28. Driver and Harry's hand

3.2K 189 3
                                    

"Takže musím si se slečnou promluvit o samotě, takže kdyby vám to nevadilo." Jednoduše - zdvořile vykopl mámu ven. Ta s Darcy odešla ven, odkud jsem jen slyšela, jak Darcy brečí. V tu chvíli jsem chtěla vstát a vysrat se na nějakého právníka. Moje dcera plakala a já ji chtěla utišit, ale věděla jsem, že to máma zvládne.

"Víte nemáte absolutně žádný důkaz. Dokonce i vaše matka si myslí, že pan Styles není otcem. S tímhle to nelze vyhrát." Ukázal na stůl, kde bylo všechno, co jsme pro nim měli. "Ale já mám něco, s čím lze." Zvedl své obočí. "Tak prosím, vyjádřete se." Povzdychla jsem si. "Chci znalecký posudek, neboli test otcovství od soudního znalce!" Zakýval hlavou. "A vy čekáte, že se bude 75 procent DNA pana Stylese shodovat s DNA vaší dcery?" Pevně jsem semkla čelist. Ani vlastní právník mi nevěří.

"Přesně to si myslím. Harry je její otec, ať už si vy, nebo kdokoli myslíte něco jiného. Je to zákon života, který nezměníte. Nechám Darcy podstoupit krevní testy, cokoli, abych dokázala, že nejsem lhářka a že on je ten hajzl, za kterého už ho delší dobu považuji." S hlasitým mlasknutím si sepjal ruce na stole a opřel si o ně hlavu. "Víte všichni krom paparazzi a vás jsou přesvědčeni, že to dítě není pana Stylese. Přece jenom by se dopustil trestného činu. Spát se čtrnáctiletou dívkou... Dostal by podmínku se kterou by se nesměl přiblížit k mladým dívkám a možná i rok vězení." Zarazila jsem se.

Rok vězení? Podmínka? Já tohle nesnesu, vždyť kvůli mně ho nebudou moct potkávat fanynky... No a co?! Může si za ten soud sám.

"Já vás přesvědčím a teď když dovolíte se vrátím za svou dcerou." Zvedla jsem se ze židle a potřásla jsem si s jeho rukou a odešla jsem z kanceláře.

Kousek za dveřmi jsem se zastavila a rozdýchávala jsem to. Tenhle život je větší a větší sračka.
Darcy s mámou seděly na konci chodby. Máma měla v rukách nějaký časopis a asi v něm něco Dar ukazovala.

"Půjdeme do hotelu, ne?" Máma si úlevně oddychla. Ani se jí nedivím, jsem po letu a všemu okolo taky dost unavená.

Darcy šla vedle mě a celou dobu se usmívala. Vycházely jsme na ulici, když u nás zastavila černá audi. Nevšímala jsem si toho, protože nebyl důvod. Na takovýchhle místech se dají takovéhle značky aut očekávat a přijet sem může každý. Jenže z místa řidiče vystoupil nějaký muž a šel rovnou k nám. Máma už si ho taky všimla prohlížela si ho od hlavy až k patě.

"Dobrý den. Musím poprosit slečnu, aby šla se mnou. Jsem řidičem ve společnosti Modest a její zástupci se s ní chtějí osobně setkat." Angličtina se mi trošku zhoršila... Zvedla jsem obočí. "Chtějí? Tak ať přivezou ty svý zadky ke mně, protože já nevlezu do auta nějakýmu cizímu chlápkovi!" Máma do mě trochu bouchla loktem. "Čekali, že řeknete něco takového." Zaklepal na jedno ztmavené sklo a to pomalu začalo sjíždět dolů.
Jediné, co jsem viděla byly hnědé kudrnaté vlasy a to mi stačilo. Ihned mi došlo kdo to je.

Celá jsem se napnula. Začala jsem zhluboka dýchat, abych se uklidnila. Dlaně se mi neskutečně začaly potit. Bylo mi špatně od žaludku a já věděla, že jestli si nastoupím do toho auta, tak že se stoprocentně rozpláču.

