25. Call

2.8K 192 9
                                    

Vystoupila jsem z autobusu a zamířila jsem ke škole. Před školou stálo pár fotografů. Zamračila jsem se. Co to k sakru má bejt?!

Najednou mě nějaká žena zastavila. "Ahoj, odpovíš nám na několik otázek?" Zamračila jsem se na ni. "Co prosím?" Usmála se. "Jste pořád v kontaktu s Harrym Stylesem?" Zamračila jsem se. "Co je vám do toho?" Zakroutila jsem hlavo ua vydala jsem se kr škole. "Je slavný zpěvák Harry Styles otcem vašeho dítěte?" Zvedla jsem obočí a otočila jsem se na tu ženu. "Co sem pletete moje dítě? Co vás vůbec zajímá?! Pleťte se do života někomu jinému." Naštvaně jsem vešla do školy.

-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-

Večer jsem uložila Dar a sedla jsem si s mobilem na postel. Projížděla jsem si Facebook, až jsem narazila na odkaz z jedné skupiny o One Direction.

Článek byl v angličtině a o mně...

"Holka, která trávila před třemi roky s Harrym Stylesem týden v Londýně má dvouleté dítě. Náhoda?
Může mít toto dítě nějakou spojitost s Harrym Stylesem? Je jejím otcem?" Pod článkem byla moje a Harryho fotka.

Zavřela jsem oči. Tohle nemůže být pravda! Nemohli na to přijít. Ježiš, všechno by se posralo!

Darcy spala ve své posteli a spokojeně si oddychovala. Najednou se rozezněl můj telefon. Skočila jsem po něm a rychle jsem hovor přijala, aby ten randál nevzbudil Darcy.

"Haló?" Ani jsem se nepodívala kdo volá... "Can you-" rychle jsem oddělala telefon od ucha a koukala jsem na display. HS.
Nadechla jsem se a mobil jsem si dala zpátky. "Mohl bys to zopakovat? Neslyšela jsem tě." Potichu jsem zašeptala. "Říkal jsem jestli mi můžeš vysvětlit, co to má znamenat?! Proč o tý malý píšou všude?!" Promnula jsem si oči. "Ne nemůžu, protože to sama nevím! Jako myslíš, že jsem šla do televize a všechno jim vyklopila, nebo co? Já chci jenom zlatej klid." Harry na druhé straně zavrčel. "Nebuď směšná! Víš ty, jaký z toho budu mít problémy já? Jsem právě v budově modestu po poradě. Chtějí, abych si tě nastěhoval domů a hrál s tebou úžasnej pár. Kurva si taková coura prolhaná! Nevím, jestli ti jde jenom o slávu, ale kurva zítra letíš soukromým letadlem do Londýna. I s ní." Zalapala jsem po dechu. "Tak na to můžeš zapomenout! Nejsem tvoje abys mi rozkazoval! Nikam nepoletím! Ani neznáš její jméno! Kurva měl by ses uklidnit! Nechci s tebou trávit ani sekudnu! A pokud si dobře vzpomínám, to ty si ten kretén, kterej se vyspal se mnou a nepoužil ani kondom!" Zakřičela jsem do telefonu a tím jsem vzbudila Darcy. "Mami?" Potichu zašeptala. "Zlato, spinkej dál." Usmála jsem se na ni, i když to nemohla vidět, protože v pokoji bylo šero.

"Harry, nechci se s tebou hádat. Nemám zájem s tebou být a vůbec říct o Darcy pravdu. Sám si říkal, že nechceš, abych se k tomu vyjadřovala a to že jsem se k tomu vyjádřila byla chyba, ale už to nezměním." Na druhé straně šel slyšet jen šum.

"Slečno, tady ředitel společnosti Modest!, chceme vás informovat, že vás poženeme k soudu za šíření falešných obvinění. Je ve vašem zájmu, abyste ten boj prohrála." Vykulila jsem oči. "Vy mě chcete tahat po soudech?! To je vtip ne?! Vy si myslíte jak je to bůh ví jak jednoduchý! Ale mít dítě s úžasným Harrym Stylesem je kurva těžký!" Někdo se na druhé straně zasmál. "Vidíte, šíříte nepravdivá obvinění, které mohou mít špatné následky, takže se uvidíme u soudu." Vypnula jsem ten hovor a naplno jsem se rozbrečela.

"Mami, proč plakáš?" Darcy si sedla naproti mě. "Kvůli tatínkovi?" Objala jsem ji. "Ano, kvůli tatínkovi." Odtáhla se ode mě. "Taky mi chybí." Protřela jsem si oči. "Mně ten pravej taky." Zvedla jsem se, i s Dar v náručí, ze země a sedla jsem si na postel za sebou.

Aspoň kdyby měl Darcy kdo chybět. Její otec se o ni nezajímá a dokonce ani neví její jméno... Takového otce si nezasloužila.
Je to andílek. Můj andílek. S hnědýma kudrnatýma vláskama a zelenýma očima, které má po něm. S neustálým úsměvem. Miluju její usměvavou a milou povahu.
Vlastní otec ani nepřizná, že je to jeho dcera. Tohle je snad sen. On mě potáhne k soudu... Nebo spíš Modest mě potáhne k spudu, že lžu...
Neřekl jim, že je doopravdy otec? Nebo tomu sám nevěří? Vlastně krom jejího rodného listu neexistuje žádný další důkaz.

Lidi!!!!!
Ježiš ani nevíte jakou jste mi udělali radost!!! Bože já-!

I feel sooooooo GOOD! People!

#3 in Povídka!!!

Musíme to dostat na 1!!!! Lidi! Votujte! Komentujte a sendujte to svejm frendům!!!
We need it! Spíš I need it! ;) :DDD

Lůvuju vás a jsem ráda že na částích postupně přibívají Votes!

Lidičky, jestli se dostaneme na 1. místo, začnu vám dávat denně jednu kapitolu! :) ;)
A udělám co budete chtít, ale lidi 1. místo čeká!!!

Pls splňte mi dream!!! :) ...
Lůvuju vás i tak! :)

I have a baby...?!Where stories live. Discover now