Tazminat Ortağı; Gittin mi eve?
Işık; Şimdi odama geçtim
Işık; Sen de dinlen lütfen biraz, günlerdir eminim ki yerine oturmuyorsundur
Işık; Bayılıp kalacaksın gerçekten
Tazminat Ortağı; Işık, o kadar iğrenç ve kötü hissediyorum ki anlatamam sana
Tazminat Ortağı; Resmen İstanbul'a geldin ve biz, geldiğin gün dışında bir kez bile görüşemedik
Işık; Olabilir, bunu da takma kafana sakın
Işık; Müsait olduğumuz bir zaman yine görüşürüz, dünyanın iki ucunda değiliz nasıl olsa
Tazminat Ortağı; O fotoğrafı çekip magazine vereni bir bulsam kuran çarpsın sike sike geberteceğim
Gördüğüm mesajla gözlerim açılırken şaşkınlıkla iki kez okudum ama hemen sonra mesaj silindi.
Tazminat Ortağı; O fotoğrafı çekip magazine vereni bir bulsam kuran çarpsın döve döve geberteceğim
Acaba ne kadar tatlı olduğunun farkında mıydı? Ağzı bozuk biriydi ama benim yanımdayken veya mesajlaşırken sürekli kendini durdurmaya çalıştığını fark ediyordum. Birkaç kez daha küfürlü mesaj yazıp ardından sildiği olmuştu.
Işık; Benim de suçum var, öyle sarılmamalıydım sana düşünmem gerekirdi
Işık; Bir haftan mahvoldu
Tazminat Ortağı; Değer, Işık
Tazminat Ortağı; Senin için değer
Yüzümde beliren gülümsemeye parmak uçlarımla dokunurken derin bir nefes aldım. Yolun sonuydu işte; ne kadar reddetmeye çalışsam da, hoşlanmak diye hafifletmeyi seçsem de, bu hoşlanmak değildi.
Ben, Asaf'ı seviyordum.
Aşk da bu muydu?
Işık; Neyse ben seni tutmuyorum, sen de gidip uyuyorsun
Işık; Diziniz ne zaman sezon finali yapıyordu?
Tazminat Ortağı; Üç gün sonra çekimler bitecek, iki haftaya da sezon finali bölüm yayınlanacak
Tazminat Ortağı; Sonra Onur'la tatile gideriz diye konuştuk
Işık; İyiymiş
Işık; İyi uykular sana, güzelce dinlen
Tazminat Ortağı; Teşekkür ederim Işık, her şey için
tazminat ortağı çevrimdışı.
***
O gün fotoğraf yayınlandıktan sonra Asaf açısından her şey birbirine girmişti. Yapımcısı, yönetmeni, menajeri, diziyi izleyenler, tanımadığı onlarca insan... Binlercesinin baskısı, omuzlarını düşürmeye çalışmıştı.
En sonunda Tuğçe, çıkıp biz hiçbir zaman bir ilişki içine girmedik, her zaman arkadaştık, alt metinli açıklamasını yapınca bazısı inanmış ve susmuş, kimisi konuşmaya devam etmişti. Beş günün ardından da, Işık'ı, Asaf'ın kuzeni ilan etmişlerdi. Herhangi bir doğrulayan kaynak olmasa da hepsi buna inanmış, etraf durulmuştu.
Ama olayın iç tarafı hiç de öyle değildi.
Yönetmenle yapımcı yeni bir karar alarak, üç bölümü üst üste çekmeye başlamıştı ve neredeyse hepsi Asaf'ın sahnesi olduğundan, karavanda yatıp kalkmaya başlamıştı Asaf. Her saat başka bir sahne ezberi yapıp kamera önüne geçmek zorundaydı, saat gece yarısını bulduğundaysa menajerinin ayarladığı fotoğraf çekimlerine katılıyordu.

ŞİMDİ OKUDUĞUN
Tazminat Ortağı | texting
Teen FictionIşık; Sen osun, değil mi? Işık; O dizinin başrolü sensin ve haftalardır beni kandırıyorsun görüldü.