Odpověděla a se smíchem odkráčela pryč. Chvíli jsem propalovala pohledem její záda a pak jsem se otočila na Darcy. Promnula jsem si spánky a vzala jsem Darcy za ruku.

Tak tohle je v prdeli, zítra to ví každej, kdo chodí na naši školu...

"Půjdeme do té cukrárny, pojď."

Otevřela jsem dveře do cukrárny a Darcy vešla první. Ihned se rozběhla k výloze se zákusky. "Mamí! Mamí!" Kčičela Darcy a všichni se na nás otočili. Prodavačka se na mě divně dívala. "Darcy, nekřič tak." Přešla jsem k pultu a objednala jsem nám nějaké zákusky a pro sebe ještě latté. Prodavačka mi řekla, zě nám to donese ke stolu.

Vzala jsem Darcy a sedla jsem si s ní ke stolu. "Darcy, nesmíš mezi lidma tolik křičet." A už vůbec né mami. Ale tohle by nepochopila a vysvětlování tohoto by mohlo být hodně složité...

"Mamí, budeme doma koukat na pohádky?" Usmála jsem se a pohladila jsem ji po vláskách. "Když nebudeš zlobit." Zasmála se a to už nám prodavačka dávala na stůl naši objednávku. "Děkuju." Usmála jsem se na ni. Úsměv mi neoplatila a odešla.

Frustrovaně jsem si prohrábla vlasy a vzala jsem si vidličku a ukrojila jsem si kousek čokoládového dortu. Konečně čokoláda! Aspoň něco na nervy.

Po dojezení a dopití toho všeho jsem zaplatila a vzala Darcy.

U východu jsem ale narazila do nějaké paní, která si nás opovržlivě prohlížela. "Kam koukáš ty špíno?!" Vyjela po mě a já jen zamrkala. "Omlouvám se." Chtěla jsem ji obejít, ale její slova mě zastavila. "Máš za co, couro." Zvedla jsem obočí. "A nechcete se uklidnit?! Nadávám já snad vám?!" Vzala jsem Darcy a vyšla jsem z tama ven. Z očí mi tekly slzy. To je tak špatný mít dítě tak brzo? To jsem já tak špatná?! Myslíte su všichni, že jsem chtěla mít dítě v patnácti?!

Nasedla jsem s Darcy do autobusu. Něco si pro sebe povídala. Měla jsem ji dát do pěstounské péče... Máma mi to nabízela, ale copak bych mohla? Zbavit se jí? Kus mě by chyběl... Nezvládla bych to. A ano můžu si sama za to, že mám dítě, ale je to snad až takový problém?!

Hello!
Hádejte kdo našel wifi! Správně já!
This is amazayn!
Lidičky asi jsem se zbláznila, ale já prostě! Mám za 10 liber dvě vyvolaný fotky s One Direction!
Tadadada!

Madame Tussauds! Lidi pokud budete moct, běžte tam! Selfie s Obamou je cool!

Když nám ženská prodalvala tu fotku, skákala jsem jak magor a všichni na mě čuměli...

Doopravdy Londýn je dokonalý město!!! :3

Hej hodím vám sem fotenu jak tam vypadaj a Harry není sice žádná sláva, ale :3 ❤️ (jenom je tam jeden navíc... No! Zayn foreve in 1D!! On je prostě součástí...)

Miluju to tady a miluju i vás!
Dneska ještě budeme zkoušet JB! (Ne justina! Jelly Beans! 😂) kámo doufám že se neotrávím! 😂😂

Ještě teda lidičky jsme tady v nějakým muzeu a já už doopravdy nemůžu ani chodit! Moje nohy lidi! Bolí bolí!

Ani jsem nesnědla svůj "oběd" coz ten sendwich byl hnusnej! 😂😂:( ano lidi fuj fuj...)

No lovískuju vás a příště až potkám wifi! :) ;)

I have a baby...?!Kde žijí příběhy. Začni objevovat