7. Age isn't problem.

3.4K 202 5
                                    

Anička's POV:

"Tak se na to podíváme," řekla jsem si sama pro sebe a upřela svůj unavený pohled na obrazovku laptopu. Unavený, protože jsem moc nespala, když jsem vymýšlela plán, jak všechno vyřešit. A tím jsem myslela všechno. Doslova.

Jak už znáte z jakýchsi písniček, kde je obsažen rap, 99 problémů, v českém překladu, bylo to, co mi utkvělo v hlavě. Přesněji,

I've got 99 problems, but you won't be one. - což všichni známe.

Seděla jsem tedy na měkké sedačce, kolem tří hodin ráno, s hlavou plnou problémů, přičemž jsem si byla téměř jistá, že 98 z nich byl Harry a moje kamarádka Marry. Neboli Mája. Už ani nevím, Harry jí tak nazýval, a když ji tak nazývá on, tak i já.

Opatrně jsem usrkla z poloprázdného hrníčku s kávou, a promnula si prsty, čímž jsem dala najevo svou netrpělivost.

Co mezi nima sakra je?! Musím na to přijít. Přece se nestali nejlepšími kamarády jenom za tu jízdu do nemocnice a pak sem, ne?

"No tak Andulo! Přemýšlej!" křikla jsem sama na sebe. Až po chvíli mi došlo, že křičím nahlas, čím bych nejenže vzbudila tvrdě spící Máju a tetu, ale i kdekdo by si mohl myslet, že jsem šílená.

Neříkám, že nejsem.

Takže zpátky. Sedím tu na sedačce, v ruce kávu, na klíně laptop, a v hlavě lstiví plán, jak zjistit, jak to všechno teda je. Možná je to zvláštní... Ale chci, aby byla Mája s Harrym... Je sice pravda, že je každej z nich jinak starý, ale slušelo by jim to spolu. Možná už k sobě něco cítí... Přece by tady netrávil celej den jen kvůli tomu, aby si popovídal. Navíc je to už všude na netu. Všude se mluví o tom, že dneska Harry trávil odpoledne s nějakou neznámou dívkou. Tak co... Šak může když tak před médii o svém věku lhát.

Najednou jsem přesně věděla, co dělat.

V duchu jsem si zatleskala a samolibě usmála, načež jsem rozklikla Twitter. Toho pitomého, modro-bílého ptáka, jsem vždycky tak nenáviděla, ale nyní jsem ho chtěla vyobjímat k smrti. Najela jsem Májin účet, a laptop chvíli odložila na bok.

Nato jsem si stoupla a tiše docupitala k nic netušící, spící Máji a vzala ji z nočního stolku telefon. Odemkla jsem ho a najela jsem do zpráv. Přesně jak jsem čekala. Hned na prvním místě ve zprávách byl Harry. No Marie! Ani mi neřekneš, že si tady píšeš s Harrym!

Vyjela jsem až úplně na začátek a začala jsem číst.

Všude bylo samé zlato a krásko...

Musela jsem se nepatrně zamračit nad tím oslovením, které mě mátlo, ale pokud to Harry myslel vážně, tak mi to jen hrálo do karet.

Tohle musí klapnout. Za pár měsíců je Marry 15. Do té doby bude mít něco s Haroldem Edwardem Stylesem, jako že se Anička jmenuju!

Zamkla jsem její mobil a položila ho zpátky. Všechny ty zprávy byly zvláštní. Jako by spolu byli přátelé už dávno... Trochu mě to zamrzelo. Ale přeju jí to...

Seběhla jsem schody dolů a popadla laptop, na který jsem ihned zadala tweet, Májiného účtu.

Marie_official: Harry_Styles, už se na zítřek těším xx :*

A s posledním kliknutím jsem ti i zveřejnila.

Tak a je to.

Harryho reakci jsem už nestihla, protože jsem fakt už chtěla spát. Koneckonců, to jedno kafe na mě nemělo moc velký vliv, a tak jsem po chvíli usnula, samozřejmě s mobilem v ruce, kde jsem měla nastavený budík.

Musím se probudit dřív a podívat se, jak to s tím 'Májiným" tweetem vypadá. Doufám, že jsem to celý neposrala... Hlavně, že z toho nebude mít Harry problémy, ale proč by měl?

Ahojte! Základ pro tenhle díl psala sama Anička, takže ano - není to vymyšlená postava, ale doopravdy žijící člověk. No, musela jsem ho poupravit a trochu zdelšit, takže tak. Nevím jestli by chtěla, abych sem dávala odkaz na její profil, ale neodepisuje! :'D takže ho sem nedám.
No, jinak děkuju znova a zas všem, co něco našeho, popřípadě mého, děkuju.
Luv u! :*

I have a baby...?!Kde žijí příběhy. Začni objevovat