10. Water and dress.

3.6K 190 6
                                    

Večer
"Májo, Harry je tady!" Uslyšela jsem Aniččin hlas z předsíně. "Jo, hned jsem tam!" Zavázala jsem si tkaničky na svých converskách a vydala se k nim.

"Doufám, že vám nevadí, že tam přespíte...?" Anička zvedla rameny. "No, teta to dovolila, takže je to v pohodě." Mrkla na Harryho.

"Ahoj." Usmál se na mě Harry a já mu úsměv opětovala. "Kluci chystají a mají přijít ještě jejich přítelkyně. Takže se seznámíte s-" Zvedla jsem ruku. "Jo my víme."Anička se zasmála."Promiň, trochu jsem ji naštvala a tak si to vylívá na tobě." Začala jsem kulhat k autu. "Chceš pomoc?" Harry mi dal okolo zad ruku. "Díky." Pronesla jsem suše.

Anička mě doopravdy naštvala. Vloupala de mi na Twitter, napsala tam nějakou srajdu, kvůli které mi píše 3,000 lidí, že mě nesnáší, nebo co s Harrym mám! Pak mi ještě polila moje oblíbený triko kávou a za třetí prohlásila, že by mi to s Harrym slušelo a jestli se s ním dám dohromady, chce dohodit Nialla. To poslední by nebylo tak hrozný, ale prostě už mě štvala, jak o tom furt mlela.

Anička na nás počkala u auta, než jsem se tam, s Harryho rukou, kterou mi pomáhal, dokulhala. "Počkej chvilku." Usmál se na mě.

Měla jsem celkem depku. Budu trávit noc v domě s One Direction a jejich přítelkyněmi. No, mám trochu strach z Perrie... Z El a Daniele vůbec, El jsem vždycky měla za vzor a Daniele mi připadala hrozně fajn, ale Perrie mi přišla nepřátelská. Nemohla jsem si pomoct. No, jejich názor mi může být někde, ale prostě...

Harry otevřel dveře Aničce od předního sedadla. "Ahoj." Usmála se Anička na někoho v autě. Hned potom Harry otevřel dveře i mně. Na místě řidiče zase seděl Paul. "Ahoj." Nic neřekl, jenom zakýval hlavou. Harry si taky rychle nastoupil a Paul se s praštěním Harryho dveří rozjel. "Nemáš pás!" Zamračil se na mě. Už jsem se pro něj chtěla natáhnout, ale Harry mou ruku chytil. "Nech mě zlato." Zašeptal mi do ucha. Bylo to divný. Takhle by se neměl devatenáctiletej chlap chovat ke čtrnáctileté holce.

Zamrzla jsem. Nemohla jsem se ani pohnout, bylo to divný, prostě divný.

Natáhl se pro pás přeze mě. Hlavu měl u mého krku, od kterého se odrážel jeho dech. Měla jsem z toho husí kůži. Pomalu se s pásem v ruce začal vracet. Bylo to jako spomalený. Bylo to zvláštní. Rukou se otřel o moje prso. Nevěděla jsem, jestli mi to bylo příjemné, nebo ne. Bála jsem se, že si Anička s Paulem něčeho všimnou, ale asi ne. Harry zvedl hlavu a usmál se. Nechápala jsem proč. znova se mi rukou otřel o druhé prso. Zavrtěla jsem se. Harry si skousl spodní ret. Rychle mi pás zapl a posadil se zase na svoje sedadlo. Z kapsy si vytáhl telefon a začal v něm něco dělat.

Já jsem zůstala bez pohybu sedět. Bylo mi horko. Nechápu, co se tady teď stalo!

"No panstvo vystupovat." Probral mě z transu Paulův hlas. Povzdychla jsem si a odepla jsem si pás. S Harryho pomocí jsem vystoupila. Začala jsem si prohlížet krásný dům před sebou. Jo chci být bohatá jako oni a chci mít dům jako oni!

Vešli jsme dovnitř. Anička uviděla Nialla a začala na něj mávat jako šílená. "Provedu tě tady!" Usmál se na mě Harry a vzal mě za ruku.
Prošli jsme chodbou ke schodům, které vedly do druhého patra. "Harry, já tohle nevylezu." Kotník už mě nebolel, ale chodilo se mi s ním špatně, protože když jsem pořádně došlápla, bolet začal. "Ale neboj se, já ti pomůžu." Mrkl na mě a vzal mě do náručí. "Tohle nemusíš dělat." Protočila jsme nad ním očima. "Ale, něco pro tebe mám. A čeká to nahoře, takže musím." Vyšli jsme schody a vešli jsme do světle modrých dveří.

Harry mě tam položil na postel s bílým povlečením. Sklonil se pod postel, odkud vytáhl krabici. "Na." Podal mi ji. Chvíli jsem váhala, ale potom jsem ji otevřela.
Koukaly na mě dvě očičí oči, ale nebyla to živá kočka, byly to šaty. "Harry, děkuju." Usmála jsem se na něj. "Obleč si je." Zvedla jsem obočí. "Proč?" Protočil očima. "Protože tě v nich chci." Zamračila jsem se na něj. "Co je na mým oblečení špatnýho?" Usmál se. "Nic, ale hezčí bys byla v těch šatech." Mrkl na mě. "No jdu si do koupelny umýt ruce, jdeš taky?" To byla divná otázka... "No, jo..." Harry se hnal do koupelny jako šílenej a já za ním kulhala.

Vešla jsem do krásné moderní a prostorné, koupelny. Harry stál u jednoho z umyvadel a myl si ruce. Přešla jsem k tomu druhému a pustila jsem vodu, ale urval se kohoutek a na mě začala stříkat voda. Harry to nějak rychle ucpal ručníkem. "Jsi v pořádku?" Malinko jsem přikývla a nechala jsme si kolem sebe obmotat ručník.

Měla jsem mokré vlasy, oblečení a dokonce i půlku kalhot. Moje mikina byla nasáklá vodou.

Jak se to mohlo tak namočit za takovou chvilku?! A proč mám pocit, zme tohle Harry plánoval?

Wow! Desátej díl!
I když nestihla, zatím jsem nepoupravovala chyby u vydanejch dílu. Udělat bych to měla, protože jich tam pár je, ale teď když se Ady vzdala psaní je toho na mě dost... Nestíhám psát... Snažím se všechny příběhy dopsat, ale prostě u každýho příběhu chybí tak 10-25 dílů... Je to trochu těžký a já se dost snažím... Ještě teď nevím, co budu dělat, protože jedu na dovolenou, kde se možná do konce prázdnin nedostanu na internet...

No, vrátím se k IhaB.
Abych odpověděla jedné čtenářce, já vím že je IhaB FF ale je to taky romantika, fiction,... Takže proč bych ji měla mít zařazenou mezi ff?
Není snad jen o Harrym...
Jinak děkuji všem, kteří Ihab pořád čtou, i když mě se prvních pár dílů moc nelíbí, tak vám děkuju.

I have a baby...?!Where stories live. Discover now