Hoofdstuk 4- HTY

5.5K 295 26
                                    

De bel galmt door het huis. Ik ren naar de voordeur en trek hem met een ruk open. "Kiki!" gillen Quinten en Ryan blij. Quinten trekt me in een dikke knuffel waarbij ik bijna over de drempel struikel. Ryan doet hetzelfde en trekt me ook in een knuffel. "Ben je nu gekrompen?" grapt Ryan. Ik geef hem een stomp in zijn maag. Mijn hand veert terug door zijn afgetrainde buik. "Au dat doet zeer hoor!" lacht hij sarcastisch. "Faggot." mompel ik waarna ik voor hen uit door het huis loop. "Jongens, ik stel jullie voor aan: Gina!" roep ik terwijl ik mijn armen naar Gina toe wijs. De jongens kijken bewonderend naar Gina waardoor Gina's gezicht bijna net zo rood wordt als haar haren. Ik besluit een arm om haar nek te slaan. "En deze rare kleuters zijn Ryan en Quinten. Ze slaan alletwee tegelijk hun armen over elkaar en trekken een wenkbrauw op. "Rare kleuters?" zegt Quinten quasi-arrogant. Voordat ik kan antwoorden gaat de deurbel weer. Ik lach even gemeen naar ze en trek Gina dan mee naar de voordeur. Ik zwaai de voordeur open en Fred staat in de deuropening. Luke is nog op vakantie. "Freddie!" roep ik blij. Ik knuffel hem. "Dit is Gina!" zeg ik. "Hey! Ik ben Fred, NIET Freddie." zegt hij terwijl hij bij het tweede deel van de zin een boze blik op mij werpt. Ik lach en volg de twee de woonkamer in.

Iedereen is er. Het feest kan eindelijk beginnen. We zijn met ongeveer 40 mensen. Van school, Dave's en mijn voetbalteam. Ik en Gina staan achterover geleund tegen het muurtje. Ik neem een slokje van de cocktail. "Niemand heeft gezwommen." zegt Gina geheimzinnig. "Misschien moeten we daar eens verandering in brengen." zeg ik net zo geheimzinnig terug.

Uiteindelijk naar lang nadenken hebben we onze slachtoffer gevonden, Dave en Quinten. Ze staan met hun rug naar ons toe met twee meisjes van school te praten. "3....2..1!" fluister ik naar Gina die naast me staat. We rennen keihard op Dave en Quinten af. Voordat ze het weten duwen we ze over de rand van het zwembad. Iedereen barst in lachen uit. Dave komt proestend boven water. Even later komt Quinten ook boven water. Hun blik valt gelijk op ons. Dave trekt een gemene grijns. "Ga maar alvast rennen. We geven jullie een voorsprong." zegt hij. Ik en Gina twijfelen geen moment en gaan ervandoor. Ik kijk over mijn schouders en zie dat ze al weer op de kant staan. Dat terwijl ik nog geen tien meter gerend heb. "Harder!" gil ik hysterisch. "Oh nee, ze komen dichterbij." gilt Gina terug. Even later zijn we de pineut en word ik over Quinten zijn schouder gegooid. "Quinten, alsjeblieft? Ik houd heel veel van je! Please? Beste vriend van me." probeer ik terwijl ik in zijn gespierde buik prik. "Dat kietelt, en nee." zegt hij lachend. "Kietelt het?" zeg ik geheimzinnig. "Dave laat me los! Als ik mezelf los krijg dan zwaait er wat!" hoor ik Gina schreeuwen. "Haha tuurlijk." lacht Dave. "Geloof je me niet?" vraagt Gina nep boos. "Jawel hoor." lacht Dave sarcastisch. "Heel aardig van je." zucht Gina net zo sarcastisch. Ik kijk even op en zie dat we nog maar twee meter van het zwembad verwijderd zijn. Quinten wilt me van zijn schouder in het water duwen. Maar omdat ik moet winnen sleur ik hem mee het water in. Met een enorme plons belanden we alle vier, ja Gina is even slim als ik, in het water. Ik zwem naar boven. "Waar sloeg dat op?" Roept Quinten boos. Als antwoord grijns ik naar hem. Ik zwem richting een opblaasband in de vorm van een donut en ga erop zitten. Gina en Dave vechten om het luchtbed. Uiteindelijk besluiten ze hem te delen en gaan ze alle twee aan een kant zitten. Na drie keer bijna kopje onder te zijn gegaan gaan ze alle twee met hun buik op het luchtbed liggen en bungelen hun benen in het water. Ik word uit mijn gedachte gehaald door mijn band die opgeduwd wordt. Ik val met een plons in het water. "Hé!" roep ik boos. Ik draai me om en kijk in het lachende gezicht van Sascha. "Sassie!" roep ik blij ik omhels haar heel lang. Uiteindelijk laat ze los.

Het feestje is afgelopen ik gooi lege bekertjes in een vuilniszak. Waar de fack zijn Dave en Gina? Ik gooi de vuilniszak op de grond en loop de keuken binnen. Niemand. Ik gluur om het hoekje de woonkamer in. Ik hap verschrikt naar adem en stap terug achter het muurtje. Dit had ik beter niet kunnen zien. Ik kijk nog een keertje. Ja dat zijn echt, Gina en Dave. Zoenend.

----------

BAM, wel een beetje verwacht hè! Haha een wat kortere update sorry daarvoor! Wat denk je, Gina en Dave? Is Dana of Give beter?

XO QueenBD

High class? This way!Where stories live. Discover now