Hoofdstuk 6- HTY

6K 295 23
                                    

Ik leg mijn hoofd op Yesse's borstkas. We liggen in het park. Ik leg mijn hand op zijn gespierde buik en kijk omhoog in zijn prachtige ogen. Hij heeft zijn hoofd op zijn rugzak gelegd waardoor hij me recht aankijkt. Als onze blikken elkaar onderscheppen grijnst hij breed en krijgt hij twinkelende oogjes. Hij brengt langzaam zijn lippen dichter naar me toe en drukt een kusje op mijn neus. Ik sluit mijn ogen even wanneer zijn lippen me raken. Ik glimlach naar hem en sluit mijn ogen daarna weer.

We lopen het huis binnen. Wesley, die net de trap afgestormd komt, groet Yesse vlug en rent door naar de keuken. "Die heeft honger." leg ik uit. Yesse knikt begrijpend en grinnikt even. We lopen de woonkamer binnen, door naar de keuken. "Yesse!" gilt Kristin gelijk vrolijk, ik schrik me kapot van haar plotselinge opduiken recht naast me. Ik sla verschrikt mijn hand voor mij oor. Ze glimlacht even en mimt 'sorry'. Ze knuffelt Yesse en drentelt dan de keuken weer in. Shane gaat rechtop zitten in de leunstoel en komt overeind. Hij loopt naar Yesse toe en geeft hem een hand. "Goed je te zien jongen!" zegt hij terwijl hij de hand stevig schud. Yesse grijnst krampachtig en geeft een kort instemmend knikje. Wesley zit al aan tafel en neemt een gehaaste hap, van de gloeiend hete soep. Gelijk vliegt er een rode vloeistof over het net gestreken tafelkleed. Hij slaakt een kleine gil en rent naar wasbak. "Godsamme Welsey!" gilt Kristin boos terwijl Wesley onder de kraan hangt. Ik grijns ongemakkelijk naar Yesse, zo gaat het er hier altijd aan toe. Dave komt via de achterdeur de kamer ingelopen. Hij stapt met zijn vuile voetbalschoenen op de net gepoetste vloer. Hij verstijfd en trekt wit weg. Ik probeer hem te seinen om hem te waarschuwen dat Kristin zich om gaat draaien maar het is al te laat. "Dave!" buldert haar stem door de keuken. Ik hoor nog net geen echo. Dave zet een paar verschrikte stappen achteruit. Er ligt een klein hoopje modder op de witte vloer. "En nu allemaal naar buiten! Je zorgt maar dat je zelf eten zoekt." gilt Kristin kwaad. Ik laat het me niet twee keer zeggen en sleur Yesse achter me aan de achtertuin in.

"Pizza."

"Friet."

"Nee, pizza."

"Nee, friet."

"Ik wil pizza."

"En ik friet."

"Pizza."

"Friet."

"Pizza."

"Friet is veel lekkerder."

Ik kijk hem boos aan. "Piz-za." zeg ik langzaam. "Neehee!" zucht Yesse. "Wacht ik heb een geniaal idee!" roep ik blij. Yesse trekt zijn wenkbrauw op en doet zijn best een lach te onderdrukken. Ik geef hem een speelse tik. "Yesse!" "Oké, oké wat is dan het geniale plan?" zegt hij lachend. "Dankje. We kunnen ook gewoon naar een restaurant gaan waar ze friet én pizza hebben." zeg ik met een duh-toon. Hij grijnst even schaapachtig. "Oja." mompelt hij droogjes. Ik schud lachend mijn hoofd.

We lopen een cafetaria binnen. Achter de toonbank staat een jong meisje. Ze kauwt ordinair op haar kauwgompje. Met haar vinger draait ze een plukje van haar geblondeerde haar om haar vinger. Ze giechelt even irritant over iets op haar telefoon. Yesse schraapt geïrriteerd zijn keel. Het meisje kijkt net zo geïrriteerd op. Wanneer ze Yesse ziet veranderd haar arrogant gezicht in een flirterige grijns. "Wat kan ik voor je betekenen?" zegt ze duidelijk tegen Yesse, mij volkomen negerend. Ze buigt voorover zodat haar diepe decolleté nog beter te zien is. Yesse zucht geïrriteerd. "Wé willen gewoon wat bestellen." zegt hij boos. Ze schrikt van Yesse's reactie maar herstelt zich snel. Ze heft haar hoofd en perst een gemeen lachje op haar lippen. "Wat kan ik voor jullie doen?" zegt ze terwijl ze een bespottelijke blik op mij werkt. Yesse slaat een beschermende hand om mijn schouder en drukt me stevig tegen hem aan. "Ik wil graag een pizza salami." zucht ik. "En jij?" zegt ze terwijl ze gelijk zich omdraait naar Yesse. "Een middel friet."

-een week later-

Ik sla mijn armen om zijn nek. Hij tilt me voorzichtig op. Zo staan we wel 10 minuten. "Ik moet nu echt gaan Kiek." grinnikt Yesse in mijn nek. Ik schud hevig van nee maar Yesse duwt me van zich af. Ik kijk hem teleurgesteld aan. "Over een paar weken lieverd." stelt hij me gerust. Hij drukt een kus op mijn voorhoofd en loopt weg. Zijn kleine koffertje rolt achter hem aan. Hij loopt naar de trein toe. Voordat hij in stapt glimlacht hij nog even. Ik trek een pruillipje waardoor hij even grijnst. Ik lach ook en daarna verdwijnt hij de trein in.

Sipjes loop ik terug naar mijn scooter. Nu moet ik hem weet voor een paar weken missen. Het is niet zo dat ik even in de trein spring en eventjes op bezoek kan gaan. Dat GAAT gewoon NIET.

Ik loop de woonkamer in, ik zie dat Dave aan het bellen is. Hij heeft niet door dat ik de kamer binnengelopen ben. "Hou ook van jouw snoezepoes•••ik meer van jouw lieve schattebout••kus kus••hou van je." hoor ik hem in de telefoon zeggen. Ik, ik ben gemeen en barst in lachen uit. Hij draait zich met een ruk om en word vuurrood hij zegt snel gedag in zijn telefoon en hangt op. Inmiddels lig ik lachend op de grond met mijn armen rond mijn middel geslagen en tranen die over mijn wangen lopen. "S-snoezepoes! S-schat-tebout!" hik ik tussen het lachen door. Hij reageert niet en is nog steeds vuurrood. "Je had jezelf moeten horen!" hik ik. "Hou toch je mond." mompelt jij net hard genoeg. Ik veeg een traan van mijn wang en ga rechtop zitten. "Wel lief hoor Daveke." zeg ik met een knipoog.

Ik loop naar de keuken en schenk een glas vol met mangosap. Ik glunder als ik een rol Oreo koekjes op de aanrecht zie liggen. Ik gris snel de koekjes van het aanrecht en stop ze onder mijn shirt. Ik loop nietsvermoedend langs Dave die languit op de bank ligt.

-----------------

Sorry dat het weer wat langer duurde! Oké wat vinden jullie van Dana? Ik ben nog aan het twijfelen over de shipnaam voor Yesse en Kiki, ik denk dat het Yessi wordt, wat vinden jullie?

Het is bijna zomervakantie, ik ben echt toe aan vakantie, OMG.

Loveyou all XO QueenBD

High class? This way!Where stories live. Discover now