Hoofdstuk 5

8.8K 494 23
                                    

"Jullie zien er beeldig uit!" Kraait Kristin vrolijk. Ze heeft een chic jurkje aan. Ik sta een beetje tegen de muur aangeleund. "Een foto!" ze grist haar telefoon van het aanrecht en mikt de camera op ons. "Ietsje dichterbij." we schuiven naar elkaar toe zodat we naast elkaar staan. "Jullie lijken net planken man!" roept ze lachend. "Ah! Wij zijn helemaal geen planken!" Roept Dave quasi geschokt. Hij slaat daarbij een arm om mijn nek en trekt me half naar beneden. Zeg maar waardoor ik half stik. Ik lach en net op dat moment maakt Kristin een foto. Hij laat me los en slaat een arm om mijn middel. "Lachen!" roept Kristin blij. Ik sla ook mijn arm om zijn middel en lach in de camera. "Geweldig!" roept ze blij. "Shane is Wesley van de training halen." zegt Kristin. De bel gaat. Kristin legt haar telefoon weg en rent naar de deur. Haar rode stiletto hakken klikken op de marmeren vloer. Dave trekt mij ook mee. "Je kan het!" fluistert hij me nog snel toe. "Hey mam!" roept Kristin vrolijk. Een oude dame in een net mantelpakje geeft Kristin drie zoenen op haar wang. "Hallo schatteboutje." zegt de, wat mollige, vrouw vrolijk tegen haar dochter. Ze wordt gevolgd door een oudere man met een chic colbertje. "Hallo lieverd." zegt hij terwijl hij Kristin knuffelt. De oma loopt naar Dave en knuffelt hem bijna fijn. Nadat ze dat gedaan loopt ze naar mij toe. "Agh schat, wat zie je er beeldig uit! Ik ben Nala, maar iedereen hier noemt Oma. Ze geeft me een knuffel en glimlacht naar me. Ik glimlach terug "Dankuwel!" zeg ik beleefd. De opa komt maar me toe gelopen en geeft me een hand. "Ik ben Fredriq. Leuk je te ontmoeten meisie!" zegt hij vrolijk terwijl hij lacht met zijn hamsterwangentjes. "Leuk u te ontmoeten, ik ben Kiki!" zeg ik beleefd terwijl ik zijn hand schud. Na de opa komen er een jongere man en vrouw met een menigte kinderen.

"Ik ben Kyara, dit is Febe, Quinty, Noa en Pien is de baby beneden." zegt het kleine meisje met de blonde vlechtjes. De vier kindjes kijken me afwachtend aan. "Ik ben Kiki." zeg ik vrolijk tegen de kleine kindjes. Kyara is denk ik de oudste. Ze is ongeveer 8 jaar oud. Febe, het meisje met het blonde bloempotkapsel en de witte haarband is ongeveer 6 jaar oud. Quinty, het rood harige meisje dat bij Dave op schoot zit is ongeveer 5. En Noa het jongentje op mijn schoot is ongeveer 3 jaar oud. Hij heeft blonde krulletjes. Hij heeft zijn kleine duimpje in zijn mond. En Pien het meisje van 2 maanden oud ligt beneden in de buggy bij haar vader Chris en moeder Darian. Wesley komt zijn kamer, waar we met zijn allen in zitten, weer binnen met een schaal vol met eten. Kristin komt achter hem aan met flessen sap en bekers. Noa, het jongetje op mijn schoot pakt gelijk een marshmallow uit de schaal. Hij scheurt hem door midden en geeft de andere helft aan mij. "Ah dankjewel Noa!" zeg ik terwijl ik hem een soort van knuffeltje geef. Hij giechelt en stopt de marshmallow in zijn mond. "Hebben jullie je zwembroek mee?" vraagt Dave. "Ja!" roepen de kindjes in koor. Ik ben er dus achter gekomen dat ze een heel groot zwembad hebben. Het staat achter de hoge heg. Samen met de kindjes lopen we de trap af om hun zwembroeken te halen. Ik heb Noa op mijn arm zitten. Gelukkig heb ik mijn All Stars al weer aan.

Ik krijg een golf water in mijn gezicht. Noa drijft op mijn arm. Hij heeft bandjes om. Ik moet hem vast blijven houden. Hij is aan het spetteren met zijn kleine mollige armpjes. "Vliegtuigje!" roept hij vrolijk. Ik pak hem vast en gooi hem in de lucht, niet hoog natuurlijk. Ik vang hem op als hij met zijn voetjes het water raakt. Hij brult van het lachen en spettert met zijn voetjes. "Nog een keertje!" roept hij vrolijk terwijl hij me met zijn prachtige oogjes aankijkt. Ik gooi hem nog een keer en vang hem op. Hij giechelt hard.

"Dankjewel voor de gezellige avond!" zeg ik tegen de zus van Kristin, Darian. "Het was heel gezellig! Ik bel wel als je moet oppassen!" zegt ze met een knipoog. Kyara en Febe knuffelen me, de rest ligt al te slapen. Ze zwaaien en lopen het pad af. Shane doet de deur dicht.

----

Meer dan 100 reads, wiehoee! Dankjewel allemaal! 😘

High class? This way!Where stories live. Discover now