8. Follow

3.1K 192 2
                                    

Adynka's POW

S mobilem v ruce jsem ležela v posteli a projížděla hlavní stránku twitteru. Zase tisíc jedna tweetů od nějakých random lidí, ale něco od Máji ne! Nenapíše, nezavolá, fakt toto. Ignorovat mě jí opravdu jde!

Povzdychla jsem si a nejela jsem na Májin účet na twitteru. Ani jeden novej tweet. Hmm, to jsem mohla čekat...

Kliknula jsem na ikonku sledující a dívala, kdo všechno ji sleduje. "Anička, neznám, neznám, neznám, neznám, já, ten známej chlápek, kterýho nezná ani jedna, neznám, neznám, Harry, neznám, nezná-" Zasekla jsem se uprostřed slova a vyvalila oči. "To si ze mne děláš..." Vypnula jsem Twitter a vytočila její číslo. Já ji zabiju!

Hodně dlouho to zvonilo, ale po dlouhých dvou minutách to konečně zvedla. "Ahoj Ady-" "Mařeno! Já tě zabiju!" Zaječela jsem a kopnula do postele nade mnou. "Adyno, klid. Co se děje?" Zeptala se klidně. "Ignoruješ mě, to za prvé a za druhé, sleduje tě Harry fucking Styles a já o tom nevím!!!" Jako odpověď se mi dostalo uchechtnutí. Já ji fakt zabiju!

"Májo! Ty vole, odpověz!" Zavrčela jsem na ni. "Nejsem vůl, ty vole!" Řekla podrážděně její typickou větu. "Jasný vole, mlčím. Ale i tak chci tu odpověď!" "Prostě jsme ho s Aničkou potkaly, no něco se mi stalo s nohou, tak nás odvezl do nemocnice, ale však znáš to, nic zajímavýho." Vyvalila jsem oči a zatla ruce v pěst. "Nic zajímavýho?! Nic zajímavýho?!! Děláš si srandu!? Povídej, přeháněj, chci detaily!!" Vyhrkla jsem ze sebe a dočkavě s trochou vzteku v hlase.

___________

Volaly jsme spolu ještě asi dvacet minut, což je u nás dvou naprosto normální. Musím říct, že jí závidím jako nikdy, ale na jednu stranu si za to můžu sama, měla jsem jet s ní... Ale to je u nás doma moc velkej problém jet někam bez dozoru mých úžasných sestřiček. No jo no, hold nemám takový štěstí jako Mája s Aničkou. Doufám, že mi ta minda doveze aspoň podpis, jinak ji asi vážně zabiju...

Komu: Majuška

Tak si to užij s Haroldem, ale i tak tě mám chuť zabít, zlato :* :D Pak se ozvi, jak to dopadlo, chci detaily, však víš co :DD

Odeslala jsem jí text a během chvilky se mi dostala odpověď.

Od: Majuška

Taky tě miluju ;) :* A neboj, všechno bude! Pp, pozdravuj doma! :))

Možná teď zním šíleně, ale přála bych jí aby byla s Harrym... Jo, jsou od sebe několik let, ale komu to v dnešní době vadí? Pokud je někdo s někým šťastnej, tak ať s ním je...

Hello' ^_^
Další díl je už konečně zase z mého pohledu, ale tenhle psala AdynkaUnicorn (jsem ji k tomu dokopala). Je sice hodně krátký, ale slibuju, že zítra tady bude další! ;)

I have a baby...?!Where stories live. Discover now