21. Harry's reaction

3K 191 14
                                    

Ještě než začnete číst, Anička mi sem dovolila dát její účet takže si ji můžete najít jako: @Catching_The_Stars
Nebo si kdyžtak skopírujte toto:

http://w.tt/1UKuRzp

Z pohledu Harryho

Ležel jsem na posteli vedle Taylor. Najednou mi na nočním stolku zapípal telefon.

Stejně jsem nemohl spát a tak jsem se pro telefon natáhl. Rozsvítil jsem obrazovku, kde stálo její jméno. Kouknul jsem se na čas, který ukazoval 5:03. Proč mi píše tak brzo, i když u nich už je o hodinu víc...

Otevřel jsem zprávy a vykulil jsem oči. Poslala mi fotku nějakého mimina. Co to má znamenat?

24.4.2014 at 5:58... Your daughter Darcy...

To je nějakej podělanej vtip! To se asi spletla ne?!
Sebou někde švyhla, nemůžu mít dítě, radši to budu ignorovat.

Jak dlouho je to od té doby, co tady byla? Od července - srpen, září, říjen, listopad, prosinec, leden, únor, březen, duben... To je devět měsíců...

"Kurva!" Zaklel jsem nahlas a podíval jsem se na Taylor, která se otočila ke mně. "Děje se něco?" Rozespalým hlasem na mě promluvila. "Spi dál, jenom jsem se bouchl do hlavy." Otočila se ke mně zády a já vstal z postele. Vešel jsem do koupelny.

Telefon jsem furt svíral v ruce. Stál jsem u umyvadla a koukal jsem se do zrcadla. Byl jsem bílý, jako zeď. "Management mě zabije!" Opláchl jsem si obličej studenou vodou.

Dal jsem si telefon k uchu a čekal jsem, než se to uráčí zvednout. "Volaný účastník není dostupný, váš hovor bude přesměrován do hlasové schránky - Po zaznění tónu zanechte vzkaz." Telefonem se ozvalo pípnutí.

"Co to má sakra znamenat?! Takhle mi oznamuješ, že mám dítě?! To sis to rovnou mohla nechat pro sebe. A vlastně, doufám že jsi to udělala, protože jinak budeme mít oba problémy. Opovaž se mě napsat do rodnýho listu nebo tak! Proboha, Mary, proč si mi to neřekla? Nějak bych ti pomohl, nějak bych to vyřešil. Teď, ale nemůžu mít dítě. Mám kariéru... Doopravdy nech si to radši pro sebe. Dám ti cokoli, ale neudělej žádnou hloupost. Až si tohle poslechneš, pošli mi tvou adresu prosím..." Povzdychl jsem si. Co to sakra zase dělám? Protočil jsem očima. Nikdy jsem nechtěl dítě tak brzo. Chtěl jsem manželku a děti až s ní. Nechtěl jsem dítě s malou holkou. Je jí patnáct! Co jsem si sakra myslel?!

Proplížil jsme se potichu zpátky do pokoje a vzal jsem si ze země oblečení. Vyšel jsem z ložnice a oblékl jsem se.

Nervózně jsem zavolal Liamovi. "Ježiš, co chceš?! Víš ty, kolik je hodin?!" Zněl naštvaně. "Mám problém, kterej by mohl znamenat skandál, kterej by mohl znamenat konec One Direction." Chvíli se nic neozývalo. "Cos zas provedl?" Zavřel jsem za sebou dveře od domu. "Můžeme se potkat? Jedu k tobě. Za půl hodiny tam budu."

-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-

Zaklepal jsem na Liamovi dveře. Ty se otevřely skoro hned a Liam mě za košili dovnitř. "Mluv, ale potichu, Daniel spí vedle." Odkašlal jsem si. "Pamatuješ si na tu holku, co tady byla minulí léto na Danieliných narozeninách s tou svojí kamarádkou?" Liam zamyšleně přikývl. "Já se s ní tehdy vyspal." Liam zvedl obočí. "A co? Tak ses vyspal s holkou." Máchal kolem sebe rukama. "No je to složitější. Zaprvé jí bylo čtrnáct a zadruhé-" Liam mě chytil za ramena. "Kolik?!" Zamračil se na mě. "Slyšels!" Liam vyfoukl všechen vzduch, který měl v plících. "Si snad pedofil?!" Dal mi malou facku. "Vrať se do reality! Co má být zadruhé?!" Svěsil jsem hlavu. "Dneska před třičtvrtě hodinou porodila moje dítě." Liam stiskl svoje oční víčka k sobě.

"To je vtip?!" Odstoupil ode mě. Ruce si dal za hlavu. "Za tohle tě Management zabije! Chápeš co to může znamenat?! Myslel si na ni? Víš co se může stát?! Vám oboum?" Poníženě jsem přikyvová. "Proč na ni? Nic tak hroznýho se jí nestalo." Liam stiskl moji košili ve své pěsti. "Kolik jí je?!" Povzdychl jsem si. "Patnáct." Zakýval hlavou. "Myslíš si, žes jí nic neudělal? Je jí patnáct? To si myslíš, že už má maturitu? Že je za vodou? Je plnoletá? Žije s rodičema a oni se o ni starají!"

Ahojte!
Další kapitola tady! :)

Tentikrát z pohledu Harryho! Poprvé a naposled!!
Udělala jsem tady z něj pěknýho hajzlíka, ale vážně, dalo mi to dost práce!
Musela jsem vymyslet, jak by asi světoznámej zpěvák reagoval na to, že by měl dítě s 14-15 ketou holkou...

Jako dost jsem se u svých nápadů zasmála! :D

No... Jinak lidičky teď nevím, jak budu vydávat díly, protože v pondělí 6:30 odjíždím budem do Anglie se školou a nevím jestli v rodině u které budeme bydlet bude wifi... Kdyby byla, nic se na přidávání nemění, ale kdyby ne, tak další bude až se vrátím neboli dvacátého...

Zítra vám pro jistotu dám další díl a pak se uvidí... No jsem strašně ráda za vaše komentáře!

I have a Baby...?! Se líbí více lidem a netušíte jakou z toho mám radost! Má lepší umístění a pořád se zlepšuje! lidi, miluju vás! :*

I have a baby...?!Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang