Hoofdstuk 19- HTY

5.6K 279 26
                                    

#11 in romantiek❤️❤️❤️❤️

----------------------
Ik ga in het supermarktkarretje zitten en kijk Fred poeslief aan. "Duwen!" roep ik blij. "Jeez Kiek je lijkt net een 3 jarige." zegt hij hoofdschuddend terwijl hij me begint te duwen. "Je doet het wel." mompel ik met een kwaadaardige grijns. Hij rolt opvallend met zijn ogen en kijkt me daarna aan. "We zijn al voorbij de koekjes." mompelt hij droog. "Waat?" gil ik terwijl ik overeind vlieg. "Just kidding." grinnikt hij. Ik kijk hem boos aan en geef hem een slaag tegen zijn schouder. "Er valt niet te spotten met koekjes." mompel ik terwijl ik mijn armen over elkaar heen sla. "Nu lijk je net een boze 3 jarige." zegt Fred lachend. Ik grijns en sixpack cola uit het schap, ik weet mezelf net overeind te houden in de kar. Ik wil er liever niet uit vallen. Fred neemt het over en start de sixpacks drinken erin te zetten. Ik sla tevreden mijn armen over elkaar. "Ga jij ook nog iets doen madame?" vraagt hij waarna ook hij zijn armen over elkaar slaat. Ik zucht overdreven. "Oké dan." zucht ik uiteindelijk. Ik zet ook twee sixpacks in de kar waarna ik door loop naar de koekjes. Ik hoor Fred nog zuchten en nog iets grommen maar gelukkig komt hij toch achter me aangelopen. Ik pak verschillende koekjes uit de schappen maar vooral Oreo's, eens een verslaafde altijd een verslaafde. "Rustig Kiki we hoeven geen hele stad te voeren." hoor ik Fred achter me lachen. "Jullie moeten wel MIJ voeden, dat zegt genoeg." zeg ik terwijl ik de laatste rol Oreo's in de kar leg. "Hoe kan jij niet aankomen?" vraagt Fred ongelovig. "Dat kan ik ook aan jou vragen." zeg ik terwijl ik in zijn sixpack prik. Hij lacht sarcastisch naar me. Hij traint namelijk heel veel om zulke spieren te behouden. Ik doe niks voor mijn buikje. Nouja buiten voetbal en soms hardlopen. "Ik weet wel iemand die die spiertjes waardeert." lach ik. "Wie dan?" vraagt hij blij. Ik beweeg mijn wenkbrauwen op en neer. "Suzie?" vraagt hij verwachtsvol. Ik beweeg mijn wenkbrauwen weer op en neer. Hij juicht blij. "Vraag haar uit." zeg ik droogjes. "Wat? Nee! Straks wijst ze me af of zo." zegt hij onzeker. "Tuurlijk niet Fred, beloofd." zeg ik terwijl ik hem in zijn ogen aankijk. Onze beste vrienden momentje wordt verstoort door mijn telefoon. 'THE HOTTEST BOY IN THE WORLD' Quinten dus. Ik neem op. "Kiki!" roept hij waarna hij in lachen uitbarst. Na een paar minuten komt hij op adem. "Je moet wcpapier meenemen, want Dave..." zegt hij lachend. "Iewl ik wil het niet weten, we komen eraan." zeg ik terwijl ik een vies gezicht trek. 

Ik duw het karretje naar de auto terwijl Fred de auto openmaakt. We laden de auto vol en Fred rijdt de auto voor. Ik spring op de bijrijdersstoel. "Let's go!" roep ik.

Ik zing hard mee met Secrets. Niet land daarna stoppen we voor het bungalowtje. Zo snel als hij kan, ontvlucht Fred de auto. Ik lach en spring ook uit de auto. Ik loop naar de kofferbak om de spulletjes uit te laden.

 Ik ren met het wc papier naar  binnen en gooi het tegen Quinten's hoofd. Hij schrikt en valt van de bank af wat een lachbui van mij en Luke oplevert. "Kleine heks." mompelt hij terwijl hij met het pakket naar de wc loopt. Suzie en Sascha komen ook de woonkamer in gelopen met beide een oversized trui aan en een mok dampende koffie in hun hand. "Yo!" roep ik blij. "Hey!" roepen ze beide vrolijk. Ze ploffen neer op Quinten's plek in de bank. Wat voor een verontwaardigde reactie van Quinten zorgt die een paar seconden later de woonkamer in stapt. "Sorry bro." zegt Sascha met een brede grijns. "De drie kwaadaardige heksen." mompelt hij terwijl hij zich in een fauteuil laat vallen. omdat er nergens anders plek plof ik neer in zijn schoot. "NEE." roept hij terwijl hij me wegduwt en ik op de grond val. Wat een lachbui van iedereen behalve mij oplevert. Ik trek een pruillipje. "Oké dan." zucht Quinten. Ik glimlach tevreden en laat me weer op zijn schoot zakken. Ik gooi mijn benen over de leuning van de stoel. Ik leg mijn hoofd tegen een kussentje. "Is madame tevreden?" vraagt Quinten. "Jup." zeg ik terwijl ik hem lachend aankijk. Hij grijnst op me neer. 

"Beautiful girls, all over the world! I could be chasing but my time would be wasted!" Ik maak een paar kronkelende bewegingen en zwiep mijn haren door de lucht. Sascha doet hetzelfde en Suzie maakt een paar houterige bewegingen. De jongens geven zichzelf allemaal een facepalm. "Maak die radio kapot, nu het nog kan." zucht Dave. Ik steek mijn tong uit en loop op hem af. Ik pak een hand en trek hem mee om mee te dansen. Hij blijft zo stil mogelijk staan. "Dan niet." zeg ik lachend en loop door. Ik de verte is de zee al te zien. Suzie en Sascha rennen al voor ons ui. Ik ren hen achterna. "Jongens, wacht!"

Ik duik door de golven heen. Mijn haren zweven door het water om daarna steil langs mijn gezicht te vallen. Ik wrijf het water uit mijn gezicht. Ik zie dat iedereen op iemands nek klimt en zo een gevecht aangaat met een ander iemand op iemands nek. Ik zwem snel op Luke af en klim op zijn nek. Ik Kijk met een kwaadaardige grijns naar Ryan die tegenover me op Dave's nek zit. Ik pak zijn armen vast om hem om te duwen maar hij is me te slim af en houd me opeens in een houdgreep. Met zijn arm om mijn nek. "Bijna kleintje." grinnikt hij waarna hij me wegduwt. We houden ons rechtop en ik zoek naar een nieuwe prooi. Gotcha. Ik geef een klein duwtje tegen Suzie's rug die gelijk van Fred's schouder voorover valt. Ze slaakt een gilletje voordat het water alle kanten opspettert. "Gotcha."

--------------

inderdaad #11 in Romantiek!! LOVEUSOMUCHGUYS!! 

Jullie mogen altijd privéberichtjes sturen met vragen tips of wat dan ook!

Dus dit boek gaat snel tot zijn einde komen 'snik snik' binnen een paar hoofdstukken. MAAAR ER KOMT EEN VERVOLG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JAAA EEN VERVOLG!! Meer informatie bij het volgende hoofdstuk........

XO QueenBD

High class? This way!Where stories live. Discover now