"Já nemůžu!" Udělala jsem pár kroků vzad. "Slečno, vysvětlím vám, jak to celé bude probíhat. Zavezu vás do budovy Modestu, kde se potkáte s jejími zástupci. Jen vás chtějí poznat. Možná vám ukáží nějaké ty jejich blbosti, ale nikdo vám nebude nadávat, nikdo se do vás nebude navážet a kdykoli budete mít pocit, že už to nezvládáte, stačí za mnou dojít a já vás odvezu do hotelu, nebo kam budete chtít."
Povzdechla jsem si. Mám nastoupit?
"Mami, vezmi Darcy do hotelu a pak se běžte najíst, já to nějak zvládnu a přijdu později za vámi." Jsem taková kráva! Kdo ví, co po mně budou chtít!

Otevřel mi dveře a já si velmi pomalu nastoupila. "Ne! Mami! Já chci jet taky!" Darcy se rozbrečela. Podívala jsem se na Harryho vedle mě. Díval se z okna. Měl na sobě šedou košili, rozepnutou až moc na můj vkus. Kalhoty měl na kolenou roztrhané. Na rukou měl několik prstýnků a musím přiznat, že mě ty ruce, s prstýnky a několika tetováními, fascinovaly.

"Tak si nastup." Zasmála se. "Májo, nemyslím si, že je to dobrý nápad." Přijde mi hezké, jak si o mě a o Darcy dělá moje máma starosti. "Neboj se. Ty si odpočiň, jsi unavená. Jdi se třeba projít nebo jen tak relaxuj." Usmála jsem se na mámu a pomáhala jsem Darcy nastoupit do auta.
Sedla si mezi mě a Harryho. Ten ihned zavrčel a pokusil se trochu odsunout, i když už to bylo nemožné.

Vnímala jsem, jak se auto rozjelo. Nevěděla jsem co dělat, ale to rozhodla Darcy. "Hi." Usmívala se na Harryho, který se na ni nehezky díval. "Hi." Neznělo to moc, že by s ní chtěl bavit, ale i tak to udělal. "I'm Darcy." Darcy se na mě nechápavě podívala, když jí Harry neodpovídal. "Darcy, to je Harry." Píchla do Harryho prstem.

Teď jsem byla ráda, že odjakživa učíme Darcy oběma jazykům.

"Nech ho být Darcy, on o tebe nestojí." Pohladila jsem ji po vlasech. Lokty jsem se opřela o svoje kolena a do dlaní jsem schovala svůj obličej. Po tvářích mi tiše stékaly slzy. Ale nemůžu plakat. Ne před Darcy. Nemůžu jí to dělat. Nechci ji stresovat. "Mami? Můžu si sednout k oknu?" Setřela jsem si slzy z tváří a protočila jsem očima. "Ale jenom pro dnešek. Za jízdy se v autě nepřesedává."

Rozepnula jsem jí i sobě bezpečnostní pás a dala jsem si ji na klín. Přesunula jsem se na její dosavadní místo a Darcy jsem posadila na moje. Zapnula jsem jí i sobě znova pás a vrátila jsem se do své polohy. Byla jsem si jistá, že už nebrečím potichu, ale že to Harry i Darcy slyší. Naštěstí se Darcy na nic neptala. Možná už je dost velká, aby chápala, že v takovýchhle situacích je lepší mlčet. ALe to si spíš jenom nalhávám.

Pohledem jsem k ní zabloudila. Sledovala ulice za okny auta. Pak jsem se podívala na druhou stranu, kde jsem se střetla s jeho očima. Nepříjemně jsem se ošila a utřela jsem si slzy. Nebudu tady brečet kvůli němu. Budu silná, já musím být.

Málem jsem zakřičela, když mi položil ruku na záda. Ihned jsem se rozklepala. Jeho dotek mi byl nepříjemný a uklidňující zároveň.

Harry, co to se mnou děláš? Proč to děláš?

Tadadadadada da!
Představuji vám shledání Harryho a Marry! Neboli Harry is back!
Takže sama jsem nepochopila, o čme je tahle část, ale líbí se mi!
To chce potlesk!
Jsem velmi ráda, že se mi povedlo napsat tolik částí a že se už blížilme ke konci! Trochu mem to i mrzí, ale jsem ráda, že to budu mít už za sebou!
Bylo celkem těžký napsat něco takovýho dobře, aby to navazovalo a srozumitelně, takže ne, jak bych to napsala! :D

Mimochodem právě koukám na Fear the walking dead a můj bože, já to miluju!

Lůvuju vás a příště zase pápá! :) :3

I have a baby...?!Where stories live. Discover now